Jump to content

Tonje

Bruker
 • Content Count

  3,942
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

About Tonje

 • Rank
  junkie ++
 • Birthday 03/22/1978

Profile Information

 • Gender
  Female

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

667 profile views
 1. Jeg kan bekrefte kiosk, sikkert både kaffe og solbærtoddy.
 2. En liten litt forsiktig kommentar, når vi synger denne sangen så minner det mer om begravelse enn en hyllest, alternativt en hyllest til en død helt. Spesiellt gjelder det siste del av sangen der vi går over i ohoo ohoo. Jeg syntes rett og slett sangen ikke bidrar til god stemning. PS: Jeg synger med selv om jeg ikke liker sangen.
 3. Vi vurderer tur, men det blir nok fly. Noen som har bestillt eller planlagt hotellovernatting?
 4. Jeg kan bekrefte pressemeldingen og Budstikka er vel eneste "avis" som har laget sak på den nå.
 5. Etter å ha sett damene sløse slik med sjangsene sine og ballen gå like utenfor ved så mange anledninger så har jeg et spørsmål....er målene på Colorline mindre enn de vi har på Nadderud?
 6. Jeg syntes ikke det er rart at SF ser på det som et problem a folk har sett sitt snitt til å kjøpe "billigbilletter" for så ikke å holde det som kreves når man får mulighet til å kjøpe sesongkort til rabatert pris. Det forventes jo at man lager liv for den rabatten og det gjør man jo ikke om man sitter der. Da har man sneket til seg en ufortjent rabatt. Jeg tror faktsk problemet med sittende på vårt felt langt på vei hadde vært løst om segregeringen ble overholdt. Slik det har vært de første kampene så har det vært fri tilstrømning fra resten av Sparebank1 tribunen og det at folk ikke kla
 7. Her er NRKs sak: http://www.nrksport.no/fotball/eliteserien/1.6583925 Slik jeg ser det så bekrefter bare NRK og Veigar og Stabæk det vi vel egentlig vet fra før. Stabæk forsøkte å få Veigar tilbake før overgangsvinduet stengte, men Nancy var ikke intr. med andre ord. Ikke noe nytt i saken. Så denne saken som virket så possitiv er egentlig bare gammelt nytt.... Så vips var vi alle tilbake der vi startet dagen, en skikkelig lei dagen derpå dag.
 8. Det var P3 som meldte dette.
 9. Bare for å kaste inn en brannfakkel i denne debatten. Har noen tenkt på at setene er valgt grå ikke for å være nøytrale (altså ikke Stabæk farger), men at det har noe med lyset i Arenaen å gjøre? Det kan jo hende det også er årsaken til at setene går fra mørkere grå neders til veldig lysgrå øverst....
 10. "- Om man tar bort stoler, kan man få omtrent 1,5 mann pr sete, kunne arrangementsansvarlig Tom Saugerud fortelle." Er det ikke det vi ikke fikk tillatelse til på Fornebu? Det er litt andre regler for brann og rømningsveier i en innendørs arena enn på den veldig åpne Marienlyst. Det er rett og slett forskjell på ute og inne.
 11. Tips til Stabæk supportere. Sikkert noen som jobber hos kommisjonær. Stå på! http://www.budstikka.no/sec_lokal/sec_forn...ticle238982.ece Både $$ og SF har organisasjonsnr og er registrert i grasrotandelen
 12. Og hva hadde det kostet "journalisten" å løfte opp telefonen og ringe Albert? Burde være mulig å gi noen mulighet til å svare på spørsmål istedenfor å lage en sak ut fra en diskusjon på et forum.
 13. I stedenfor å sutre over hvor man skal gjøre av de minste barna, hva med å forøke å gå i en seriøs dialog med styret i $$.
 14. Må bare svare for min egen del. Akkurat det tapet i går var det mest forsmedelige tapet jeg har vært med på siden 2004 sesongen. Ikke bare ble vi pissa på av motstanderns spillere som syntes det var helt greit å feire scoringen foran oss, men spillerne våre presterte langt under det vi kan forvente av våre helter. Normalt så tåler jeg et tap eller tre, men akkurat i går ble jeg så fly forbanna at jeg tror det var best for alle at jeg innså min besøkelsestid og tok bena fatt og gikk straks dommern blåste. Vanligvis så er det Thomas som sitter å småkjefter i bilen på vei hjem om svake prest
×
×
 • Create New...