Gå til innhold

magnuss

Tifo
  • Innholdsteller

    1 477
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av magnuss

  1. Hvil i fred! Du vil bli savnet
  2. Gutta, helt serr. Stabæk kommer til å faile nå mot slutten. Vi vet alle at Brann kommer til å ta igjen både odd og oss. Syns det er trist, men føler at stabæk blir svakere. Hvis vi hadde hatt Huseklepp hadde saken vært en helt annen, men for nå er han i Bergen hvor han gjør det bra.
  3. hvis du ser filmen som bildet er printet fra så ser du rimelig greit at han kaster først, for så å grave etter flere mynter i lommeboka...
  4. Hvor lenge er billettsalget åpent i dag? Det drive-in-salget virker det ikke som gjelder for stabæk support billetter?
  5. Det ene var faktisk et selvmål, og det andre var en straffe...
  6. Hva med de fra Asker da? Viktig å inkludere alle...
  7. Jeg kommer alltid til å synge Nadderud
  8. du må ha minst 1000 posts før meningen din teller.
  9. Pølse på termos er sterkt ønsket denne turen også ! vi stiller opp med en fin liten gjeng på stavanger turen.
  10. Les hva som blir skrevet da. Jeg sa ingen ting om at jeg ikke sto, for det gjorde jeg, men sang ikke. Er det greit eller????? Ja, det er greit. Men det virker som du brukte det som et argument for at man ikke skal kjefte på de som sitter fordi vi ikke vet hva grunnen er....
  11. Guro Knutsen sa det samme under "jenteligaen" på tv2, selvom de spilte mot 1300 stabæk supportere var det den beste kampen hun hadde opplevd mtp. stemning i toppserien.. Så tror de bare liker at det er trøkk, hehe He, he. Var vel en av Fløya-jentene som var oppe med finger'n da hun gikk i garderoben etter matchen, så det er vel mer det at de skulle ønske de hadde samme støtten selv, men blir glade over at noen endelig har fått til å lage stemning i Toppserien. Det viser at det ikke er umulig. En finger? Dette høres ut som en jobb for NFF.
  12. Det er vel litt av prisen man må betale for et sesongkort hos Stabæk Support. Det går fint an å stå selv om man har hals betennelse, og setene bør stripses asap!
  13. Molde fansen holdt helt kjeft i store deler av kampen, så i går ble vi faktisk ikke pissa på. Vil si 1. omgang er års beste, sykt bra skjerfing fra de fleste! Så bra ut fra min posisjon. Deilig å kjenne betongen riste når vi hoppet!
  14. Det er kanskje ikke alle som har hørt sangen "Alle som inte danser er voldtekstmann"? Kanskje litt vanskeligere å skjønne humoren i det da.
  15. Det var vel bare et humoristisk innslag? Ser ikke helt problemet....
  16. Regner vel med 180-, som i butikken..
  17. http://www.yr.no/sted/Norge/Østfold/Fredrikstad/Fredrikstad/ Heldig med været ser det ut som i det minste! Helt til de oppdaterte siden sin slik at det ikke er meldt sol på kvelden....
  18. Tja, sett opptil flere 13- åringer med burberry! hva skal det bli av dem...
  19. Selvsagt, du kan få hun ene hvis du vil....din gris
  20. Jeg er på bussen, med 1 eller 2 venninner....
  21. Regn med at bussen drar samme dag som kampen. Overskriften i artikkelen sier Buss til Brannkampen 22. mars. Bussen reiser umiddlebart etter kampen, så legg på en 8-9 timer max. Vi kom rimelig kjapt og greit hjem sist. Okey takker, må være på jobb i oslo før 7 såå... Da rekker du det akkurat !
  22. Er det sliks om i fjor, at man må kjøpe billett senest 4 dager før match?
  23. La meg gjette; du er Liverpool-fan på si?
×
×
  • Opprett ny...