Jump to content

fexter

Bruker
 • Posts

  1,681
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

fexter last won the day on October 15 2021

fexter had the most liked content!

Reputation

1,481

About fexter

 • Birthday 08/24/1990

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Østerås

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk, Alltid Uansett

Recent Profile Visitors

1,009 profile views
 1. Helt greit intervju og legger ikke skjul på noe. Jeg har troen på at Kjønø skal få en hel sesong med preseason bak seg. Da kan han som han sier sette sitt preg på spillet. Men det må forsterkes med spillere som man vil trykke til brystet enn lånespillere som blir en halvsesong eller spillere som laffer rundt på banen. Det er ikke det vi vil se og trykke til brystet. Tb bør absolutt gi mer rom for å hente inn spillere og det må skje kjapt slik at vi kan spille de inn og få til vår spillestil. Det må bli pri en. Ellers må man ha bedre dialog med akademi og få opp unge gutter. Spent på Kjønø og skal gi han en sesong, men kan fort få imot om det ikke gir gode resultater umiddelbart.
 2. Hvorfor står vi på gjerde når andre lag i OBOS ruster opp for ny sesong. Vi har så vidt begynt på trening igjen og jeg ser ingen plan for opprykk. Det er bare å innse at feil folk har bidratt til dette nedrykket og ellers svak evaluering. Disse skal fortsette videre for å få oss opp. Har liten tro på det uten en velbegrunnet og helhjertet intervju som de påstår man skal komme med. Satsingen på et visst ant. lånespillere har ikke fungert og vil gjerne høre konkrete refleksjoner rundt hvorfor. I tillegg har man ikke dratt i samme retning, noe som burde tatt tak i tidlig i sesongen og når et sånt problem dukket opp. Om folk skal gidde å komme tilbake til stadion må de ha en god plan og ambisjoner, for akkurat nå ser jeg ikke hvordan de skal klare det.
 3. Kommer vel ikke til å skje noe nytt med mindre de røsker opp i administrasjon, organisasjonen og styret. Den delen virker fortsatt som under evalurering og ikke avsluttet.
 4. Veldig enig her. Gir veldig lite motivasjon å fornye når man ikke vet hva prosjektet er eller hva ambisjonene er. Ser det er litt videoer på some og hjemmesiden fra treningene om dagen. Men veldig lite om veien videre og orientering som man bør forvente utover det generelle. Det holder ikke og bør være en konkret plan før man fornyer. Sitter litt lengre inne i år dessverre.
 5. Yaw gjest på Heia Fotball https://open.spotify.com/episode/5LPTXXKHDOnoTfpja6ADqC?si=Ab_BaQxJSeyevmfjE5csQQ
 6. https://www.stabak.no/nyheter/status-evaluering?fbclid=IwAR0eUiyXcc6xG8H79_Pd1U8v_0KfysHoTYK5CEovNO3L9IfjlbMRf-ZaBKs
 7. Wangberg nominert til MOT-prisen 2021 https://www.instagram.com/p/CYrnRiXqdcU/?utm_medium=copy_link
 8. Gratulerer med 20 års dagen Piggy. Måtte du levere en knall sesong for oss dette året.
 9. Terminlisten slippes fredag 14. januar med TV-oppsett for de 15 første rundene og hele spilleplanen for OBOS.
 10. Klubben burdre terminert kontrakten for lengst og heller brukt lønnsutgiftene fra disse spillerne på ny midtbane. Med de holdningene spillerne har vist i det siste året så taper markedsverdien veldig på spillerne og man får mindre for spillerne samt mindre attraktivt for andre klubber å signere.
 11. Hvorfor får fortsatt Skytte og Lumanza fornyet kontrakt mens vi ikke prøver å signere Haugen og Podstawski? Skulle gjerne også hatt med Wernersson, Mesik og Bolly. Men var vel mer usannsynlig det. Kirkevold ikke noe stort savn. Blir spennende hvem som går ut og inn før sesongstart.
 12. https://direkte.vg.no/sportsdognet/news/eggen-hedenstad-klar-for-vaalerenga.Q4ytGR9b0?utm_source=vgfront&utm_content=hovedlopet_row10_pos1
 13. Mye må til før vi havner på den plassen. 2021 laget ikke godt nok for dir opprykk.
 14. Er det to spillere vi ikke kommer til å savne etter årets sesong er set Lumanza og Skytte. Ikke rart Glimt ikke ville ha Skytte. MålPål kan bare legge opp kallenavnet, noe mer flopp har er set lenge siden det har vært. Så pri 1. bør få en ny spiss og ta tilbake Stabæk fotballen med fartsfylt angrepsfotball der denne spissen skal klare å putte mange mål. Gikk bra i 2005. Ellers avgjørende å se hvem som blir, tror dog vi må erstatte mer på midtbanen enn forsvar slik ståa er nå. Men skulle aller helst sett at man erstattet en og annen person i rollen som skal hente inn spillerne våre til Obos 2022. Meget viktig vinter foran oss og da håper jeg man satser på riktige spillere.
×
×
 • Create New...