Gå til innhold

zjaz

Bruker
  • Innholdsteller

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

0

Profile Information

  • Location
    Oslo/Fredrikstad

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Fredrikstad
  1. Jeg håper at Hauger (influensa) og Farnerud (smell i leggen?) er såpass reduserte at de ikke greier å flytte bena fort nok lenge nok til å fullføre klikkklakk spillet på midtbanen og at Gashi kan stresse nok til å bryte opp spillet. Det er det en stakkars FFK-supporter kan håpe på om dagen. Og at Andersson løper i fra MMS og setter et par. FFK har dessuten mulighet til å putte et par dødballer (det har stabæk også i Daigo) med Wallace. Jon Knudsen har stått bra i mål for Stabæk i år og har til gode å tabbe seg ut snart
  2. Kanskje det også kan være måten stabæk spiller på som gjør det enklere å tilpasse seg kantrollen vel så mye som at de (selvfølgelig, hehe) dyktigere enn vif-spillerne. Har forøvrig ingen formening om eksakt hva denne forskjellen skulle innebære. At spillerne ofte roterer på plassene tar jeg som et tegn på at oppgavene til hver enkelt rolle er klart definert, og ikke for komplekse (kanskje er dette løsningen på hvorfor Stabæk greier det vif ikke greier). Det blir spennende å se om nettavisen kommer til å omtale Risp som et "stabæk-ess" slik som de gjorde med Niklas Sandberg:) Pontus har fått ufortjent lite skryt i media, men synes sikkert det er godt å slippe sirkuset. FFK har også hatt trøbbel med forsvarsrekka da Ophaug, Gerrbrand og Czwartec har vært ute med skade så langt. Da har vært en gledelig overraskelse og lettelse at Vidar Martinsen har trent seg tilbake tross en "Solskjær-skade". Det har vært heltavgjørende så langt. Vidar har heldigvis tempo for to da Agim Shabani har null. Patriotisme, ønsketenkning og andre utslag av stabæk-briller gjør det nok litt hardt å se omfanget av å miste et uvanlig godt innarbeidet samspill. Jeg har troa på de nye spillerne og ikke minst på Janne, men jeg tror det kommer til å ta litt tid før Stabæk når nivået de hadde. Det blir nok bedre for hver kamp. FFK er heldige som ikke møter stabæk på et senere tidspunkt, men det samme kan sies om at Stabæk er heldige som møter FFK nå som de har et ferskt forsvar og en Celso Borges som ikke er spillt inn på laget. Btw, utrolig morsomt at tipset om molde på topp ligger an til å gi dere Jackpot. Det er noe i meg som forteller meg at jeg burde mislike RBK & Hamren, men jeg får det ikke skikkelig til. Molde er enklere å mislike, men Jonevret er fantastisk festlig. Men for å runde av så får jeg takke for et flott svar på innlegget mitt! Jeg er ikke snauere enn at jeg klinker til med en dårlig klisje som et svar på den herlig sitatvennlige avslutningen din: Måtte det beste hjemmelaget vinne..
  3. Vel, de ble banka på La Manga, og da ble målene putta av Mix, Hoff og IAO. De to førstnevnte var/er vel begge hhv sentral midtbanespiller og midtbanespiller som ble satt annensteds på banen, og løste i alle fall oppgaven med å både vinne og leke litt "ball i hatt" med FFK. Med en Daniel som fungerer bedre jo bedre den nye midtbanen forstår ham og løpene hans, tror jeg ikke FFK skal være redd for at de ikke vil få god nok matching med våre typer "midtbanespillere" på plass. De får suge på den 5-1 seier som det begynner å gro mose på. Åhh...., forøvrig, be dem sjekke hva slags lag vi benyttet da! Det er vel et rimelig svar antar jeg. Og jeg er ikke redd for matchingen, for jeg tror det kommer til å bli en jevn og fartsfylt kamp. Jeg fikk det for meg at de fire nevnte stabækspillerne var sentrale midtbanespillere og så kom jeg plutslig på hva sstv sa
