Gå til innhold

Daniel

Bruker
  • Innholdsteller

    96
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

1

Profile Information

  • Location
    Gjønnesskogen

Nylige profilbesøk

449 profilvisninger
  1. nå var minibussen til bryne full da, så det hadde ikke vært plass uansett. Og at "de" ikke tar bussen gjør at dere ihvertfall tar bussen? Nei. At "de" ikke tar bussen gjør at det blir for få påmeldte til at det blir noe tur. Og det selv når man samkjører med kjernen sør.
  2. tror nok ikke det er hovedårsaken til dårlig bortefølge. Årsaken etter min mening er at SS-styret har utestengt 5 svært sentrale personer av en gruppe mennesker som holder borteturene i gang. Dette skaper da selvfølgelig ring virkninger på resten av menneskene i denne gruppen. Greit, vår oppgave er å støtte laget. Det er jeg enig i. Men jeg tror svært få av denne gryppen er interesert i å sitte på en så lang busstur uten disse fem personene m.fl med på turen. En annen grunn vil jeg påstå er at å dra sammen med personene som er ansvarlig for en så uklar og urettferdig utestengelse av disse fem ikke er særlig aktuelt. Noen har kanskje andre synspunkter på saken, men dette er min teori.
  3. Pingler... Stavanger - Bekkestua er da ikke en så lang tur?
  4. Dra på stadioen og se matchen selv, så slipper du å lese kamp referat.
  5. syns det lød litt merkelig jeg også...
  6. Jeg blir nok med på pubrawlen, men jeg skal videre litt ut på kvelden, så jeg er ikke med på hele runden.
  7. Jeg konstaterer bare at det hver kamp blir avbrutt sanger for klubben hvis det inntreffer noe på banen som fortjener motstander/dommer-hets. Jeg mener ikke at vi hetser mer enn vi synger for eget lag. Generell hets har jeg ingenting imot hvis det er betinget, men når det går på bekostning av syngingen er det kritikkverdig. Dette kommer vel mer av spontanitet en at går ut for å hetse. Hvis linjedommeren dømmer en skandaløs offside mitt i en sang, eller noen takler en av våre spille stygt, så kommer det jo selvfølgelig komentarer. Dette tviler jeg på at vi får slutt på. Ser ikke noe galt i det heller.
  8. I går var en dårlig dag, ja. svært dårlig. nok om det.
  9. Rich fortjener utvilsomt ros for dette ja. Alle som hjalp til i dag også. Fikk desverre ikke hjulpet til så lenge selv, men et par muttere fikk jeg skrudd av!
  10. kjenner ikke til melodien, så jeg kan ikke komentere den.
  11. er det ikke bluss, så er det kasteruller.
  12. tror det koster 300 uten reklame og 400 med. Kjøpes på stabæk kontoret. Bua er åpen hver tirsdag fra 17:30- 18:45.
×
×
  • Opprett ny...