Jump to content

MortenK

Tifo
 • Posts

  851
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Rykkinn
 • Interests
  Fotball
  Ski
  Tifo
  Topinns

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

1,191 profile views
 1. Hvil i fred. Gud tar de beste fra oss først. Noen ting er uforståelig.
 2. For all del, greit at han blir tatt. Men å legge ut bilder på et åpentforum, samt starte en heksejakt er jo totalt unødvendig. La han bli straffet internt og la det bli med det.. Er du broren hans? Bilde er forøvrig allerede linket til andre åpne forum også. Nei, ikke jeg som har lagt det ut. Jeg aner ikke hvem personen er. Joa, jeg så det på vgd nå. Gleder meg til alle får tak i navnet, søker seg til addressen hans og trapper opp på døren med høygafler og fakler. Blir tidenes skue. Greit å være forbanna, men det er jo fortsatt totalt undøvendig å legge ut noe som minner om en ettersøkt plakat..
 3. For all del, greit at han blir tatt. Men å legge ut bilder på et åpentforum, samt starte en heksejakt er jo totalt unødvendig. La han bli straffet internt og la det bli med det..
 4. Må si meg enig der. Det er noe med laget og imaget som fenger meg. Syntes det er trist hvis de rykker ned. Oppgjøret mellom Satbæk og Lyn er det oppgjøret jeg har mest sansen for.
 5. Make them our bitches. Men jeg er enig! Syntes det blir for dumt
 6. Jeg føler at det blir veldig rutine og stivt.. Men i starten er ikke hovedproblemet, det er mer det at den blir brukt så mange ganger. Jeg føler at det er fett ha ha den i starten og den girer meg opp, men det blir bare mer og mer slitsomt og mindre og mindre trøkk i sangen jo flere ganger den dras igang. Ihvertfall hvis kampbildet er slik at det er lite engasjerende. Føler at feks pippisangen bør brukes mer iforhold til over alt fra nord til sør.
 7. En ting jeg glemte å nevne etter forrige hjemmekamp: Kutt ut misbruket av "over alt fra nord til sør". Det er en konge sang, men når hver eneste kamp begynner med den sangen og forrige hjemmekamp ble den startet hele fem ganger. 1-2 ganger iløpet av en kamp holder fint nok, vinner vi seriegull kan jeg derimot fint hoppe 5 ganger eller mer..
 8. Jeg vil bare gi inferno-gutta litt creds for å lage blekka. Jeg har den fortsatt hjemme, å leser den støtt og stadig Samtidig å si at jeg håper jeg dere fortsetter med nye fanziner!
 9. En venn av meg er keen på kamp i dag blant ss. Har han mulighet for å kjøpe medlemskap og billett i dag..?
 10. Drøm videre. Dere kommer aldri i livet til å synge ut Unionen.. For. En gjeng. Med bønder. For. En gjeng. Med bønder. At $$ synger ut noen på bortebane har vel ikke skjedd (kanskje bortsett fra Lyn;)) så vi får nå se Senest mot fredrikstad i år..
 11. Aldri fult på marinlyst er det vel? Går vel an å plassere seg andre steder.
 12. Ble ikke dette ulovlig i fjor ifølge nff? Mener at det ble innført karantene på alle som bevist feiret foran motstanderens sitt mål.
×
×
 • Create New...