  4. Jeg ser at FFKsupporter.net setter opp følgende midtbane for stabæk: Daigo - Hauger - Farnerud - Palmason I følge sstv så er Vif alt for glade i gode sentrale midtbanespillere slik at de blir skøvet ut på kanten for å få plass, noe som ikke resulterer i suksess. Mitt spørsmål til dere med litt peiling (hvis antatt midtbane er riktig) er om Stabæk er i ferd med å gå i "vif-fella"?
  5. Gratulerer Stabæk! Jeg liker ikke å si det, men det er rettferdig og fortjent at dere vinner i år. 2.plass får være et skikkelig fint plaster på såret for min del. Gleder meg til å se om dere klarer å holde fasongen også neste år
  6. Hehe pløyde igjennom forumet, og konstanterer glad og fornøyd at vårt holder høyere kvalitet... Noen som vet hvordan det er med muligheter for parkering? Nordmenn synes det er topp å lese nyheter om hva utlendinger synes om dem. Det finnes også fredrikstadfolk (med en god porsjon selvironi) som synes det er vel så stor underholdning å lese hva andre klubbers fotballfans (Især forumet på Stabaek.no) synes om FFK og ffksupporter.net. Høydepunktet så langt var bildet dere publiserte på stabaek.no like før bortekampen mot FFK i 2004. Bildet viste en ikke-representativ trio med drilljenter i fra fredrikstad, og under bildet sto det; "grilljentene til fredrikstad indikerer at avstanden til svinesund er ikke er lang". Litt på kanten, men jeg lo godt av den... Jeg gleder meg til hva dere finner på i år.
  7. En helt latterlig dårlig kamp fra FFK sin del. Jeg skjønner ikke at jeg som FFK-supporter i Trondheim gidder å punge ut 100 schpenn for å se på at våre egne ikke gidder å jobbe. Alanzinho har klikka helt. Skummel hver gang han får ballen. Genrelt godt kjempet av Stabæk, horribel innsats av FFK, ikke for å forsøke å gjøre prestasjonen til stabæk noe mindre, men jeg tror FFK trygt kan skippe resitusjonstreninga i morgen. Er det bare meg eller har kvaliteten på nett-tv fra tv2 blitt mye dårligere? Henger det sammen med båndbredden deres, og deres ønske om å selge til flere? Kan ikke være noe bedre oppløsning enn 20 x 30 eller no sånnt. Internettlinja mi er det i allefall ikke (sitter på ntnu-nett). Ingen underholdene kamp av noen av lagene, men stabæk har en unnskyldning med at de er i mann mindre. En fullt fortjent seier. Tror Stabaek.no har vært litt vel rause med å tippe FFK på 8.plass i år..
  8. hehe.. Jeg synes det er morsomt med disse ordkrigene før kamp. Jeg synes stabaek.no hadde en drøy en for et par år siden da dere skrev at: "grilljentene til Fredrikstad indikerer at veien til Svinesund er kort", jeg lo godt av den kan du tro, selvsagt mindre moro for de avbildede Drilljentene våre Det er vel knapt et lag (evt Football club Lyn Oslo) som lar være å komme med denne "rikmannsdissinga" i forkant av et møte med Stabæk, akkurat som de fleste skriver om hvor harry Fredrikstad er..
  9. "Jeg håper han får hvile denne kampen" Er det noen spesiell grunn til at du ønsker å la ham hvile akkurat DENNE kampen mot FFK? Er det sånn at ser denne kampen tapt på forhånd uansett, og at det er bedre å bruke ham når dere har sjans på poeng? Eller kanskje du mente at det er best å spare ham mot et svakt lag som FFK? Før ffk sin kamp mot tromsø var Grønhagen ute i media og sa at han vurderte å spare Tarik pga belastning. Alle visste at han allikevel kom til å starte.. Men men, Jannis er vel kanskje mindre hemmelighetsorientert. Hvem er det Hauger evetuelt tar plassen fra hvis han kommer tilbake? Har sett et par stabæk-kamper i år, og den som har imponert meg mest er Somen. Han har kommet seg voldsomt siden tiden i Odd, hva er det Stabæk forer ham med?
