Jump to content

Offside

Bruker
 • Content Count

  3,741
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  29

Offside last won the day on December 7 2019

Offside had the most liked content!

Community Reputation

4,442

About Offside

 • Rank
  junkie ++
 • Birthday 03/10/1974

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bekkestua

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

1,754 profile views
 1. Klassisk ting det er lov å tenke, men lite smart og oppbyggende å si høyt. Spesielt for en Sportsdirektør som man forventer mer av. Kjenner det er litt forstemmende at LSK har løftet seg med ansettelse av tidligere Stabækfolk (Ordinas, Bakke), mens det ikke føles som om vi har gjort det samme med tidligere LSKfolk som Berg og Bjarmann. skjønner det er convinient med å hente folk fra andre siden, men er det virkelig der vi ønsker å hente inspirasjon og tankesett fra?
 2. Sikkert lurt å legge igjen utestemmen hjemme også
 3. Bjarmann; herlig at alt er i orden med Grorud, men nå er det på tide å ta telefonen til Oscar, og fortelle at nå trenger Stabæk han. Sikkert enklere å bestemme seg hvor han skal spille i høst hvis han føler seg ønsket i Stabæk.
 4. Bare vi ikke går på en Søder-Brannbombekrasj nå
 5. Får vi han tilbake til 2017 form så har vinslott gullfuglen;
 6. Skytte var ifølge melding her fra Jon sterkt ønsket av JJ. Så kan man tolke det dom man vil.
 7. Hva er egentlig status på det mentale og fysiske trenerteamet? Vanskelig å se gevinsten på invisteringene her, men det er kanskje for mange kokker igang?
 8. Nå er vi på grunnfjellet, og det siste klubben trenger er at det også forvitrer pga av indre gnisninger. På den annen side så er likegyldighet det samme som døden, og vi er heldigvis ikke der ennå skal vi tro aktiviteten her på forumet. Gleder meg til fortsettelsen, spesielt om vi vinner idag. Tror det snur idag!
 9. Takk for tips! Blaa viser også kampen. Håper dette blir kampen hvor det snur, og Kjønø og vi blir forskånet flere hårreisende tabber som kostet oss poeng i de to siste kampene.
 10. Streames kampen imorgen noe sted?
 11. Er Cornelius Bencsik en som kan være aktuell å hente tilbake?
 12. Uche så het og bra ut når han kom inn, men fikk for lite spilletid. Beste gang bør han starte på bekostning av Nusa
 13. I 2 omgang i perioder hvor vi «dominerte», så var det tydelig at spillerne søkte Lumanza, for at han skulle være den geniale boksåpneren. Det gjorde at vi ble noe omstendelige, og vi tok raskt igjen possession forspranget LSK hadde fra første omgang. Likte likevel det jeg så da vi snart har en ubestridt leder på midten. Han orker tydeligvis ikke 90 minutter ennå, og ble byttet med det jeg oppfattet som en innbitt Skytte som tok for seg i duellene på midten.
 14. Pratet om at vi er så dårlig trent kan legges dødt etter dagens kamp mot LSK. Det var de som lå strødd etter smeller og med krampe. Noe kan helt sikkert skrives på trekke ut tid kontoen, men langt fra alt.
×
×
 • Create New...