Jump to content

PhunxZtar

Styret
 • Content Count

  1,776
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

PhunxZtar last won the day on September 17 2020

PhunxZtar had the most liked content!

Community Reputation

374

About PhunxZtar

 • Rank
  Buddha
 • Birthday 08/26/1981

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Gjettum

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk!

Recent Profile Visitors

812 profile views
 1. Innspill fra styreleder i Bærum idrettsråd om stadionplanene
 2. Og hvorfor mener du det? I sin beste alder, spilt fast i mange år, bred erfaring fra de to øverste divisjonene i Nederland. Trenger ikke være noe dumt trekk det?
 3. Ikke ut over det Google kan fortelle. Midtstopper, 190 cm høy. Vært i Roda hele karrieren med unntak av et kort utlån, også vært kaptein i Eresdiv. Ble ikke enig med Roda da kontrakten gikk ut i sommer, har vært klubbløs etter det. Lette visstnok etter klubb i Tyskland, men er nå her.
 4. Kan vel hende at navnet har versert i diverse fora noen timer allerede da, tror de færreste hadde dratt det navnet opp av hatten i går
 5. Real klubbspiller da, med unntak av 6 måneder på utlån har han vært i Roda hele karrieren. Også vært kaptein. Er det lov å håpe at det her kanskje kan være noe bra for oss?
 6. Lever godt i fortiden, da slipper man å bli eldre! Men måtte bare utheve noe i innlegget ditt. Enig i at det er noe helt nytt, strengt tatt i de siste tre kampene (for han prøvde mot Odd og, selv om det ikke fungerte like godt). Sist kamp startet han strengt tatt heller ikke med som har vært plan A hittil i år, så kanskje han har innsett at noe må gjøres? Krysser fingrene for det.
 7. Dette med Jannes manglende plan B og C er vel ikke akkurat nytt, det var oppe til diskusjon i god tid før han pakket sekken nordover sist han var her. Vingling i formasjon kan jo nettopp være et tegn på at han ikke har noen alternativ plan, dermed blir det bare kaos når ting butter i mot. Manglende bytter kan også knyttes til det samme (men han har faktisk blitt tvunget til å bytte litt i det siste da, siden mange av spillerne uansett ikke holder 90). Bare for å understreke det, jeg mener ikke han er en dårlig trener. Men jeg mener likevel at dette er en av hans svakheter.
 8. Det har vel også vært diskutert noen ganger tidligere at Janne er god med plan A, men er elendig på å tenke alternativer. Dersom plan A ikke fungerer, evner han ikke å sette i gang noen plan B eller C. Per i dag har vi ikke et spillermateriale som fungerer til det Janne ønsker at skal være plan A, dermed faller det hele (i alle fall delvis) sammen.
 9. For øyeblikket er det 456. Men hvis du tenker på hvordan billetter eventuelt fordeles er nok ikke det av betydning, der er det sesongkort som gjelder (eller eventuelt sesongkort og medlemskap om support får egne billetter som skal fordeles).
 10. Velkommen, dette blir bra! Spilt spiss, venstre ving og høyre ving på u-laget til Southampton, venstre midt og venstre ving på U18-landslaget. Spiss på yngre landslag. Målsnitt på 0,5 fra yngre landslag, men flertallet av målene fra perioden som ren spiss. Uansett spennende med nytt og ungt blod, håper han er sulten!
 11. Vi kan by på premier som burde kunne friste alle og enhver. Signert drakt fra kapteinen sjøl, sesongkort på ståfeltet og gavekort på effekter i bua. For ikke å glemme rosinen i pølsa: gratis borteturer med verdens feteste gjeng! (Og det som ikke lar seg bruke i år, gjelder selvsagt da neste sesong istedet). Så kjøp lodd til 50 kr. per stykk, Vipps #70847!
 12. Tror kanskje han mente motsatt av det som det ble tolket til her, at det var imponerende av IA å få noen til å komme fra utlandet til Norge slik situasjonen er her nå. Selv om nok Jonassen allerede var i Norge, som det ble påpekt over her.
×
×
 • Create New...