Jump to content

@ringo

Moderator
 • Posts

  8,962
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  199

@ringo last won the day on January 14

@ringo had the most liked content!

Reputation

13,157

About @ringo

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sørumsand

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

4,415 profile views
 1. Eks Stabæk gutt Harald Holter på KIL med en skikkelig kiip kneskade i internkamp i går og er ute resten av sesongen. Kjedelig for spilleren og en kraftig svekkelse for KIL! Som påtross at de er nyopprykket kan vise seg å kunne yppe seg i Obos i år.
 2. Jepp det har han, men vi har vært på utkikk etter en spillende stopper - det kreves om vi skal spille slik vi ønsker og planen er nok foreløpig 3 stoppere
 3. Jeg er fremdeles fryktelig usikker på Kjønø må jeg innrømme. Det var et «ballsy» valg å gå for i fjor sommer, og like «ballsy» å bli stående ved ham,da det gikk som det gjorde. Da tenker jeg ikke nødvendigvis på resultatene, men mangelen på utvikling og struktur på laget i fjor høst. Det vi så av forbedring var glimtvis, og da kommer det naturlige spørsmålet om tilfeldigheter inn. Jeg skal ikke underslå at når man slipper norsk fotballs største ‘cooler’ – Wiggen, inn i varmen pådrar man seg samtidig et massivt handicap det er utrolig seigt å komme tilbake fra, og når jeg ser intervjuer med Kjønø kan jeg ikke fri meg for følelsen av at han hele tiden forsøker å overkompensere for en manglende naturlig autoritet og troverdighet. Det gjør meg urolig. Jeg vet Bjarmann jobber hardt for å bygge opp temaet rundt Kjønø og det håper jeg virkelig han lykkes med. Jeg tror det trengs – men vi lever (alltid) uansett i håpet.
 4. DEt kommer jo frem at det har vært konkrete anbefalinger i evaluerngen som blir tatt til etterettning og da har jo evalueringen faktisk virket!
 5. Veldig bra Ingo! Stort takk!
 6. Nei han misset vel en trening før det også. Vi skal kanskje ikke være for kiipe med gutten - det kan jo være legitimt fravær…
 7. Virker som det er litt å gå på foreløpig
 8. Hva med han Gunnes som var annonsert forrige uke?
 9. Kontrakten med Raufoss ble terminert etter sesongen i fjor, så han er fri. Edvard selv har følgende budskap til oss før han drar videre på ferden: - Tiden min på Raufoss har vært utrolig fin på mange måter. Den utviklinga som laget har hatt siden jeg kom til Raufoss for fire år siden har vært utrolig. Jeg er veldig stolt og takknemlig for at jeg fikk være med på reisen som endte i både opprykk og kvalik til eliteserien. Jeg har fått venner for livet, og jeg er blitt utrolig glad i alle menneskene i og rundt klubben. Det er alle de fine folka jeg kommer til å huske best når jeg ser tilbake på tiden min her. Jeg vil for alltid være fan av Raufoss, og vil gjerne ønske hele klubben masse lykke til videre! Edvard står bokført med 93 offisielle A-kamper og 6 mål. Vi i Raufoss Fotball takker for innsats og tilstedeværelse både på og utenfor banen gjennom fire sesonger i Raufosstrøya! Lykke til videre, Edvard!
 10. Vi må og skal forsterke - men vi kan ikke bytte hele stallen igjen. Vi må utvikle de spillerene vi har også. Om vi ser sentrallinja vår - Sandberg, Wangberg, Solbakken Edvartsen(Azemi) så er den topp 2-3 i OBOS ligaen. Det sier også litt om den kvaliteten vi må ha for å forsterke laget. Jeg ser heller at de bruker litt tid på å finne riktig kvalitet, enn å la meg stresse. Det skjer ikke all verden rundt oss i OBOS ligen heller - Brann har erstattet 2 av 3 spillere i avgang - ellers har de ikke gjort noe de heller.
 11. Veldig bra svar på tiltale på FB @Posse. Vi trenger å få litt innsikt i hvordan de analyserer nedrykket. Vi trenger ikke å være enige - men om vi skal kunne føre en meningsfylt dialog så må vi forstå hvordan de tenker. Så skjønner jeg at de ønsker å gi sport ro til å jobbe. Det er tross alt det viktigste. Skulle vi ha byttet noen, måtte det ha skjedd i fjor høst. Det viktigste for det sportslig nå tror jeg er noen troverdige signeringer.
 12. Ble vel ikke mer betrygget av det intervjuet der egentlig… Jeg er mer nyskjerrig på hvordan enn hva kjenner jeg…
 13. Mnja - Start har rustet - ellers så er det vel ikke så mange av de antatte topplagene som ser vesentlig forsterke ut ennå. Brann har rett nok erstattet Grill med Dyngeland, men har mistet Strand og det er vel ingen som tror Taylor blir værende + at fler kan forsvinne. Mjøndalen ser jo forløpig ut til å få beholde Nakkim - men har ellers brukt tiden på å rydde opp i stallen. Kåffa som var det beste laget i OBOS som ikke rykket opp i fjor har mistet de to spillerene som scoret mest for de i Sanyang og Taaje. Sortevik har lagt opp. FFK var nyoppryket i fjor - de mister fort han ving juvelen sin. Ulf har hentet et par navn - som sikkert blir gode - men om de er kraftig forsterke vet jeg ikke. De var gode i fjor høst de altså. Men det endrer ikke hovedinntrykket at det ikke akkurat renner inn forsterkninger hos de andre antatte topplagene ennå heller.
 14. Samt at familen han bor med og besøkende også tester seg....
 15. Men seriøst. Vi visste at Kjønø kom til å bli sittende - så kan man, meg inkludert, ha meninger om akkurat det. Deretter da man så ikke gjorde grep allerede i fjor høst, så har prosesser rundt anskaffelse av nye spillere startet og kommet godt igang. Da vil det NÅ etter min mening være uklokt å gjøre noe med Bjarmann. Skulle man ha gjort noe med sport så burde det vært gjort allerede før jul. Da det ikke skjedde, mener jeg at det er riktig å la de fortsette. Det man har gjort noe med (aktivet eller passivt?)er assistentene som har reist videre. Vi skal altså ha inn 1-2 nye trenere til teamet - la oss vente å se hvem det blir. Det jeg hadde håpet på var en troverdig rediggjørelse/analyse for hvorfor de mener vi rykket ned i høst (uavhengig av om jeg er enig eller ikke i analysen/konklusjonene, men vi hadde i det minste hatt noe å diskutere videre) - altså helst en uttalelse fra de tre sportslige "konsulentene" Stenresen, Holter og Skjønnsberg. I så måte står denne "frifinnelsen" til stryk, og det gjlør hele saken akkurat så lite troverdig som jeg regnet med at den kom til å bli. Men er jeg overrasket, eller skuffet? - nei egentilg ikke - det var akkurat slik jeg så det for meg. Dessuten - de sier evalueringen av admin og klubbens struktur ikke er ferdig og for de lange linjene er det kanskje det viktigste. Ikke at jeg har noen kjempeforhåpninger om store endringer der heller. Men igjen det der enkle lille spørsmålet. Kjære evalueringsutvalg - hvorfor tror dere vi er der vi er i dag?
×
×
 • Create New...