Jump to content

Tonje

Bruker
 • Posts

  3,942
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Tonje

 1. Jeg kan bekrefte kiosk, sikkert både kaffe og solbærtoddy.
 2. En liten litt forsiktig kommentar, når vi synger denne sangen så minner det mer om begravelse enn en hyllest, alternativt en hyllest til en død helt. Spesiellt gjelder det siste del av sangen der vi går over i ohoo ohoo. Jeg syntes rett og slett sangen ikke bidrar til god stemning. PS: Jeg synger med selv om jeg ikke liker sangen.
 3. Vi vurderer tur, men det blir nok fly. Noen som har bestillt eller planlagt hotellovernatting?
 4. Etter å ha sett damene sløse slik med sjangsene sine og ballen gå like utenfor ved så mange anledninger så har jeg et spørsmål....er målene på Colorline mindre enn de vi har på Nadderud?
 5. Her er NRKs sak: http://www.nrksport.no/fotball/eliteserien/1.6583925 Slik jeg ser det så bekrefter bare NRK og Veigar og Stabæk det vi vel egentlig vet fra før. Stabæk forsøkte å få Veigar tilbake før overgangsvinduet stengte, men Nancy var ikke intr. med andre ord. Ikke noe nytt i saken. Så denne saken som virket så possitiv er egentlig bare gammelt nytt.... Så vips var vi alle tilbake der vi startet dagen, en skikkelig lei dagen derpå dag.
 6. Det var P3 som meldte dette.
 7. "- Om man tar bort stoler, kan man få omtrent 1,5 mann pr sete, kunne arrangementsansvarlig Tom Saugerud fortelle." Er det ikke det vi ikke fikk tillatelse til på Fornebu? Det er litt andre regler for brann og rømningsveier i en innendørs arena enn på den veldig åpne Marienlyst. Det er rett og slett forskjell på ute og inne.
 8. Tips til Stabæk supportere. Sikkert noen som jobber hos kommisjonær. Stå på! http://www.budstikka.no/sec_lokal/sec_forn...ticle238982.ece Både $$ og SF har organisasjonsnr og er registrert i grasrotandelen
 9. Og hva hadde det kostet "journalisten" å løfte opp telefonen og ringe Albert? Burde være mulig å gi noen mulighet til å svare på spørsmål istedenfor å lage en sak ut fra en diskusjon på et forum.
 10. I stedenfor å sutre over hvor man skal gjøre av de minste barna, hva med å forøke å gå i en seriøs dialog med styret i $$.
 11. Må bare svare for min egen del. Akkurat det tapet i går var det mest forsmedelige tapet jeg har vært med på siden 2004 sesongen. Ikke bare ble vi pissa på av motstanderns spillere som syntes det var helt greit å feire scoringen foran oss, men spillerne våre presterte langt under det vi kan forvente av våre helter. Normalt så tåler jeg et tap eller tre, men akkurat i går ble jeg så fly forbanna at jeg tror det var best for alle at jeg innså min besøkelsestid og tok bena fatt og gikk straks dommern blåste. Vanligvis så er det Thomas som sitter å småkjefter i bilen på vei hjem om svake prestasjoner av våre helter på banen, i går var det meg. Ikke fikk jeg sove heller. Faens møkkakamp!! Faens møkkamandag som heldivis ble reddet av at jeg ikke lenger må ta toget til jobb og at jeg kan velge å slå av radioens sportsnyheter. Ha en fin dag Og til dere som lurer. jo det er sånn at $$ skal ha egen inngang og segregert felt, man skal være $$ medlem for å kunne benytte ståfeltet. Dersom det ikke fungerer å sperre av så foreslår jeg en vakt ved skilleveggen som ber om å få se biletter og som dirigerer folk til rett sted.
 12. Det kommer antagelig an på øynene som ser
