Jump to content

matsj

Bruker
 • Content Count

  478
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2

About matsj

 • Rank
  en det går gjetord om
 • Birthday 08/04/1986

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sandefjord

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 1. Var det noen som handlet i kiosken ?
 2. Han kunne latt være å skrive ny kontrakt, så hadde vi aldri fått noe penger for han. Uten overgangsummen vi fikk for han, er det ikke sikkert vi hadde spilt i Tippeligaen nå. Da hadde vi spilt mot Lyn. Glem Allan, selv om vi hadde hatt penga ville vil jeg ikke ha en stjernespiller som tjener vesentlig mer enn årslønna til Daniel/Pontus. Var ikke det som var poenget, det er ikke sikkert han hadde kostet så mye heller. Poenget var at RBK driver med sitt frieri til Alan om dagen.
 3. ... det hadde vært surt om han havnet i Stabæk også. Hvorfor ?
 4. Det hadde vært surt om Alan havnet i RBK, alt er jo mulig i Norge for her finnes ingen ære.
 5. Mannen er født i offside, han har stiftet familie der også. Løper lite og ganske lubben .. Noe mer du tenkte på da?
 6. Så du vil ha en klubb som er basert på økonomisk doping? Nevn en klubb i verden som klarer seg uten dette bortsett fra Arsenal.
 7. Molde blir 100 år i 2011, Stabæk i 2012. Har hørt at Ulrichsen og Røkke har avtalt at de skal få gi klubbene sine hver sin 100årspresang. Er det noe jeg er veldig glad for så er det at vi er en klubb som ikke baserer alt vi har på en rik onkel. Ja vi har noen fantastisk snille folk i ryggen, men se hva som skjedde med Lyn, når den snille onkelen ikke ville være snill lenger... Så lenge de faktiske lønnsutgifter er basert på klubbens dekningsbidrag er det ikke feil at Kjell handler inn. Dette har de andre klubbene gjort feil!
 8. Zdenek Pospech Jesper Grønkjær Hadde ikke sagt nei til Wendt heller. Kunne også tatt Nørregaard om PF eller HH stikker. ellers hadde jo Thomas Bælum vært morsom å hente, mest pga. navnet må jeg innrømme =) Wendt er ikke ueffent heller, men problemet er vel at de skal ha lønn som alle andre... Syntes det er litt rart at ikke Ulrichsen kan slenge 200-300m i bordet slik at også vi kan satse stort.
 9. Hvis Alanzinho ender opp i rosenborg begynner jeg å grine. Da bortfaller vel HoF enda mer ville jeg tro.
 10. Er det nå han skal vurdere å finne et annet sted å bo ?
 11. Zdenek Pospech Jesper Grønkjær
 12. Adrian Gashi passer ikke inn i Stabæk uansett... Nå har vi snart en ny trener på plass med god oversikt over taltenter i Sverige
 13. Gleder meg veldig til Arsenal kommer en liten tur på besøk =) Blir knall med en vinterturnering. Åssen blir det med billetter ?
 14. Flinke på dødball disse jentene
×
×
 • Create New...