Jump to content

PhunxZtar

Styret
 • Posts

  1,817
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

PhunxZtar last won the day on December 11 2021

PhunxZtar had the most liked content!

Reputation

490

About PhunxZtar

 • Birthday 08/26/1981

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Gjettum

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk!

Recent Profile Visitors

1,088 profile views
 1. Kunne ikke vært litt mer kreative a, NFF?
 2. JA! Det diskuterte vi i andre fora i går og. Dilemmaet er at Wangberg da ikke kommer fullt til sin rett i sin beste posisjon, men samtidig plasserer vi Næss i hans absolutt beste posisjon. Alternativt kunne selvsagt Næss gått inn i sentralt som defensiv midt, men jeg tror vi skal forsøke ham som du skisserer over her først. Og Wernersson var vel banens dårligste i går, han kan gjerne få hvile litt.
 3. Snart halvfull buss til Bryne! Bli med på langtur, du kommer ikke til å angre!
 4. Var vel ikke akkurat en friskmelding det her, men vi skal i alle fall spille en runde til! Her er en oversikt over sannsynlige motstandere. Aldri møtt/møtt for en stund siden: Brumunddal Eidsvoll (2009) Flint Frigg (1999) Fram (2008) Gjøvik/Lyn (1999) Kjelsås (2013) Kvik Halden (2009) Møtt "nylig": Elverum (2019) Moss (2018) Notodden (2017) Ullern (2018) Ull/Kisa (2021) Så kan vi selvsagt møte lag fra samme divisjon eller over, men mest sannsynlig blir det vel én av disse.
 5. Bekreftet at det kommer nytt oppsett. Forhåpentlig påvirker det ikke vår kamp, men det er tross alt NFF det er snakk om. Så aldri si aldri..
 6. Førstemann fra junior-laget for året med proffkontrakt: Filip Hornburg
 7. Tror vi med rette kan begynne å kalle det "evaluering". Her kommer ingenting til å skje.
 8. Og stemmerett krever medlemskap minst én måned før møtet? Én måned foregående år? Og ikke minst, når teller det fra? Da man meldte seg inn, eller når fakturaen en eller annen gang kommer?
 9. Han uttalte tidligere i år at han utvilsomt heller legger opp enn å ikke kunne gå ordentlig for resten av livet. Samtidig er vel det at han valgte å ta en operasjon nå et tegn på at han ikke helt har bestemt seg. Kanskje?
 10. Det bør være målsettingen ja. Blir vi derimot gående og stange uten skåring, samtidig som Brann rydder S08 av banen, kan dette bli en nervøs ettermiddag...
 11. Det var i overkant pessimistisk. Om ikke Brann eller Mjøndalen vinner er vi klar for kvalik, uavhengig av resultatet i vår kamp. Om Mjøndalen vinner (men ikke Brann) må vi ha ett poeng, om Brann vinner må vi ha tre.
 12. For øvrig, 152 solgte billetter nå! Dette blir bra!
×
×
 • Create New...