Jump to content

Offside

Bruker
 • Posts

  3,863
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  29

Offside last won the day on December 7 2019

Offside had the most liked content!

Reputation

4,741

About Offside

 • Birthday 03/10/1974

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bekkestua

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

1,967 profile views
 1. Lett å se at B/G er bedre trent. Vinner de alle fleste (løps-)dueller på sin fotrapphet.
 2. Godt å se Yaw komme å fylle opp et syltynt SS felt. Hilsen fra et usedvanlig syltynt Hovis. Har hele Bærum tatt høstferie?
 3. Eirik har tydeligvis veldig sans for Kay. Synes han er en usedvanlig elegant fotballspiller, men har tilgode å vise stabilitet på dette nivået. Dette er således en stor tillitserklæring for Kay, så håper virkelig han tar vare på sjansen. Kampen idag må være en fantastisk læringsarena til å erverve referanser og erfaring, men vi har ikke råd til at varene ikke leveres. Da er det godt å ha habile spillere som Podstawski og Høyland i bakhånd.
 4. Utrolig herlig med seieren på søndag, men vi dominerte ikke akkurat, så noe rom for forbedringer er det vel. Edvardsen, Podstawski og Wernersson er navn som man kan se for seg i en startellever hvis de er fit. Er det grunn til å håpe at man får se alle disse på matta ikveld?
 5. Her går det an å leke seg litt; https://www.worldfootball.net/table_calculator/nor-eliteserien/?fbclid=IwAR1YoI9pv3hrAVzi9lDrTiDTwKaCW914O-EHwbbm9LT8P1pWsJylKxYTMcc
 6. Skytte er en Stabækspiller med spisskompetanse. Tror supporterne kam bidra til at vi alle får glede av den
 7. Litt tidlig å utnevne han til Frelseren, men lovende start
 8. Gratulerer med 100 kamps jubileum. Fixa feiringen greit selv med assist og scoring! Godt å ha deg tilbake!
 9. Noege har åpna. Stabæk har vunnet x2 … Gruppeklem next?
 10. Bunnen var nådd. Jönsson har snudd det igjen for klubben. Nå er det bare å se oppover
 11. Enig … gi mannen kapteinsbåndet ut sesongen
 12. Kanskje et sitat som; «Det er en trener som sitter i garderoben og er veldig lei seg over det som skjedde. Han gjorde sitt aller, aller beste, sier styrelederen..»
 13. Hvis vi spiller med en keeper som er uten selvtillit, så er det vel best for han og laget at han får en pause. Vi alle vet hvor god keeper Sandberg er (ligaens beste på sitt beste), og jeg vil tro han som andre profesjonelle bare blir trigget av å føle han har en reell utfordrer
 14. Det var vel en klønete måte å formulere at han, som travel småbarnspappa, har en arbeidshverdag hvor det er ganske komfortabelt og fokuset ikke først og fremst er på å utvikle seg
 15. Helt greit å sette et eksempel og gi Ulla sjansen i en kamp, og derigjennom gi et signal om at dette er ikke noe hvilehjem, og at han må faktisk «step up his game».
×
×
 • Create New...