Jump to content

Tonje

Bruker
 • Posts

  3,942
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0

About Tonje

 • Birthday 03/22/1978

Profile Information

 • Gender
  Female

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

961 profile views
 1. Jeg kan bekrefte kiosk, sikkert både kaffe og solbærtoddy.
 2. En liten litt forsiktig kommentar, når vi synger denne sangen så minner det mer om begravelse enn en hyllest, alternativt en hyllest til en død helt. Spesiellt gjelder det siste del av sangen der vi går over i ohoo ohoo. Jeg syntes rett og slett sangen ikke bidrar til god stemning. PS: Jeg synger med selv om jeg ikke liker sangen.
 3. Vi vurderer tur, men det blir nok fly. Noen som har bestillt eller planlagt hotellovernatting?
 4. Etter å ha sett damene sløse slik med sjangsene sine og ballen gå like utenfor ved så mange anledninger så har jeg et spørsmål....er målene på Colorline mindre enn de vi har på Nadderud?
 5. Her er NRKs sak: http://www.nrksport.no/fotball/eliteserien/1.6583925 Slik jeg ser det så bekrefter bare NRK og Veigar og Stabæk det vi vel egentlig vet fra før. Stabæk forsøkte å få Veigar tilbake før overgangsvinduet stengte, men Nancy var ikke intr. med andre ord. Ikke noe nytt i saken. Så denne saken som virket så possitiv er egentlig bare gammelt nytt.... Så vips var vi alle tilbake der vi startet dagen, en skikkelig lei dagen derpå dag.
 6. Det var P3 som meldte dette.
 7. "- Om man tar bort stoler, kan man få omtrent 1,5 mann pr sete, kunne arrangementsansvarlig Tom Saugerud fortelle." Er det ikke det vi ikke fikk tillatelse til på Fornebu? Det er litt andre regler for brann og rømningsveier i en innendørs arena enn på den veldig åpne Marienlyst. Det er rett og slett forskjell på ute og inne.
 8. Tips til Stabæk supportere. Sikkert noen som jobber hos kommisjonær. Stå på! http://www.budstikka.no/sec_lokal/sec_forn...ticle238982.ece Både $$ og SF har organisasjonsnr og er registrert i grasrotandelen
 9. Og hva hadde det kostet "journalisten" å løfte opp telefonen og ringe Albert? Burde være mulig å gi noen mulighet til å svare på spørsmål istedenfor å lage en sak ut fra en diskusjon på et forum.
 10. I stedenfor å sutre over hvor man skal gjøre av de minste barna, hva med å forøke å gå i en seriøs dialog med styret i $$.
 11. Må bare svare for min egen del. Akkurat det tapet i går var det mest forsmedelige tapet jeg har vært med på siden 2004 sesongen. Ikke bare ble vi pissa på av motstanderns spillere som syntes det var helt greit å feire scoringen foran oss, men spillerne våre presterte langt under det vi kan forvente av våre helter. Normalt så tåler jeg et tap eller tre, men akkurat i går ble jeg så fly forbanna at jeg tror det var best for alle at jeg innså min besøkelsestid og tok bena fatt og gikk straks dommern blåste. Vanligvis så er det Thomas som sitter å småkjefter i bilen på vei hjem om svake prestasjoner av våre helter på banen, i går var det meg. Ikke fikk jeg sove heller. Faens møkkakamp!! Faens møkkamandag som heldivis ble reddet av at jeg ikke lenger må ta toget til jobb og at jeg kan velge å slå av radioens sportsnyheter. Ha en fin dag Og til dere som lurer. jo det er sånn at $$ skal ha egen inngang og segregert felt, man skal være $$ medlem for å kunne benytte ståfeltet. Dersom det ikke fungerer å sperre av så foreslår jeg en vakt ved skilleveggen som ber om å få se biletter og som dirigerer folk til rett sted.
 12. Det kommer antagelig an på øynene som ser
 13. Kampen var ikke veldig god, alle spillerne har mer å gå på, men jeg har også sett betydelig dårligere kamp, jeg syntes ingen gjør seg bort i gårsdagens kamp. Hoff hever seg utover i kampen. Daigo er kanskje ikke Alan, men han gjør liekvel veldig mange bra trekk og har gode pasninger. At de ikke når Daniel er de nok flere som må ta skylda for. Jon Inge gjør en bedre kamp og Farnerud vinner mange baller på midtbanen. generellt så blir man som mange sier presset litt vel langt bakover og når da midtbanen ikke setter presise pasninger blir det farlig og man ender med å spille lange baller opp til angrepet som ikke vinner spesiellt mange dueller på den måten. Forøvrig typisk at Staw skal spille sin beste kamp akkurat i går og bra at FFKs spisser ikke helt har fått finstillt siktet enda.
 14. Hvor finner man den siden som viser statistikken over klubbenes nettaktivitet?
×
×
 • Create New...