Jump to content

PhunxZtar

Styret
 • Posts

  1,831
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

PhunxZtar last won the day on December 11 2021

PhunxZtar had the most liked content!

Reputation

551

About PhunxZtar

 • Birthday 08/26/1981

Profile Information

 • Location
  Gjettum

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk!

Recent Profile Visitors

1,258 profile views
 1. Bestilte like gjerne buss fra stadion i Sandnes til Sola etter kampen og, ligger ute på medlem.stabaek.no. Kr. 100 per hode, billigere enn taxi!
 2. 😂 Bra stunt, å reise til Gardermoen for å ta bussen til Bekkestua. Er jo noen som bor i nærheten der da!
 3. Om det var noe spesielt du tenkte på er det mulig å bestille på nett og hente i butikken. Alternativt kan du huke tak i én i styret om det er noe du ønsker å se på.
 4. Busspåmelding lagt ut på medlemssidene: Borteturer | Stabæk Support (stabaek.no) Og her er lenke for påmelding for ikke-medlemmer: https://medlem.stabaek.no/trips/nonmember?tid=122 Ølservering på bussen!
 5. Tror vi nærmer oss et antall som tilsier buss, kommer mer info om kort tid.
 6. Lufter muligheten for å booke buss fra Gardermoen til Bekkestua etter Sandnes. Flyet hjem fra Stavanger 1830. Hvor mange er vi?
 7. Tenker vel at Start-seier er worst case scenario. Om de tar oss på poeng, så tar de oss også på målforskjell. Kåffa kan vi ha kontroll på selv. Selv ved et tap mot dem innbyrdes, er sjansen stor for å ende foran. Aldri i verden om de vinner i Bergen i siste runde. Krysser fingrene for uavgjort, men tror nok Start tar dette greit.
 8. Kort oppsummering: tynn suppe, men heldigvis godt nok i en rævva kokkosliga. Bra match av Geel, særlig 1. omgang. Tidvis en nydelig pasningsfot. Gift spiller seg til mye fine sjanser, men hvor ble det av de kliniske avslutningene? Imponerende skuddføtter på både Næss og Krogstad, synd vi ikke får brukt dem oftere. Ottesen er ikke god nok, hvorfor skal han alltid vende hjem? Snu blikket framover, så kamskje mye er løst. Usikker på skrytet Metcalfe får her, synes ikke han overbeviser. Azemi er fortsatt svak til å avslutte, men traff i det minste når det gjaldt som mest. Lange er for treig. Jævlig mye hår på Kaied! Mye å pirke på her. Men nå er vi i det minste i førersetet!
 9. Hadde flybilletter lørdag morgen og hjem etter matchen. Har nå fredag over og hjem lørdag etter matchen. Strengt tatt har jeg lørdag morgen og da, men den blir nok ikke brukt 😉
 10. Bestilte i januar selv, dagstur. Men røk på en liten smell her da bestillingene fra andre rant inn, så bestilte billett fredag og.
 11. Kunne ikke vært litt mer kreative a, NFF?
 12. Snart halvfull buss til Bryne! Bli med på langtur, du kommer ikke til å angre!
 13. Var vel ikke akkurat en friskmelding det her, men vi skal i alle fall spille en runde til! Her er en oversikt over sannsynlige motstandere. Aldri møtt/møtt for en stund siden: Brumunddal Eidsvoll (2009) Flint Frigg (1999) Fram (2008) Gjøvik/Lyn (1999) Kjelsås (2013) Kvik Halden (2009) Møtt "nylig": Elverum (2019) Moss (2018) Notodden (2017) Ullern (2018) Ull/Kisa (2021) Så kan vi selvsagt møte lag fra samme divisjon eller over, men mest sannsynlig blir det vel én av disse.
×
×
 • Create New...