Jump to content

magnuss

Tifo
 • Posts

  1,477
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0

About magnuss

 • Birthday 01/05/1992

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Rykkinn-Bærum
 • Interests
  Stabæk<br />Tribuneliv, ultras<br />fotball generelt<br />TIFO<br />musicoooo, Jokkkkkeee

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 1. Hvil i fred! Du vil bli savnet
 2. Gutta, helt serr. Stabæk kommer til å faile nå mot slutten. Vi vet alle at Brann kommer til å ta igjen både odd og oss. Syns det er trist, men føler at stabæk blir svakere. Hvis vi hadde hatt Huseklepp hadde saken vært en helt annen, men for nå er han i Bergen hvor han gjør det bra.
 3. hvis du ser filmen som bildet er printet fra så ser du rimelig greit at han kaster først, for så å grave etter flere mynter i lommeboka...
 4. Hvor lenge er billettsalget åpent i dag? Det drive-in-salget virker det ikke som gjelder for stabæk support billetter?
 5. Det ene var faktisk et selvmål, og det andre var en straffe...
 6. Hva med de fra Asker da? Viktig å inkludere alle...
 7. Jeg kommer alltid til å synge Nadderud
 8. du må ha minst 1000 posts før meningen din teller.
 9. Pølse på termos er sterkt ønsket denne turen også ! vi stiller opp med en fin liten gjeng på stavanger turen.
 10. Les hva som blir skrevet da. Jeg sa ingen ting om at jeg ikke sto, for det gjorde jeg, men sang ikke. Er det greit eller????? Ja, det er greit. Men det virker som du brukte det som et argument for at man ikke skal kjefte på de som sitter fordi vi ikke vet hva grunnen er....
 11. Guro Knutsen sa det samme under "jenteligaen" på tv2, selvom de spilte mot 1300 stabæk supportere var det den beste kampen hun hadde opplevd mtp. stemning i toppserien.. Så tror de bare liker at det er trøkk, hehe He, he. Var vel en av Fløya-jentene som var oppe med finger'n da hun gikk i garderoben etter matchen, så det er vel mer det at de skulle ønske de hadde samme støtten selv, men blir glade over at noen endelig har fått til å lage stemning i Toppserien. Det viser at det ikke er umulig. En finger? Dette høres ut som en jobb for NFF.
 12. Det er vel litt av prisen man må betale for et sesongkort hos Stabæk Support. Det går fint an å stå selv om man har hals betennelse, og setene bør stripses asap!
 13. Molde fansen holdt helt kjeft i store deler av kampen, så i går ble vi faktisk ikke pissa på. Vil si 1. omgang er års beste, sykt bra skjerfing fra de fleste! Så bra ut fra min posisjon. Deilig å kjenne betongen riste når vi hoppet!
 14. Det er kanskje ikke alle som har hørt sangen "Alle som inte danser er voldtekstmann"? Kanskje litt vanskeligere å skjønne humoren i det da.
 15. Det var vel bare et humoristisk innslag? Ser ikke helt problemet....
×
×
 • Create New...