Jump to content

@ringo

Moderator
 • Content Count

  8,106
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  170

@ringo last won the day on January 17

@ringo had the most liked content!

Community Reputation

9,920

About @ringo

 • Rank
  Hall of Fame
 • Birthday 01/01/1974

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sørumsand

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

3,018 profile views
 1. Enig - merkelig overgang - men det kan jo være at glimt ikke var så keene da. De ønsker kanskje yngre spillere?
 2. Jeg sier ikke at vi skal gjøre dette, jeg vil ikke at vi signerer Botheim i det hele tatt. Det jeg sier er at Botheim ikke er klar for eliteseriespill, men dersom Stabæk likevel tror han kan bli det, og det er hold i ryktet og vi ønsker å sikre oss spilleren med tanke på fremdtiden. Så er måten å løse det på å låne ham ut for en periode slik vi i sin tid gjorde med Mauritz Hansen.
 3. Vel Botheim må bevise noe før han kan stille krav og det er ikke noe uvanlig å leie ut en spiller for å matche han på ruktig nivå til han er klar til å spille med de store gutta.
 4. Det jeg evt ville gjort med Botheim er kun å vurdere å signere om han kommer helt vederlagsfritt (ingen signon eller jalla) og så ville jeg umiddelbart leid han videre, i første omgang frem til sommeren, til en klubb i OBOS og latt ham (forhåpentligvis) spille på seg selvtillitt der.
 5. Om vi fremdeles er interesserte i Botheim etter det han viste i fjor blir jeg overrasket (og ganske skuffet)
 6. Gitt at han spiller som i 2. halvdel av sesongen!
 7. Ikke bare er vi helt avhengige av å få penger inn, men det er nok greit å bli kvitt den lønnskostnaden også!
 8. ja det er alltid lurt å legge ved en kommentar, og om linken leder til en artikkel bak betalingsmur skal den alltid følges av et sammendarg av høydepunktene i artikkelen. Så til innholdet, jeg kan godt slippe at vi må finne en ny keeper før neste seong...
 9. Det virker dessverre slik - men det virker vel som vi har flere følere ute ref. linkene til Owusu og Kurucay. Vi må nok forvente at Yaw og Solheim blir viktige i midtforsvaret neste sesong også.
 10. Hepp, «Du tror ikke det hadde med økonomi å gjøre, mer enn en forretnings idé?» @Flexi Knut - nøkkelordet her er MER - og nei det tror jeg ikke. Så for ordenhets skyld brukte ikke jeg termen forretningside denne gangen – men «ideen i spillerlogistikken». Jeg antok dog at det var dette det ble referert til i det andre tilsvaret. Så kan man utbrodere klubbens forretningside i det vide og brede – men det var ikke det som var utgangspunktet denne gangen. Jeg kjøper ikke premisset om at dette handlet om et valg mellom «gråstein» og «fyllspillere» på normale kontrakter VS l
 11. DEt er godt å høre. Lånespillere er et onde, men noen ganger nødvendig. Men det må være untaksvis, og ikke som en selve ideen i spillerlogistikken slik vi har lidd av under IAO. På sett og vis har vi vært en antitese på hvordan klubber som KBK og Glimt har drevet de siste årene. Det vil ta tid å bygge stall - særlig ettersom vi fremdeles er avhengig av å selge våre beste spillere til inn og utland. Om vi neste sesong kommer et steg nærmere å sette en stabil kjernetropp samtidig som vi holder oss rundt midten på tabellen så skal jeg være happy.
 12. Hammy er Blaa - Familien er Blaa aldri tvil på det! Vi får håpe det løser seg!
 13. De fleste av målene fra forsvaret er på dødball, det understreker bare poenget om at vi må få mer fart på midtbanen for å skape mer og sette opp angriperne (alle 3 i 433) i bedre scoringsmuligheter.
×
×
 • Create New...