Jump to content

@ringo

Moderator
 • Posts

  9,692
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  242

@ringo last won the day on November 25

@ringo had the most liked content!

Reputation

15,958

About @ringo

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sørumsand

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

5,805 profile views
 1. Det jobbes med saken - Vold tror jeg er takket av sammen med svenskene og de fire faste...
 2. Kontrakten med Odd går ut ved nyttår, vi kan garantere spilletid og har vist interesse over tid så det gir mening.
 3. Dueller generelt samt luftdueller og det er han best på i Stabæk. Lederderskapet i garderoben gjør han kanskje til til klubbens viktigste spiller.
 4. mmh njaaa - ikke helt enig. Det er korrekt at spillestil og kvalitet på laget er viktig, og vi har som lag gode defensive stats. Det det betyr faktisk færre defensive dueller. Om man ser på topp 10 antall defensive dueller per 90 min i Wyscout så finner man 3 spillere fra Grorud. Deretter Skeid, Bryne, Mjøndalen Raufos/Blink. Første Brann spiller er Heltne Nilsen nede på 13. plass - neste Brannspiller er Blomberg på 56 plass. Så antallet defensive dueller indikerer vel mer et dårlig lag, enn gode defensive spillere. Derimot er vi (og Brann) gode på; få mål i mot, lav xGA og få avslutninger i mot. Det er dermed ikke unaturlig at stopperne våre har relativt dett få defensive dueller. Desto viktigere blir det at de faktisk vinner de duellene de er innvolvert i. Wangberg er topp 4 i ligaen på både defensive dueller og hodedueller i OBOS i årets sesong. Nest best i duellene for oss er Metcalfe deretter Ottesen og Edvardsen før Næss. Så av stopperne våre så var Wangberg etter de wyscouttallene jeg har tilgang til den beste stopperen vår i forhold til å vinne de innvolveringene han er i og det var det jeg la til grunn over.
 5. Man kan sikkert finne en bedre stopper enn Wangberg - men finner du en bedre leder?(BTW han hadde i beste defensive statsene i laget i årets sesong) Jeg tror derfor han er ganske sevskreven i laget neste sesong også. Men han (og Næss) må ha en med større tempo ved siden av seg, og vi mangler en god venstrefot i 3'ern. Hva gjelder Pedersen er jeg like usikker som deg. I utgangspunktet teker jeg squadplayer - men han kan overraske. Kan spille på høyreback også og Ottesen er varierende i prestasjonene. Så blir det jobben til Piggen (eller Veum???) å heve spillet sitt såpass at de faktisk blir selvskreve - for det mener jeg han er er et godt stykke unna å være. Det holder ikke å bare være lovende. Men vi heier selvsagt på at han skal løfte spillet sitt dit hvor Bohinen må ta han inn. En venstrebent og kjapp stopper hadde derfor vært helt ideelt. Vi skal også ha en ny venstreback for Wernersson og så må vi se på om vi kan få utfordret Ottesen om høyrebacken. Næss kan nok fort også ende på def midt om vi ikke finner en bedre løsning der ila vinteren. Og så er jeg temmelig sikker på at vi må ha ny keeper....
 6. Kanskje man skulle forsøkt å få Tom Pettersson til å bli i landet...
 7. Om jeg forstår Blaasoldat rett så funker det fint i medgang, og vi planlegger jo for medgang 😂
 8. Vel, Du må gjerne kalle det påstander - men det er vel lite som i ettertid ikke har viste seg å stemme…
 9. Han tok laget i 2012 da ingen andre ville røre oss. Den sesongen var det ikke så mye han kunne gjøre for å redde skuta. Men han var der da det snudde i Follo og han ledet et heller løent fotballag opp i eliten igjen - det berømmelige bananskallet. Men der lå det nok også et godt stykke arbeid bak. Belsvik er og vil alltid (uansett) være et betrydningsfult navn i Stabæks historie.
 10. Nei enig det var litt nedtur. Men uansett KIL eller SF det er et lag som skal være bak oss neste sesong!
 11. Ville vært en god signering for oss.
 12. .Jeg var temmelig sikker på at KIL skulle gå hele veien mot OBOS lagene. Jeg tror at med full 11’er så kunne de fint matche det beste SF kan stille også. Men nå fikk KIL rødt kort på både Murray og Holmé i dag samt at Güven er skadet, så da blir det mer åpent.
 13. Det er det vel ingen som har, 63 minutter fordelt på 4 matcher i år.
 14. Da slapp vi KBK neste sesong. Samme om det blir KIL eller SF de bør vi uansett kunne legge bak oss neste år.
×
×
 • Create New...