  10. Hva med å holde seg til topic? Det ser ut til at dere blir nødt til å drille en ny midtstopperduo på rekordtid, og det skal bli spennende å se hvordan dette går. Hvem enn som kommer inn burde ha fart, eller over middels "Hoftun-ferdigheter" (holde/rive/obstruere/klippe på en, for dommeren, helt usynlig måte osv). For min del tror jeg dette er en Rösler-light hemmeliggjøring av start-ellveren. Jeg synes det har vært en del forsøk hittil i år på å så tvil om laget som følge av skade fra TL-trenernes side. Tipper vi får se IAO fra start. Hvem er det egentlig som holder Henning Hauger ute av laget? Man hørte så mye positivt om denne unge u-21 spilleren for et par år siden. Er det skader som holder ham av banen? Så akkurat Start - Vif nå, og begge lag lot u-19 spillere slippe til, til dels gjennom hele kampen.
  11. For meg gjør det ingen ting om det ikke scores mye på dødball. Synes de spillende målene er absolutt mest morsomme. At fotball ikke er friidrett er jeg veldig glad for Selv om egenskapen rask går igjen mer og mer i dagens tempopregede fotball. Beviset for at fotball er en kompleks idrett som premierer mangfoldige egenskaper er utvilsomt Kvisvik. Etter at "Binge" Bent Inge Johnsen la opp har vel ingen vært verken så fete & trege.. (ta dette med en bøtte salt) Og som Eggen sa til Brian West i 2004: "Det hjælp itj å vær verdens raskast hvis du itj starte". Du har rett i at Nanne er, i tillegg til å være veldig rask, smart, avslutningssterk og god til å time løpene sine. Det gjør meg vondt å vite at det forrige styret i FFK takket nei til denne spilleren. Han skulle visst være for gammel.
  12. Jeg sier ikke at Stabæks viktigste våpen er dødballer generelt, men jeg sier at Stabæks viktigste våpen mot FFK er dødballer. Ta det med ro her a.. jesus Ser da forskjell på Stabæk og Ham Kam. Angående mine "skråsikre uttalelser" så var det frekkfreidige påstander fra sydelige østfold Martinsen har vel 4,70 på 40m, og har sett Gerrbrandt vinne spurtduell mot Mifsud. Vi kan vel være enige om at begge tre (inkl. Nanne) er kjappe! ?
  13. Måten Stabæk mest sannsynlig vinner denne kampen på, om dere gjør det, er følgende: 1 - dødballer (Shaban har vært elendig i feltarbeidet, eier ikke dybdesyn og feilberegner støtt og stadig) 2 - ekstremt godt timede løp av Nanne (hurtigheten til V.Martinsen er høyere, og Gerrbrandt er omtrent like rask som Nanne) 3 - enkeltprestasjoner (ser for meg VPG med noen kjappe & sleipe avslutninger nærmest ut av det blå) Får håpe det beste laget vinner og at dommeren er fair. Håper Tarik ikke brekker beina som følge av en stygg takling, ei heller at han får straffe som følge av en filming. Tips: 3 - 2 (H)
  14. Stabæk - RBK 2-2 (Det er desverre ikke søndag på nadderud denne runden) Brann - VIF 4-1 (VPN koker og praten om en ny trener begynner å ta av) Lyn - Odd 3-1 (Samtlige garderobedører knuses på ullevoll) AaFK - FFK 0-1 (Perry Forever!) Viking - Sandefjord 1-2 (SF drar nytte av underdog-effekten i kjølvannet av bråket) TIL - Start 2-1 (Gutan sterke hjemme i år med Årst & Rush) SIF - LSK 1-3 (Magefølelse)
×
×
  • Opprett ny...