Jump to content

@ringo

Moderator
 • Posts

  10,729
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  295

@ringo last won the day on May 30

@ringo had the most liked content!

Reputation

20,143

About @ringo

 • Birthday 01/01/1974

Profile Information

 • Location
  Sørumsand

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

10,672 profile views
 1. Etterpåklokskap osv tenker du? Det er klart at vi gjør noe feil når vi flere ganger gir fra oss en ledelse på flere mål mot slutten av kampene. Mitt poengvar da at unge spillere kanksje ikke står distansen så godt og at man derfor enten må kunne variere mer på intesnsiteten/taktikk eller justere laguttaket.
 2. Det er ikke utenkelig at Bohinen er mye bedre på defensiv struktur enn Bradley. Det kan iaf være en forklaring. På samme måte som Bob sannsynligvis er mye bedre enn Bohinen på offensiv samhandling.
 3. Jeeeez, det der er det berømmelige håret…
 4. Samme formasjon/laguttak som sist - så får vi se på utførelsen da…
 5. Finner vel ut at vi har «good ideas» som vi skal utføre «in a good way»…
 6. Ja selvfølgelig, han var vel drit lei av å bli oversett og nedprioritert av Bob. Betyr ikke at det for vår tropps del var riktig å selge. BTW Om det ikke skjer en endring burde Geelmuyden ta det samme initiativet nå i sommer for sin egen utviklings skyld.
 7. Jeg synes det negative fokuset på spillerene blir feil -vi spilte mot Egersund - vi har bedre spillere enn Egersund PUNKTUM. Det vi må finne ut av er hvorfor spillerene underpresterer fra 60 minutter og inn. Hvorfor vi helt og holdent gir fra oss momentumet i kampen. Hvilke taktiske grep som blir gjort evt. ikke gjort fra benken. Hvilke bytter som blir gjort/evt ikke gjort. Ja vi har noen skader som gjør at vi må stille med Øya og Nysveen og Ferrington på benk. Når man ser det så funderer jeg på klokskapen i å slippe Piggen. Dette er ikke første gang vi kollapser, det har skjedd endel ganger nå. Mot Alta i cup'en, mot Moss og mot Egersund. Lyn føler jeg er litt annerledes - det var en mye tightere kamp. Så man har hatt muligheten til å analysere dette tidligere, men likevel så later det ikke til at man har tatt lærdom? Det forundrer meg. Vi får Bob Bradleys styrker og svakheter som trener i fullt åsyn. Den første timen brilliant angrepsspill, den siste halvtimen svarte natta. Men må da for pokker evne å balansere det offensive og defensive!?? Det virker jo nesten som om man gir faen, og tuter på med mer angrepsspill - ok vi slepper inn 4 da må vi score 5! Morro det - men hvor smart er det? Jeg ser de sier de har analysert - jeg savner en tilbakemelding til oss på hva de har funnet ut av og konkludert med. Eller det har vi vel kanskje fått - det skal forsterkes. Altså hiver man spillertroppen under bussen - og som jeg innledet med, jeg tror ikke nødvendigvis det er det som er hovedproblemet. Men snarere en manglende balanse mellom det offensive og det defensive i spillet, riktig bruk av krefter, riktig bruk av bytter/tropp.
 8. Eventuelt at vi har kommet et steg lenger og krever mer konstruktiv og moderne lederskap....
 9. Lurer på om det hjelper å skrike egentlig... Det var jo vill vest i garderoben i pausen mot Ranheim - ble vi bedre av det???
 10. Jeg liker best når man bruker golf som et argument mot Geelmuyden - som at det at han har en annen ballsport enn fotball som hobby på en eller annen måte er feil. Det vi ser er at de yngste gutta ikke har tilstrekkelig utholdenhet. De kjører fantastisk på så lenge de orker - men de holder ikke en hel kamp. Mitt inntrykk er også at de holder stadig kortere. Det er her Geelmuyden skal komme inn - som en 10’er eller 9’er, som rotasjonsspiller med Olderheim eller Spiten. Ikke som en type 6’er, når det brenner på dass og vi skal redde en ledelse. Da setter Bob han egentlig opp for å feile - og det er i såfall bare dårlig håndverk. Jeg skjønner at det er fristende å la spiten og Olderheim spille når de er så gode som de er. Men de har godt av å hvile, de er tross alt jr’er, de skal ikke trenge å bære en klubb med opprykksambisjoner. Når det er sagt. Jeg tror måten vi spiller fotball på i sum er for kraftkrevende for hele laget ikke bare de yngste. Når vi ser spillere som Næss og Pedersen gjøre feil de normalt ikke gjør må vi spørre hvorfor? Blir det for mye løping? En spiller som Næss f.eks. ligger oftere høyt i banen enn han gjorde i fjor. Blir det for mange returløp???
 11. DEt er mnage som vil ha enkle løsninger på komplekse problemer.
 12. Alternativt omvendt og Næss frem på midtbanen?
×
×
 • Create New...