Jump to content

@ringo

Moderator
 • Posts

  8,717
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  184

Everything posted by @ringo

 1. En kjapp titt gjennom tabellene for de 5-6 siste sesongene på NIFS - og en pussige observasjon - som forsåvidt er gledelig. Laget som ligger på 15 plass etter 22 runder - rykker sjeldent ned.... unntaket er Ranheim i 2019...
 2. Om Taylor blir skadet er dette Brann laget i skikkelig trøbbel…
 3. Enig Ingo - dette var et steg i riktig retning ,på en - for oss, normalt svært vanskelig bortebane.
 4. Synes Brannspillerne har hatt et negativt kroppsspråk og virket stresset fra start - ikke sikkert såpass mye hjemmepublikum er noen fordel for de.
 5. Tja - SF har 6 poeng på de foregående 9 kampene - til sammenligning så har MIF 4 - så vil vel ikke synes at det er oppsiktsvekkende om poengfangsten deres ligger i samme gata de neste 9 og de kan fint synke ned på MIF nivå. Om vi samtidig opprettholder poengfangsten fra de siste 3 kampene så er vi fort på poenglikhet og da avgjør målforskjellen og om vi henter opp de poengene så er det ikke utenkelig at vi henter inn 1 ål i snitt per runde heller. Men ja jeg vet det er en halvfullt snarere enn halvtomt glass teori - men det er ikke helt umulig heller!
 6. Nå beviser du egentlig Jokke Jönssons slogan - fotball er så ferskavare at et tap mot ligaens beste lag får oss tl å glemme at vi spilte godt i de 2 foregående kampene + vi har et ess i ermet i Edvartsen som kan gi oss et offensivt løft og ikombinasjon med den defensive styrken vi har vist i de 2,5 siste kampene i ligaen så kan det bli godt nok det. Særp har 2 bortekamper på rappen nå mot Glimt og KBK og kan fort få et magaslag i selvtillitten. Så skal de også møte oss, Mjøndalen, Tromsø og Brann - så de har mye i egne hender, samtidig så kan de ramle som en stein. Jeg tror på det siste. Brann TIL og forsåvidt vi har gjort grep i sommer og begynner å se bedre ut. Jeg tror det går på bekostning av SF og Særp. Vi får se - jeg er den første til å innrømme at det er en vågal påstand. Men så lenge det er (nok) poeng er det håp!
 7. Nå skal jeg prøve meg på en litt vågal spådom... Vi ender på 13. plass Sandefjord spiller kvallik og Sarp slår følge med Mjøndalen ned.
 8. Njae - det er en erfaren spiller som snakker - det beste forsvarsspillet er possession - når vi gir bort ballen hele tiden så utsetter vi egentlig kun det uungåelige. I går hadde vi kun 31% ballbesittelse - det er ikke Stabæk verdig.
 9. Jeg synes i grunn det var litt pussig at Høyland havnet på benken - han var god mot Sandefjord - det var strengt tatt han som presset de til å gjøre feil før det første målet. Mulig han var sliten? Men, men - holder man 0'en er man garantert 1 poeng. DEt er et godt utgangspunkt.
 10. Det er litt for dårlig presisjon heke veien - fryktelig frustrerende å se på.
 11. Fotball er ferskvare Nei, Eggen sa at fotball er et intelligensspill - jeg tror kanskje han mente det er et mentalt spill. Så jeg håper mentaliteten vår i dag er preget av siste kamp, og bygger videre på de gode følelsene derifra og at vi ikke graver seg ned i hva som hendte i matchene før det. Vi tar denne! 3-1
 12. Nå tenkte jeg Geelmuyden fra start. Jeg tror nok at Bollys kjappe føtter kan gjøre mer skade mot trøtte forsvarsbein...
 13. Nei, det er primært Skytte - den fyren har fler liv en katten. Men om han kommer inn nå så er jeg tilbøyelig til å tro at det ligger ikkesportslige føringer fra brakka eller høyere opp til grunn. Ellers er det vel Pedersen eller Yaw inn i midtforsvaret som kan skape litt problem for rytmen bak der. Geelmuyden må gjerne komme inn fra start - men jeg tror i såfall at det blir på bekostning av Bolly og ikke KNH. Synes Geelmuyden gjør mye bra de gangene han får sjansen og Bolly virker rusten. Ellers er det et lite luksusproblem der på midten med Tomas, Haugen og Høyland. De blir nok å rullere litt i kampene fremover. Så har vi fin backup i Kostadinov og Solbakken. Helt fremme - om vi starter med Kirkevlod elelr Fitim tror jeg er litt hipp som happ. Men savner Edvartsen - det er klart.
 14. Ganske sikkert da det funket så bra sist. Vi har ganske godt tak på Godset hjemme så jeg er forsiktig optimist. Men Jeg vil se lagoppstillingen før jeg begynner å glede meg for mye.
 15. Nei, det er en åpenbar sammenheng mellom spiller og trenrlogistikken i tiden med IA som overgangsansvarlig og den manglende progresjonen vi har hatt som klubb og lag over de siste 8-10 sesongene.
 16. Omvi berger plassen tipper jeg det står høyt på agendaen.
 17. Med alle de midtbanealternativene vi har nå finnes det ingen grunn overhode til at vi skulle trenge å se Skytte mer i år.
 18. Hjelper ikke med muskler når du likvel ikke henger med på nivået.
 19. Det å bli kåret til årets unge trener er ikke nødvendigvis et kvalitetstegn - bortsett fra Dag Eiliv så er det vel ingen som har gjort suksess i ligaen. Skjønt suksess… Det er et par u landslags trenere der - ellers er det mye bredde/nff. 1998: Rune Skarsfjord - Trener/faglærer NTG 1999: Kjell Sverre Hansen-Wold - Trener SKEID Junior 2000: Roger Finjord - Kretsansvarlig Finnmark FK 2001: Aksel Bergo - Trener/spillerutvikler Follo FK 2002: Dag-Eilev Fagermo - KA Telemark FK og Pors 2003: Agnar Christensen - Trener Medkila 2004: Rolf Teigen - Trener Groruddalen BK 2005: Espen Kirknes - Kretsansvarlig Vestfold FK 2006: Pål Arne Johansen - Ass.trener Kvinnelandslaget NFF 2007: Håkon Grøttland - Trener Manglerud Star 2008: Monica Knutsen - Ass.trener Team Strømmen 2009: Rune Repvik - Spillerutvikler Alta IL 2010: Morten Tveit - Trener Stabæk Fotball og NTG 2011: Leif Gunnar Smerud - Trener Hønefoss BK 2012: Ole Kevin Knappen - Trener Elverum Fotball 2013: Julian Madsen - Trener Bodø/Glimt FK 2014: Per Inge Jacobsen - Trener Nordstrand IF 2015: Alexander Olsen - Trener Fredrikstad og Wang Toppidrett Fotball 2016: Luis Piementa - Trener KIL-Toppfotball 2017: Ole Martin Nesselquist - Trener Moss FK 2018: Eirik Kjønø - Trener Grorud IL 2019: Eirik Kjønø - Trener Grorud IL 2020: Even Sel - Trener Bryne FK 2021: ??? Kjønø kan kanskje bli en bra trener på sikt, men han mangler nok rutinen til å lede et lag som Stabæk i den situasjonen vi er i akkurat nå. Det er man nok klar over også og derfor prøvde man å fylle på med en rutinert assistent - men at man valgte Wiggen er så grovt inkompetent at det er vrient å finne ord som dekker.
×
×
 • Create New...