Jump to content

PhunxZtar

Styret
 • Posts

  1,782
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

PhunxZtar last won the day on September 17 2020

PhunxZtar had the most liked content!

Reputation

379

About PhunxZtar

 • Birthday 08/26/1981

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Gjettum

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk!

Recent Profile Visitors

896 profile views
 1. Og Mawa til KSU i samme slengen, så plutselig var det litt tynt på topp for Godset.
 2. Budstikka skriver at han ble skadet på trening rett før avreise.
 3. Og det nye alternativet 3A avvises blankt av Kommunedirektøren, og er til og med nesten like dyrt som de andre alternativene. Som igjen har blitt 10-50 millioner dyrere i løpet av tiden som har gått mens 3A ble utredet...
 4. Vi får ikke flere billetter til feltet vårt, så bare å kjøpe i vei på felt T.
 5. Kjøper gjerne om noen brenner inne med en billett på feltet vårt.
 6. Innspill fra styreleder i Bærum idrettsråd om stadionplanene
 7. Og hvorfor mener du det? I sin beste alder, spilt fast i mange år, bred erfaring fra de to øverste divisjonene i Nederland. Trenger ikke være noe dumt trekk det?
 8. Ikke ut over det Google kan fortelle. Midtstopper, 190 cm høy. Vært i Roda hele karrieren med unntak av et kort utlån, også vært kaptein i Eresdiv. Ble ikke enig med Roda da kontrakten gikk ut i sommer, har vært klubbløs etter det. Lette visstnok etter klubb i Tyskland, men er nå her.
 9. Kan vel hende at navnet har versert i diverse fora noen timer allerede da, tror de færreste hadde dratt det navnet opp av hatten i går
 10. Real klubbspiller da, med unntak av 6 måneder på utlån har han vært i Roda hele karrieren. Også vært kaptein. Er det lov å håpe at det her kanskje kan være noe bra for oss?
 11. For øyeblikket er det 456. Men hvis du tenker på hvordan billetter eventuelt fordeles er nok ikke det av betydning, der er det sesongkort som gjelder (eller eventuelt sesongkort og medlemskap om support får egne billetter som skal fordeles).
 12. Velkommen, dette blir bra! Spilt spiss, venstre ving og høyre ving på u-laget til Southampton, venstre midt og venstre ving på U18-landslaget. Spiss på yngre landslag. Målsnitt på 0,5 fra yngre landslag, men flertallet av målene fra perioden som ren spiss. Uansett spennende med nytt og ungt blod, håper han er sulten!
×
×
 • Create New...