Jump to content

@ringo

Moderator
 • Posts

  8,717
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  184

@ringo last won the day on October 6

@ringo had the most liked content!

Reputation

11,990

About @ringo

 • Birthday 01/01/1974

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sørumsand

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

3,814 profile views
 1. En kjapp titt gjennom tabellene for de 5-6 siste sesongene på NIFS - og en pussige observasjon - som forsåvidt er gledelig. Laget som ligger på 15 plass etter 22 runder - rykker sjeldent ned.... unntaket er Ranheim i 2019...
 2. Om Taylor blir skadet er dette Brann laget i skikkelig trøbbel…
 3. Enig Ingo - dette var et steg i riktig retning ,på en - for oss, normalt svært vanskelig bortebane.
 4. Synes Brannspillerne har hatt et negativt kroppsspråk og virket stresset fra start - ikke sikkert såpass mye hjemmepublikum er noen fordel for de.
 5. Tja - SF har 6 poeng på de foregående 9 kampene - til sammenligning så har MIF 4 - så vil vel ikke synes at det er oppsiktsvekkende om poengfangsten deres ligger i samme gata de neste 9 og de kan fint synke ned på MIF nivå. Om vi samtidig opprettholder poengfangsten fra de siste 3 kampene så er vi fort på poenglikhet og da avgjør målforskjellen og om vi henter opp de poengene så er det ikke utenkelig at vi henter inn 1 ål i snitt per runde heller. Men ja jeg vet det er en halvfullt snarere enn halvtomt glass teori - men det er ikke helt umulig heller!
 6. Nå beviser du egentlig Jokke Jönssons slogan - fotball er så ferskavare at et tap mot ligaens beste lag får oss tl å glemme at vi spilte godt i de 2 foregående kampene + vi har et ess i ermet i Edvartsen som kan gi oss et offensivt løft og ikombinasjon med den defensive styrken vi har vist i de 2,5 siste kampene i ligaen så kan det bli godt nok det. Særp har 2 bortekamper på rappen nå mot Glimt og KBK og kan fort få et magaslag i selvtillitten. Så skal de også møte oss, Mjøndalen, Tromsø og Brann - så de har mye i egne hender, samtidig så kan de ramle som en stein. Jeg tror på det siste. Brann TIL og forsåvidt vi har gjort grep i sommer og begynner å se bedre ut. Jeg tror det går på bekostning av SF og Særp. Vi får se - jeg er den første til å innrømme at det er en vågal påstand. Men så lenge det er (nok) poeng er det håp!
 7. Nå skal jeg prøve meg på en litt vågal spådom... Vi ender på 13. plass Sandefjord spiller kvallik og Sarp slår følge med Mjøndalen ned.
 8. Njae - det er en erfaren spiller som snakker - det beste forsvarsspillet er possession - når vi gir bort ballen hele tiden så utsetter vi egentlig kun det uungåelige. I går hadde vi kun 31% ballbesittelse - det er ikke Stabæk verdig.
 9. Jeg synes i grunn det var litt pussig at Høyland havnet på benken - han var god mot Sandefjord - det var strengt tatt han som presset de til å gjøre feil før det første målet. Mulig han var sliten? Men, men - holder man 0'en er man garantert 1 poeng. DEt er et godt utgangspunkt.
 10. Det er litt for dårlig presisjon heke veien - fryktelig frustrerende å se på.
 11. Fotball er ferskvare Nei, Eggen sa at fotball er et intelligensspill - jeg tror kanskje han mente det er et mentalt spill. Så jeg håper mentaliteten vår i dag er preget av siste kamp, og bygger videre på de gode følelsene derifra og at vi ikke graver seg ned i hva som hendte i matchene før det. Vi tar denne! 3-1
×
×
 • Create New...