Gå til innhold

fyR

FairFans
  • Innholdsteller

    2 166
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    17

fyR vant dagen sist 11. Januar 2017

fyR hadde mest likt innhold!

Omdømme

1 700

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk Fotball

Nylige profilbesøk

1 966 profilvisninger
  1. Får håpe det skjer en opprydding på brakka og ikke kun i garderoben.
  2. Og dette skal de rekke på 12 dager? Derfor jeg spør.. Det skal graves opp eksiterende matte, undervarme skal flyttes osv osv. Synes 12 dager på denne jobben høres litt snaut ut.
  3. Noen som vet om banen flyttes nærmere "Fornebulandet" allerede nå i august?
  4. Fullstendig skandale at det legges opp til 2 kamper hver helg på den elendige gressmatten.
  5. Har vi solgt @guttensindetogså?😂
  6. Edvard Race på niva 3 i Belgia: https://www.eurosport.no/fotball/debuterte-for-stabaek-som-17-aring.-na-spiller-han-pa-niva-tre-i-belgia-et-skikkelig-eventyr_sto9355266/story.shtml?fbclid=IwAR0FupdFhPe6moSBL_6NWtLb3nQdEp5mPr6Yf_1FxyvCggojG6otJ8EZQfE
  7. Kom dere på jobb. Håper det er lys på brakka i kveld. Pakk ned kontorene deres etter at EK har fått fyken.
  8. Gikk på bena denne gangen.
  9. Sånn som klubben driftes nå kan det hende det holder med tribuner rundt tobbebanen og noen hibas doer.
  10. Når en som har fulgt klubben siden 1996(meg) løfter på skuldrene og ikke bryr seg om et tap mot Arendal. Hvordan skal klubben få folk til nadderud? Spurte kubben direkte på årsmøtet til SS, men de gjemte seg bak corona og svada. Lykke til.
  11. Når man taper mot Raufoss og representantene fra klubben kom med svada på alle spørsmål på torsdag blir man skikkelig lysten på å forlenge sesongkortene innen morgendagen.
  12. Ref. sms fra klubben når fornyelsesfristen gikk ut og ble utsatt til 13.2: "I løpet av den neste måneden håper vi at dere som sitter på gjerdet nå, går fra å tvile til å tro på dette Stabæk prosjektet. Det skal vi jobbe knallhardt for...." Må si jeg venter i spenning på hva som skal skje de neste 9 dagene...
  13. Antar du mener hva jeg kan bruke tid på. Familietid og hytteturer uten å stresse hjem på søndagen for å bli skuffa gang på gang. Ser jeg et lag og klubb som prøver er saken en annen, men det som skjer nå gidder jeg pdd. ikke å prioritere. Da blir det kamper de gangene det passer seg sånn.
×
×
  • Opprett ny...