Jump to content

@ringo

Moderator
 • Posts

  9,303
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  219

Everything posted by @ringo

 1. De er i dutten om dagen - 6 strake serie
 2. Nei det burde jo ha vært gjort i forsesongen…. Nå kommer også Gift og så må vi vel klare å finne en spiss i sommervinduet Men det blir ikke noe etablert. Enten fra nivå 3, fra en iskald benk eller en internasjonal lykkejeger.
 3. Veldig bra bevegelse av Azemi også - trekker på seg 2 mann
 4. Mye fysikk i dette Lyn laget… nå må vi stå opp
 5. mhm, Jeg tenker det handler om ledelse. Som trener så er jobben din å få mest mulig ut av hver enkelt spiller og så sette det sammen på en måte som gjør at du får best mulig resultat. Det å behandle spillerne på en måte som får de til å være den beste versjonen av seg selv, er nok ofte viktigere enn det rent fotballfaglige for å skape gode resultat. Noen spillere blir bedre av økt konkurranse, andre av økt tilitt. Eggen sa i sin tid at det var uvesentlig hvor rævva Steffen Iversen var på trening, han var uansett første spiller han tok ut til match. Så må du ikke lese det her som kritikk av Kjønø - for jeg har bare en hunch om at Fitim er en fyr som blir best med tillitt - det er langt fra sikkert at det er riktig. Men om det stemmer, så vil han kun bli bedre om han får spille uansett hvor rævva han måtte være i starten. Mår det gjelder buing og tilrop fra tribunen så er det veldig lite av det på Nadderud, og om man ikke tåler litt tilrop når man spiller fotball så skal man kanskje finne seg noe annet å holde på med...?!!
 6. Ingenting, vi tar ikke ut laget. Jeg mistenker at han er typen som er best når han føler seg trygg på plassen i start 11’eren.
 7. Enig - den avslørte også mangel på selvtillitt og det er litt underlig.
 8. Ja utvilsomt - hold kjeft og spill bedre!
 9. Det var vel planen var det ikke? tipper han dukker opp snart. ellers så returnerer Vogt fra Asker https://askerfotball.no/nyheter/endringen-i-spillerstallen
 10. Sant - men det viktigste er nok som du først var inne på at han ved å få en mer sentral plassering i banen kan vri spillet i begge retninger. Men en form for regista rolle kler han bra. Hva tenker du på spissplassen - da tenker jeg ikke navn - men ferdigheter. Vi er nr 4 på antall avslutninger, men nest dårligst på å treffe innenfor ramma og midt på treet (nr. 9) på å omsette sjanser til mål.
 11. @Flem veldig god oppsummert!
 12. Det er det eneste som er sikkert!
 13. Om vi ønsker å diskutere trener navn/profil til å etterfølge Kjønø - så er dette det beste stedet. Så får vi samlet diskusjonen på et sted.
 14. Men hva spiller det for rolle om vi klarer playoff - vi vinner aldri i verden playoff’en…
 15. Bor i Sandefjord gjør han også så betydlig bedre reisevei 😅
 16. En VIF fan jeg så kampen med - sa det samme - de gutta her tror ikke på det de driver med - null glede og entusiasme.
 17. Som sagt - vi er lettleste og ikke så vriene å spille i mot. Var det samme i hele oppkjøringa også…
 18. Jeg har ikke endret syn på kontinuitet, jeg har heller ikke kritisert klubben for å ikke tilpasse spillet på 2 laget. Da har du misforstått. Det jeg kritiserer de for er at vi spiller dårlig og kjedelig fotball. Det er samme fotballen på både 1. og 2. lag. Godt beskrevet av andre lenger opp i tråden her. Lite effektivt og drepende kjedelig å se på. Lett å forsvare seg mot og utnytte. Vi har ikke akkurat skapt begeistring og fotballfeber i Bærum - til tross for helt ok poengfangst hittil. (For 1.laget) Utover det har jeg sagt at jeg ikke synes måten vi spiller på utnytter de kvalitetene vi har i spillerstallen på en god måte, og at vi derfor fremstår som lite smarte. Både Wangberg og Krogstad har hintet til det samme i intervjuet/podcasts. Jeg savner også spillemessig utvikling - subsidiært at utviklingen går for sakte - mulig jeg er for utålmodig??? For å være litt konstruktiv også. Forsøk å stå lavere - slå pasninger rundt midtsirkelen eller inne på egen banehalvdel for å skape det bakrommet spissene våre foretrekker, eller la backene bytte side så de kan gå innover å avslutte med godfoten. Varier hvilken av indreløperene som støter inn i boksen. Varier mer mellom kortpasningsspill og mer direkte spill, særlig når forholdene ikke innbyr til balltrilling. Det er fair med andre måleparametre enn mål og poeng - men det må bli i tilegg til og ikke istedenfor. Det nytter ikke å slå seg på brystet og vifte med er papir som vise måloppnåelse på ballbesittelse - om seteradene på hovis forblir tomme. Stabækpublikum er ikke dumme - de skjønner når vi spiller bra eller dårlig fotball…
 19. Eller vi spiller oss gjennom ledd og tilbake igjen…
 20. Nei nei nei, hele gofotteorien går på at man skal spille på hverandres styrker.
×
×
 • Create New...