 13. Kampen var ikke veldig god, alle spillerne har mer å gå på, men jeg har også sett betydelig dårligere kamp, jeg syntes ingen gjør seg bort i gårsdagens kamp. Hoff hever seg utover i kampen. Daigo er kanskje ikke Alan, men han gjør liekvel veldig mange bra trekk og har gode pasninger. At de ikke når Daniel er de nok flere som må ta skylda for. Jon Inge gjør en bedre kamp og Farnerud vinner mange baller på midtbanen. generellt så blir man som mange sier presset litt vel langt bakover og når da midtbanen ikke setter presise pasninger blir det farlig og man ender med å spille lange baller opp til angrepet som ikke vinner spesiellt mange dueller på den måten. Forøvrig typisk at Staw skal spille sin beste kamp akkurat i går og bra at FFKs spisser ikke helt har fått finstillt siktet enda.
 14. Hvor finner man den siden som viser statistikken over klubbenes nettaktivitet?
 15. Siste året damene spillt på Ullevaal var det året Ullevaal matta så ut som et basseng for gjørmebryting da gutta skulle på dagen etter damene. Og det ble jo for galt så vips ble damenes cupfinale flyttet til Bislett. Jeg har hatt inntrykk av at damene har vært fornøyde med Bislett, men jeg mener Telenor Arena bør være en soleklar favoritt som fremtidens arena for kvinnenes cupfinale.
 16. Også kan man jo spørre seg, hvordan teller man hvor mange som ser en film på kino? Eller hva med vårens nyhet Mamma Mia i teateret? Nettopp, antall solgte billetter.
 17. Dersom en kreditor mener å ha utestående penger av Asker så vil jo kreditoren måtte gå til dem. Dersom Asker mener de har penger utestående hos Stabæks så er det en sak mellom de. Altså en evt. kreditor som ikke får pengene sine av Asker kan ikke gå til Stabæk å få dem. Videre. Lisens søkes om og gis på høsten for kommende sesong. Stabæk har lisens for å spille i Toppserien. Det er det ingen tvil om overhode.
 18. Viktig!! Kom på Stabæktreningen, og gi gutta den støtten de trenger - Du behøver ikke ta hensyn til været, du behøver ikke snu, du behøver ikke å grave deg ned osv. Meld kun fra hvor du går – til Telenor Arena! - Treningen er kl. 10.30 - Bruk inngang A3 - Ta med termos og ekstra kopper! - Husk appelsin og kvikk-lunch! - Se de nye spillerne! Enkel og grei oppskrift for en hyggelig start på påsken. Vi sees -ja jeg skal ha med kaffe
 19. Forklaringen er enkel; Fotografen valset rundt på banen en times tid før avspark, og tok bilder av folk på tribunen. Da var det allerede fullt på Kanari-feltet, med liv og trøkk. Det var det derimot ikke på SS-feltet, der folk fortsatt satt på Blå. Når da fotografen i ettertid går igjennom bildene sine, så ser han at de bildene han har av SS ikke rettferdiggjør hvordan dette feltet så ut under selve kampen, og velger naturlignok å ikke legge dem ut. Tipper du ville blitt mer indignert om han la ut de bildene han eventuelt tok da, for å si det sånn. De kunne jo alternativt latt være å legge ut bilder fra før kampen når de ser at det bare er bilder av kanarifugler de har...
 20. Jeg har blitt fortalt at det har tilbakevirkende kraft for 2009. Altså om man registrerer seg nå så registreres alt man har tippet for hittil.... det kan jo forklare såpass høy satsing på så få personer. Legg merke til at Stabæk Fotballsgrasrotandel vil gå til breddeidretten i klubben, ikke elite satsing, tippeliga lag e.l. $$ sin andel vil støtte elitelaget gjennom tifo og større aktivitet på feltet.
 21. men hvis man mener det fortsatt er verdt å jobbe med løsniger for å få ståplasser på langsiden så er det en vurding man må gjøre ikke sant. Det er det som er saken.
 22. Det er mulig å løse mye med det du beskriver som litt tid. Litt tid er ikke det vi har tilrådighet for 2009 sesongen. Det er flere fysiske faktorer som segregering på og bak tribunen, bølgebrytere i tillegg til de "mindre" faktoren som at noen faktisk har kjøpt og betalt de setene man nå snakker om. Det er videre ikke fattet noen beslutning i $$ om hvorvidt man mener denne løsningen som nå skisseres er det beste for orgaisasjonen for fremtiden.
×
×
 • Create New...