Jump to content

@ringo

Moderator
 • Content Count

  8,040
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  164

@ringo last won the day on October 6

@ringo had the most liked content!

Community Reputation

9,646

About @ringo

 • Rank
  Hall of Fame
 • Birthday 01/01/1974

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sørumsand

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

2,944 profile views
 1. Det er så jævla åpenbart - jeg mener hvor vanskelig kan det være liksom???
 2. Hepp, De sier detnormalt tar ca 1 år før en ny spiller glir sømløst inn i et lag - om du ser på UTEspillerene som startet for oss i går er det bare Bohinen som har vært her lenger enn 1 hel sesong (men hadde vel streng tatt gjennombruddet sitt i fjor høst), 2 kom midtveis i fjorårssesongen, 2 kom før årets sesong og 5* kom i "sommervinduet". At samhandlingen ikke er spesielt god er ikke så overraskende. Ballinnehav er 60-40 fordel Mjøndalen, pasningskvaliteten vår er 69% mot Mjøndalens 82%.... Vi har mye å jobbemed fremover....
 3. Han er ung og det vil svinge, men vi sliter åpenbart med samhandlingen (tempo, possesion, pasningskvalitet) så det er kanskje ikke så dumt å stå med det samme mannskapetlitt? Kall meg gjene oldschool men Stabæk fotball spilles med 2 spisser dette 433 "tullet" kan jeg klare meg uten.
 4. Lurer på om det er Luc jeg - ellers helt enig. Og så står jeg på det jeg har sagt hele sesongen at Edvardsen må spille spiss...
 5. Her rører du ved kjernen i problemet vårt, og det overrasker meg at vi ikke har klart å gjøre noe med det i løpet av denne sesongen - om noe så synes jeg nesten det går feil vei. Det underbygges også av at vi bytter Hugo med Skytte i "sommervinduet", og det er mulig at det er en av årsaken til at (i allefallfor meg) ser ut som om vi beveger oss i feil retning. Mye utskiftninger over mange år svekker selvfølgelig også samhandlingen vår, og så har vi alt annet enn trollmenn påtopp som kan løse alt på egenhånd... Dessverre må vi da også kanskje røske opp enda litt mer før vi kan komme o
 6. Jo det er det - men vi må ha bedre midtbanespillere dessverre. Så skal det sies at vi aldri burde ha kvittet oss med Hugo, da hadde vi hatt en fin duo i Hugo og Kai vi kunne bygget midtbanen på.
 7. Interessant! Det sier vel stort sett at tabellen ikke lyver. og er sammenfallende med de tallene jeg har sett på ballinnehav og pasningsspill. Det er kanskje ikke så uventet egentlig. Samspillet er vrient med alle utskiftningene vi fremdeles har i troppen, I tillegg til sub par midtbanespillere.
 8. Om man ser på stats og rating basert på stats (fotmob, sofascore) så er Skytte den svakeste sentrale midtbanespilleren vår. Personlig synes jeg det passer godt med hva jeg observerer på banen, men ser at andre kanskje ikke er av samme oppfatning.
 9. Vi skaper for få avslutninger og sannsynligvis for dårlige avslutningsmuligheter (Særlig på hjemmebane). Bare 4 klubber skaper mindre. Det handler om mer enn bare spissene våre. Se også kommentar om pasningskvaliet. Har ikke sjekket statistikken på posession, men mistenker vi har mindre en 50% i de fleste kampene vi spiller. Å hele tiden skylde på spissene er en grov overforenkling av problematikken. Tidligere i sesongen hadde vi helt ok uttelling på sjansene - men det er nedadgående dessverre. Nå ligger vi på 33%. Hva har endret seg siden vi så på dette sist??
 10. I dag har vi en pasningssikkerhet på elendige 69% mot moldes 81% Vi må tilbake til Aafk kampen før vi finner første kamp med pasningsikkerhet over 80%. Til sammenligning ligger Glimt over 80% i de fleste kampene (kun en gang siste 5 er de under). tror my ligger her. Det handler om tempo med og uten ball. Hadde jeg vært Bjarmann hadde jeg forsøkt å kvittet meg med Bohinen, Lumanza og Skytte.
 11. Det er tempo og presisjonen i midtbaneleddet som er for dårlig. Vi angriper for ofte mot en motstander som er i balanse. Det er for temposvakt det vi driver med.
 12. Så skjer ikke det scenariet du beskriver konsekvent over flere kamper, og det man er ute etter er spisser som gjentar dette over tid.
 13. Jeg stjeler fra hockey og ser på hvor ofte spissene avgjør kamper for laget sitt. Skal man være pinlig nøyaktig så skal man regne på de faktiske poengivende scoringebe, men for enkelhets skyld nøyer meg ofte med å ta med mål scoret i kamper man vinner med 1 mål eller om man scorer i kamper som ender uavgjort.
 14. Samme med denne podcasten deres - indre bane. Jeg tipper de ikke snakker om oss i ca halvparten av sendingene, og når de snakker om oss så er det ofte helt på jordet...
 15. KBK har dessuten underprestert resultatmessig så langt i år. De burde nok ligget et par plasser høyere opp på tabellen. Det er bare Glimt som har tapt færre kamper, men de har for mange uavgjorte.
×
×
 • Create New...