Jump to content

veigarP

Bruker
 • Posts

  972
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

veigarP last won the day on July 18 2018

veigarP had the most liked content!

Reputation

783

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

1,576 profile views
 1. Hou som back? Aldri I livet Helt enig! Hou som benk? Ja, han eller Hernendazz eller begge må ut nå Sandberg Hanche Demidov Granli Moe Valencic Askhildsen Børkeeiet Njie Ohi Boli Med forbehold om at Vetlesen er ute. Keita er ute mot Brann. Ohi blir vel klar igjen? Når han gikk ut var da vi tapte kampen. Til alle ohi- kritikerne. Han kan holde på ball noe vi trenger når vi leder. Han gir en ro i spillet vårt istedet for å bare måke den bort. Med Ohi også skadet, kan vi sette inn Bohinen i hengende spissrolle, eller kanskje gi Aga sjansen. Hvorfor spillere som Gyasi og Kassi fremdeles er på lønningslista er waste of money. De er skadet hele jævla sesongen. Brynhildsne også bare helt borte etter sommeren! Hva faen skjer medisinsk?
 2. Sarp er jo i fritt fall. Tromsø også forsåvidt, men de slo faktisk Brann forrige runde. Så Brann og RBK er også i dårlig form. De elendige resultatene til RBK i det siste setter vår uavgjort i et annet perspektiv enn vi trodde. Men Sarp er nå det laget som er nederst av lagene utenfor den verste nedrykkstriden. 32 poeng gav direkte nedrykk ifjor. Og nå taper de fkatisk hver kamp. ja, de kan rykke ned, men om vi klarer å sanke 8 poeng på fem kamper? svært skeptisk.
 3. Ronald er ikke i nærheten av ballen, og sparker klønete Dønnum i beinet. Soleklar straffe. Jada, han prøver og tror han sparker ballen, men han treffer den ikke. Idiotisk oppførsel. Mistet ballen også flere ganger ved å prøve skjerme den når den lå rolig ikke i nærheten av noen linje. Så ut som en bæsjedans eller finte. Helt dumt ut så det ut som. Han kan gjerne spille ving, men må bort fra backen. Foreslår benk for han eller Sæter. Dårlige prestasjoner bør få konsekvenser for spillerne våre.
 4. Tror vi går direkte ned, mens Sarpsborg ender på kvalikk. Syv strake tap i ES.
 5. Tromsø tapte 5-1 for KBK idag. Start tar en lett borteseier der om to uker. Lillestrøm kan fort ta poeng hjemme mot RBK. Vi må slå Brann. Godset og Glimt med to forholdsvise lette bortekamper mot Sandefjord og Ranheim. Vi sakker akterut.
 6. 7 strake tap for sarp. å be om hjelp derfra er som å tro på nissen. hjelper lite å ta innpå glimt, godset og kanskje lsk så lenge vi er under streken og snart kan skrive ut obos billetten
 7. Glimt ligger under og start har u. Vi har fått hjelp så langt
 8. Klar straffe. VAR hadde ikke hjulpet her. Ronald kan bare stikke langt vekk. Stabæk 2 er nivået hans
 9. Vi trengte noe nytt. Tror faktisk vi hadde hatt enda færre poeng om toni hadde fortsatt. Da hadde Boli fremdeles loffa rundt på venstrekanten....
 10. 10 min igjen og vi ligger an til å knappe inn ett poeng på godset i helgen
 11. Berg skal selvsagt få minst en sesong til på seg med prosjektet sitt. Spørsmålet er om han blir med ned i obos frivillig
 12. Når vi har skader, får frispark med oss, bør vi være mer rutinerte i kamper som dette og la tiden gå. Vi så det vel ikke en eneste gang idag, men vi ser det fra motstanderen hver gang vi ligger under. Også bruk byttene, og hal ut tiden. Hadde ikke skadet oss å få inn Valencic får Sæter på slutten. Litt muskler og kontringskraft og en med et mye bedre sluttprodukt enn den oppskrytte trønderen.
 13. Tror dere vi er kalre for OBOS før siste kamp mot godset eller blir nedrykket et faktum i den siste kampen mot drammenserne?
 14. SLår du opp nonchalant i ordboka finner du bildet av Keita.
×
×
 • Create New...