Jump to content

@ringo

Moderator
 • Content Count

  8,220
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  172

@ringo last won the day on March 4

@ringo had the most liked content!

Community Reputation

10,279

About @ringo

 • Rank
  Hall of Fame
 • Birthday 01/01/1974

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sørumsand

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

3,219 profile views
 1. Det var i allefall klart bedre enn sist kamp mot Raufoss. Men vi skal nok ikke lese for mye inn i det her - det handlet nok mest om å gi flest mulige spillere 45 minutter i beina. likevel - tipper Geelmuyden er fornøyd med 2 nest siste pasninger, og ellers god spill.
 2. Jepp derfor vi speller øvingsmatch
 3. Statsene tyder i grunn ikke på det.
 4. DEt er strengt tatt et smutthull som følge av inkonsekvent håndetring fra myndighetene sin side
 5. Tja - korona påvirker vel ganske mye tror jeg tror jeg, vi får jo ikke en gang lov til å trene, langt mindre se utover landets grenser etter spillere - det er ikke bare hos oss det er stille for å si det slik. Så er det jo også sånn at vi nå faktisk har en større del av troppen intakt fra i fjor jfr. hva som var vanlig under IA's regime. Så behovet for forsterkninger er kanskje ikke så prekært som det har vært i tidligere sesonger? Vi har en helt ok tropp per nå - vi kunne kanskje ønsket litt mer bredde i et par posisjoner - men det er ikke noen krise slik jeg ser det. Dessuten så er
 6. Det er en spilletropp i Drammen det må ryddes skikkelig opp i, tviler på at det er noen up and comming trenere som er for keene på den jobben...
 7. Kan ikke skjønne noe annet? Vet ikke hvor fit for trening enkelte av våre er ennå heller? Vi må vel ha mins 4 uker? Om vi ikke får flyttet seriestarten så må vi vel ut av landet for å trene vi og???
 8. Nja - han var i allefall mer risikovillig enn mange andre.
 9. Nettopp - jeg tror den største utfordringen akkurat nå - er at vi ikke er alene om å jakte spiss nå. Glimt, RBK og Moille er alle på spissjakt og vil ta de mest attraktive spillerne. Bjarmann må titte der de andre ikke leter - spillere som ikke er attraktive/blir oversett av de andre. Vi har etter hva jeg forstår støvsugd 2. bundesliga etter prospekt. Men om alt vi klarer å hoste opp der er u21 spillere med begrenset fartstid på Alaget så kan vi like gjerne la være. Så da sitter vi igjen med å jakte spillertype og ikke cv(les målsnitt) tror jeg...
 10. Jeg tror vi må ta inn over oss at vi har hatt covid i troppen og at det sannsynligvis vil prege prestasjonene i 2021. Da er det tidlig å snakke om utvikling - den vil sannsynligvis måtte skje gradvis gjennom sesongen.
 11. Nannskog var noe helt spesielt, han hadde surret bort en potensielt fantastisk karriere på å være useriøs i ungdommen. Om han hadde vært proffere tidlig, så hadde han vært langt langt over vår liga. En slik spiller tviler jeg på at vi får igjen. Men når det er sagt så er det ikke noe i veien for å signere en spiss i 30 årene nå heller. Om Kirkevold er riktig vet jeg ikke - har prøvd å sjekke litt videoer på han - men det er mest dødballmål å finne - lite som kan fortelke meg om han er den spilkertypen (jeg tror) vi kikker etter.
 12. Kan jo være at de må avvente covid sykdommen som herjer troppen også. Vi kan ha flere spillere som blir indisponert på ubestemt tid. Hører flere sliter med selv svært lett trening etter sykdommen.
 13. Gud bedre jeg er glad Junker ikke er Stabæk spiller. En god sesong i karriæren, og primadonnanykker ut av ville helvete. Men spark til Glimt også, for her burde de cashet inn og ledd hele veien til banken - det er begrenset med penger å hente på en såpass gammel spiller med svak cv fra en såpass liten liga som vår. Tror de er i ferd ned å miste gangsynet. Det skal gode gamle IA ha - han hadde garanter cashet inn den her bingobongen.
 14. Langtidsvirkningene er det jo ingen som vet så mye om ennå, men dette er definitivt ikke noe å ta lett på og det vil garanter være individuelle forskjeller.
×
×
 • Create New...