Jump to content

@ringo

Moderator
 • Posts

  9,763
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  248

Everything posted by @ringo

 1. Det gjenstår jo å se da. Det er vel ingen av de som har kommet inn som ved første øyekast virker som soleklare forsterkninger. Da kan man lage ris til egen bak. Mange forandringer = mange nye relasjoner som skal klaffe. Det er ingen automatikk i at mange nye spillere betyr bedre fotball - i allefall ikke på kort sikt. Men vi får bra bredde og en robust tropp - selv on 11’er ikke nødvendigvis blir bedre. Det er jo ikke en direkte ulempe det heller…
 2. Ja nr 11 hos Kjelsås - han bør vi ha et halvt øye på fremover! Ellers var det litt som i fjor - vi lar motstanderen ha mye ball. Virket ikke på Bohinen etter matchen som om det var planen. Men det er vel neppe noen av de tre på midten som kommer til å starte 10. April. Vi har fin bredde, men foreløpig ikke åpenbart at de nye forsterker 11’er.
 3. De må jo regne med et tosifret antall millioner for Gift også…
 4. han har vel bare et halvår igjen av kontrakten - tenker det blir permanent overgang.
 5. Mhm - jo - men for vår del er det nok mer vilje enn evne i akkurat det caset. Men når det gjalt Udahl var det nok mer evnen det gikk på.
 6. Mye som er grønt på Hamar - men gresset er notorisk dårlig
 7. Hva som skjedde med Rossbach vet jeg ikke - men Sandberg krevde mer enn vi ville betale. Kamma har kanskje møtt de kravene???
 8. Oi, han fant seg ikke bedre klubb en det nei…
 9. Takk for oppdatering, Jeg er optimist og tror vi skal bite godt i fra oss i år - forsterkninger eller ikke.
 10. Mhm, Jeg tror det er mange som deler din bekymring. Spørsmålet er hva vi realistisk kan forvente? Når vi har begrensede midler og dessverre ser ut til å spre de midlene ut over for mange hoder, så blir kvaliteten deretter. Da blir det nødvendigvis endel sjansespill. Det største problemet er at man gambler med en god garderobekultur ved å hente en haug spillere som hver i sær ikke tilfører laget mye sportslig.
 11. Nei du er ikke kiip - det er ingenting i Høgh's CV som skulle tilsi at det her er et scoop. Men for å sette en positiv spinn på det - det virker som om man har gått for en type spiss med fart og fysikk som skal matche Gift og han har øst inn mål for kun få år siden. Så om man har studert spilleren godt og vet hva som funket på u19 og hva som ikke har funket i voksenfotballen så kanskje man kan finne tilbake til det. Det er en signering tuftet på en potensiell oppside - men med tanke på "face value" så er det ikke en forsterkning. Vi lever i håpet hva?!!
 12. Degerfors.... å fy faen det er et trist sted.... Nedslitt avfolka industrisamfunn midt i ingenting i skaugen et sted mellom Karlstad og Ørebro... MEN - jeg tror vi sier vi dukka den kula der - og så kan det være at det kommer noe mye, mye mer spennede...
 13. Skader og smårusk i forsvaret + han er opprinnelig forsvarsspiller. Så ingen dum ide å teste han som stopper.
 14. Volds kontrkat ble ikke forlenget så vidt jeg vet.
 15. Velkommen - håper miljøskiftet gjør deg godt, og at du finner tilbake til scoringsforman fra U19!
 16. Sies han takket nei til en klubb i Allsvenskan også, så jeg vet ikke. Han får bra skussmål fra de Odd supporterene jeg kjenner iaf.
 17. Kanskje det blir Rossbach likevel nå som Jarstein er i Skien....
 18. Fredrik Kristensen Dahl - Er han god? Støtter @Nøfyse - bra OBOS stopper - men om han er bedre enn Piggen… Venstreben da - det er jo det de ønsker. Kasper Høgh - Er han god? Absolutt ikke om man skal tro AaB fansen. Arash Motaraghebjafarpour - Er han god? Hvorfor sender vi avgårde Hellan til KIL for å hente inn en jevngamnel svenske i samne posisjon? Jonatan Lucca - Er han god? Podstawski 2.0??? ok på skrytevideo…
 19. Det her akkurat hva jeg var redd for - kvantitet over kvalitet…
 20. Fra benken til Staal Jørpeland og til eliteserien er et drøyt steg - men det er jo derfor det kalles prøvespill er det ikke?
×
×
 • Create New...