Jump to content

fyR

FairFans
 • Posts

  2,140
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

fyR last won the day on January 11 2017

fyR had the most liked content!

Reputation

1,575

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk Fotball

Recent Profile Visitors

1,409 profile views
 1. Jepp. Sa ikke hva som plaget han.
 2. Problemet er mangelen på klubbspillere. Alle som går gradene i klubben selges etter 2 sesonger. Vi mangler en Skjønsberg, Stenvoll, Stenersen osv osv. Noen må bære kulturen videre.
 3. Snudde mot follo i 2013🤷🏻‍♂️🤪
 4. Hauger til Bærum ifølge budstikka.
 5. Svar på trådtittel: JÆVLIG DÅRLIGE!!
 6. Kampen mot Godset i morgen er avlyst. Ref. twitter.
 7. Skulle gått 20:00, men Vålerenga har noe arrangement før kamp og søkte om 30 min senere kampstart.
 8. Prøver å hente spiller som er for god for Norge Stabæk-leder ser ikke bort fra at klubben kan komme til å hente en spiller som egentlig er for god for norsk eliteseriefotball. André Strømnes 20. august 2019, kl 21:03 – Det kan dukke opp noen muligheter når overgangsvinduet er i ferd med å stenge, sier Stabæks sportslige leder Inge André Olsen. 31. august stenger det norske overgangsvinduet. Det gjør det også i mange europeiske nasjoner, bortsett England som stengte 9. august. X-faktor Når overgangsvinduet er i ferd med å stenge er klubber ute i Europa interessert i å omplassere spillere de ser vil få lite spilletid. Får trolig tosifret antall millioner for Franck Boli – Det finnes muligheter hvor vi kan ta spillere som egentlig ikke skal være i norsk fotball, men hjelpe ham videre. Agenter ser at vi har solgt fire spillere i år (Franck Boli, Tobias Børkeeiet, Ohi Omoijuanfo og John Hou Sæter), da ser de også at det er en mulighet til å få utviklet spillere videre, kommenterer Stabæks sportslige leder. Olsen røper at Stabæk var nære ved å sikre seg en slik spiller, men at sjansen røk for en og en halv uke siden. Youssef Toutouh klar for Stabæk ut sesongen – Vi jobber frem til overgangsvinduet stenger med noe som kan gi eliteserien ordentlig X-faktor på kort tid. Olsen understreker at det både må være en sportslig og økonomisk oppside for Stabæk om de skal ta inn en slik spiller. Vurderer utlån Klubben har hentet fire spillere i sommer og det kan bli aktuelt å låne ut enkelte de ser ikke vil få så mye spilletid i høst. Samtidig har det vært interesse fra andre klubber omkring 20- Tortol Lumanza vender tilbake til Stabæk - signerte fireårskontrakt åringene Emil Bohinen og Ola Brynhildsen. Olsen sier det ikke har rent inn bud på Bohinen etter drømmescoringen mot Kristiansund søndag. – Det er sjelden det gjør dét. Olsen sier han tror at det vil bli hyggelig å spille for Stabæk denne høsten med den spillerstallen de har nå. Han sier at om et halvt år kan det være helt andre og større klubber som er interessert i Bohinen enn de som viser interesse nå.
 9. Signert på lån ut sesongen.
 10. Det blir vel Ola. Og etter det han har prestert siden brassescoringen kan vi vel like gjerne starte med Kinoshita og la Ola varme benken noen runder.
 11. Blir artig i morgen når speaker leser opp tilskuerantallet. Bikker vi 1000 i morgen? Latterlig å arrangere kamper midt i juli.
×
×
 • Create New...