Jump to content

Offside

Bruker
 • Posts

  3,926
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  29

Posts posted by Offside

 1. 47 minutter siden skrev odd:

  I tillegg har han teknikk, overblikk, pasningsfot og skuddfot til å spille 10'er..

  Ingen skam å spille back. Bare spør Trondsen ; ) Spøk til side. Vi har spillermateriale som er godt nok til å dominere mange lag i Obos. I vårt oppbyggende spill trenger vi Hammys egenskaper lenger bak. Og gjerne den Metcalfe vi ble kjent med i preseasonkampen hvor vi spilte fletta av Sandefjord.

 2. Får vi en Bohinen ut sesongen, så tror jeg det er det sikreste vi kan gjøre. Da kan vi bygge på det Kjønø prøvde på, men ikke fikk til i nærheten av godt nok. Bohinen har vist at han får 3-5-2 til å fungere for sine lag. Og kanskje en Wernersson hadde blomstret igjen etter en lenger nedadgående trend? Eller kanskje han kunne få en Hammy til å fungere som vingback, med lisens til å trekke inn sentralt når vi dominerer, kombinert med  bakromstikkere til Gift, når vi kontrer.

 3. 1 time siden skrev elvis:

  Hugo Vetlesen 

  Er det noen klausuler her som gjør at det tikker inn noen kroner ved CL-gruppespill? Alle smuler fra de potensielt filthy rich kommer antakelig godt med når vi skal hente inn en ny trener, samt skal tilfredsstille forpliktelsene i EKs sluttavtale.

 4. Kan ikke huske en mørkere og tristere tid som Stabæksupporter. Med 4 poeng opp på 10 kamper så er direkte opprykk utrolig nok ennå mulig. Sånn som vi spiller så har vi naturligvis ingenting på øverste nivå å gjøre, men hvis Styret likefullt ennå bærer på et snev av ambisjon om opprykk, så er tiden inne for å vise handlekraft NÅ!

×
×
 • Create New...