Jump to content

@ringo

Moderator
 • Posts

  9,617
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  236

Everything posted by @ringo

 1. Tenk om han russeren ikke hadde gått istykker.... Noen ganger er fotballen tilfeldig....
 2. Nei takk! Danskene har avslørt IA... https://nordjyske.dk/nyheder/sport/kommentar-der-var-ingen-vej-tilbage-for-aab-s-sportschef/3444710
 3. Ja for ikke å glemme løpet som åpner forsvaret før scoringen til Næss!
 4. Noen kommentarer til innhoppet? Selv synes jeg han var positiv, spillbar, godt tempo og flink til å flytte ballen videre kjapt.
 5. Absolutt, både scoringen og fremspillet i dag var det godt nivå på.
 6. Pffff - det virker jo ikke som vi vil…. Ligger bare og venter på at Grorud skal gjøre feil. Sett litt fart, bestem tempoet!
 7. Det er ikke tillatt med klausuler om at lånespillere ikke får spille mot moderklubben i Norge.
 8. Tviler jeg på - direkte rødt gir vel fort 2 kamper?
 9. Flytter diskusjonen hit jeg Spillere som gir mer rom - særlig offensivt tror jeg også vil løse mye. Vi har en tropp med mye eliteseriekvalitet, men vi må vri noen brytere neste sesong. @Nøfyse er inne på behovet for spillere med god ballbehandling og en sikker pasningsfot i det bakre ledd. Jeg legger til for egen regning at jeg tror det ville være bra med mer hurtighet defensivt. Både på midten og i backrekka.
 10. Det er kanskje ikke så rart, Grorud har foredlet og solgt veldig mange gode spillere de siste årene. Aga, Cornic, Zafeiris, Hagen, Høyland, Edvartsen, Kristensen og sikkert noen jeg ikke kommer på i farta. Det er ikke så merkelig at de går tomme tilslutt - det er tross alt en liten klubb. Ser man på statistikken til Skeid er det først og fremst i press spill og intensitet i forsvarsspillet de trøbbler. Men jeg tror det som holder igjen Skeid er kvaliteten på hovedtrener.
 11. mhm - mnja vi har som sagt spillere med mye eliteserieerfaring både i forsvar og på midtbane. Så jeg tenker det handler om å finne noen få spillerne som kan være katalysatorer i spillet. F.eks. om vi finner den rette angriperen, så kan mye løsne i det offensive spillet. Eller om vi finner en god defensiv midtbanespiller. Men klart det er ikke bare bare å finne. Det vi MÅ ha er en venstreback/forsvarer med en god venstrefot, og så virker det vel som om vi må på keeperjakt.
 12. Jeg ser ikke bort fra at Brann kan komme brutalt ned på jorda igjen neste sesong - men vi får se hva vintervinduet bringer til Bergen.
 13. Det her har vi jo snakket om i det uendelige. Mangelen på kontinuitet er hovedårsaken til at vi spiller i OBOS i dag.
 14. Nei, men at vi først ikke klarer å klarere, eller at hverken midtbane (Krogstad) eller forsvarer (Wernersson?) klarer å presse han lille nordlendingen til Bryne så han ikke får prikke skuddet, før Sandberg står feilplasser kan ha med 10 mann å gjøre. Samme når vi får tellefeil på bakre stolpe på det første målet... En god trener hadde fått skikk på forsvaret i fjor høst. Når du disponerer et lag fullt av forsvar og midtbanespillere med 100+ kamper på et høyere nivå enn dette, så skal du ikke slippe inn mange mål. Men trenden fra runde 10 og utover var veldig dårlig, og sikkert bidragsytende til at Kjønø fikk fyken. Det ble ihvertfall snakket om dårlig intensistet i forsvarsspillet i forkant av avskjedigelsen. Tror ikke det er noen som har friskmeldt oss. Bohinen har gjort noen justeringer defensivt som har gitt bra resultat jfr. trenden i det defensive på slutten av perioden til Kjønø. Men fremover så er det fremdeles alt for omstendelig og unøyaktig. Men vi får kanskje være litt tålmodige og resultatene til Bohinen er tross alt gode og det er noe positivt å ta med seg i et mål og en assist fra hver av spissene.
 15. mmmneei - tror heller Kjønø synge på; "det vakke min skyld...." Spøk til siden - som jeg skrev i en annen tråd. Vi har ikke sluppet inn mål med 11 mann på banen siden Lasse Bo kom. Så han har helt klart tatt grep - slik gode trener ofte gjør. De får kotroll på det defensive først. Men det går litt tråere offensivt. Det er litt unøyaktig, vi hadde mange muligheter til å score i går også før det løsnet. Jeg har ikke sett tallene ennå, men jeg synes pasningsspillet i går var litt tråere, men klart vi manglet Edwards og det merket vi. Metcalfe gjør en bra jobb - særlig i duellspillet, men han har ikke Edwards pasningsreportoar.
 16. Vi har ikke sluppet inn mål med 11 mann på banen etter Bohinen tok over. Det er ganske så solid, og det er vel først og fremst der vi merker forskjell fra junioren.
 17. Ja - lavoktan - litt lite bestemt, litt lite distinkt, litt lite nøyaktig. Omstendelig, eller kanskje det heter tålmodig når man vinner????
 18. Jeg tenker vi fort kan ha 3-4 poengs forsprang før vi møter de
 19. De driver og bytter på å være bedre enn oss i de fleste statsene iaf.
 20. Han deler den plassen med 6 andre, men ja flest målgivende for oss. Gir mening slik vi har spilt/spiller. Men ser vi per 90 minutter faller han til 14. plass. så blir spørsmålet, er nest flest mange nok?
 21. Da ønsker jeg meg en fyr som kan stange inn innleggene! 😀
 22. DEt var mye som gikk på tverke i går, stang ut, en spiss som er mer opptatt av å score selv enn at laget skal vinne, vi er ikke friskmeld offensivt, kok på benken når de trenger å holde hode kaldt, rødt kort, elendig dømming, personlige feil i forsvar osv. Det var et gufs fra tidligere i sesongen og en klam påminnelse om at vi ikke er friskmeldt ennå - på langt nær.
×
×
 • Create New...