Jump to content

PhunxZtar

Styret
 • Posts

  1,799
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

PhunxZtar last won the day on December 11 2021

PhunxZtar had the most liked content!

Reputation

444

About PhunxZtar

 • Birthday 08/26/1981

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Gjettum

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk!

Recent Profile Visitors

980 profile views
 1. Tror vi med rette kan begynne å kalle det "evaluering". Her kommer ingenting til å skje.
 2. Og stemmerett krever medlemskap minst én måned før møtet? Én måned foregående år? Og ikke minst, når teller det fra? Da man meldte seg inn, eller når fakturaen en eller annen gang kommer?
 3. Han uttalte tidligere i år at han utvilsomt heller legger opp enn å ikke kunne gå ordentlig for resten av livet. Samtidig er vel det at han valgte å ta en operasjon nå et tegn på at han ikke helt har bestemt seg. Kanskje?
 4. Det bør være målsettingen ja. Blir vi derimot gående og stange uten skåring, samtidig som Brann rydder S08 av banen, kan dette bli en nervøs ettermiddag...
 5. Det var i overkant pessimistisk. Om ikke Brann eller Mjøndalen vinner er vi klar for kvalik, uavhengig av resultatet i vår kamp. Om Mjøndalen vinner (men ikke Brann) må vi ha ett poeng, om Brann vinner må vi ha tre.
 6. For øvrig, 152 solgte billetter nå! Dette blir bra!
 7. Tillater meg å korrigere deg litt her, Ashkan. Bli hjemme hvis du ikke føler deg frisk, og test deg gjerne uansett før turen! 😉
 8. Feltet vi har fått er ikke så veldig stort, så her er det bare å kjøpe billetter før salget stoppes. Sikkert mulig å få mer plass også, men det vet vi foreløpig ingenting om.
 9. Var vel høyst uklart om det gjaldt inne, ute eller begge deler? Uansett bare å kjøpe billetter, så får vi se hva det blir til.
 10. Kom igjen, alle mann til Skien! Vi skal redde plassen!
 11. Bare å kjøre på videre med påmelding! For øyeblikket 16 ledige plasser på buss nummer tre, klarer dere å gjøre så vi må bestille nummer fire og?
 12. Fantes det noen som helst grunn til å skulle prøve å beholde Botheim? Det oppholdet han hadde her var ett av det svakeste som noen har hatt i den blaa drakta noen sinne, og det handlet på ingen måte om at han ikke fikk sjansen til å vise seg fram.
 13. Noen med pluss som kan oppsummere hva kommunen har gjort nå? https://www.budstikka.no/fotball/nadderud-behandling-utsettes/665295!/
×
×
 • Create New...