Jump to content

@ringo

Moderator
 • Posts

  10,553
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  285

@ringo last won the day on February 5

@ringo had the most liked content!

Reputation

19,294

About @ringo

 • Birthday 01/01/1974

Profile Information

 • Location
  Sørumsand

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

9,859 profile views
 1. Joda, men her var det i konteksten om at vi kanskje har begrenset betalingsvilje siden utdanningskompensajonen ble nevnt som en mulig showstopper.
 2. Det kan være at vi har begrenset betalingsvilje for en spiller som ikke er funnet god nok for MLS også.
 3. Er 2. lagene egne separate entiteter da? eller har man kontrakt med Columbus Crew og så en egen kontrakt med klubbens 2. lag for spill i Next Pro ligaen???
 4. Er det ikke sånn i MLS at det er ligaen som eier spillerne? Spørs om dt er ligaen vi må kompensere og ikke klubbene.
 5. Det er kanskje andre plasser vi trenger spillere mer en midtbane/kant også.
 6. Sålangt så legges det opp til en liten kantduell om plassen mellom Hammy og Vinge. Man får mer energi og flair fra Vinge, mens Hammy har mer sluttprodukt- i allefall basert på vinterens treningskamper. Interessant duell. Vi har et ganske spennende lag på gang altså....
 7. En Bob kjente til fra før - var på treningsleir med en MLS klubb. Resten kan man lese om man søker han opp på transfermarkt, de gjengir kun stats.
 8. Mhm visstnok Amerikansk midtbanespiller... Vi får se om vi blir noe klokere ila kampen.
 9. Vi bør nok ha en midtspiss. Vi kommer nok til å møte endel lag som legger seg lavt mot oss, særlig på Nadderud og vi trenger fler måter å bryte ned et lavt forsvar. Brann gjorde det gjennom å stå høyt og nekte motstanderen å bryte ut og så presse og presse ballen i mål. Usikker på om vi får til det samme eller om det blir den sedvanlige vuggingen fra side til side som vi har sett gjennom en rekke trenere nå. Jeg ville nok sett meg om etter en litt komplett spisstype spiss som kan gjøre mye av jobben sjæl. En som kan gå i krigen med stopperene, som kan være oppspillspunkt og link up i oppbyggingen og har hurtighet/rykk nok til å utgjøre en trussel mot bakrommet selv. Det er IKKE Udahl mao...
 10. Joa, men det er ikke nødvendigvis helt feil. Den største utfordringen vår (ved siden av stadion) er inntekter. Han har forsøkt seg på samme jobb i RBK, men nådde ikke helt opp i konkurransen, uten at vi skal holde det mot ham. Nå får han få muligheten.
 11. Stadion og inntekter må bli hovedoppgvene, med mindre det går lukt åt helvete sportslig.
 12. Noen som har abo? https://www.adressa.no/sport/fotball/i/Xbjk0E/han-var-i-finaleheatet-om-aa-bli-sjef-i-rbk
 13. Enig! Litt undervurdert spiller etter min mening.
×
×
 • Create New...