Gå til innhold

@ringo

Moderator
  • Innholdsteller

    10 654
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    292

Innlegg skrevet av @ringo

  1. 8 timer siden skrev Petter Westlye:

    Enda en deilig episode 👍. Hva om Shashlik flytter inn på nye Nadderud?
    Forøvrig må det kommenteres at på Bryne kampen var det Idun sennep og ketchup i kiosken. Skandale!

    Say what? Sennep gir jeg lugn beng i - men til Wienerpølser er det kun Idun Ketchup som funker. Heinz er vel og bra til Burger - men duger ikke til pølse.

  2. Han så ganske løen ut i oppkjøringa og folk som så treningene spekulerte i at Ulla kunne komme til å utkonkurrere ham i buret når sesongen startet. MEN han har hevet seg etter at alvoret har startet, og er per nå utvilsomt den beste skuddstopperen i OBOS. 

  3. 5 minutter siden skrev StabækMykle:

    Men Bob ser ikke ut til å bry seg så mye om formasjon, men jeg tror det er lettere for spillerne å prestere dersom vi hadde hatt en satt formasjon og klare ansvarsoppgaver, og hentet spillere som passet til den formasjonen, ref Bodø. Og så kan man ha noen innøvde formasjoner dersom vi må endre et kampbilde.

    Det stemmer nok og det kommer ikke å endre seg.


    Bob driller hele tiden spillerene i å gjøre det han kaller gode valg og gi de referanser internasjonalt som de kan studere for å utvikle seg. Det er en helt annen tilnærming enn f.eks. Knutsen i Glimt. Det nærmeste vi kommer Bobs filosofi av kjente trenere her i Norge er Rekdal. 
     

    Det stiller større krav til spillernes individuelle ferdigheter, særlig spilleforståelse.

  4. 34 minutter siden skrev odd:

    Det største spørsmålet jeg sitter igjen med er formasjonsvalg. I går så det ut som vi spilte med to spisser og en smal diamant? Andre har sett flere treningskamper enn meg, men har hatt inntrykk av at vi har spilt mest 4-3-3? Var det kriseoppstillinger frem til vi fikk inn spisser?

    Formasjonen virker litt flytende - tidligere har vi sett - 433 som ble til 343 med ball og 442 uten ball. Da har stort sett Walstad gått frem og Veum stått. I går gikk Veum også frem og vi ble stående med kun Næss og KP. Christensen dropped ned som 3. stopper ved et par anledninger.

    Det som var helt klart i går var at Olderheim lå i mellomrommet. Så formasjonen så ut som 4312 alternativt 4231 avhengig av hvordan Wendt og Ellegard posisjonerte seg.

    utgangspunktet er visstnok fremdeles 433, men det virker å være bevisst flytende.

×
×
  • Opprett ny...