Gå til innhold

Carine

Bruker
  • Innholdsteller

    40
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Carine

  1. Glipper i forsvaret, de to spissene til rbk kommer alene igjennom og Jon har ingen sjanse. Ok. Takk for svar. Og jej for 1-1!
  2. 1-0 til RBK etter bare seks minutter. Er det noen som ser kampen som vet noe mer enn bare stillingen?
  3. Jeg har betalt medlemskontigenten min for 2010, og fått medlemskort, men jeg har lagt det igjen i California. Er det noen måte jeg kan få nytt kort på? Har dere liste over medlemmer, så dere kan se at jeg har betalt?
  4. Sånn ja Nå kan vi vinne masse-1! oi, dobbelt!
  5. Hurra! Kamp på bursdagen min! Kom igjen, Stabæk! 3 poeng i bursdagsgave er alt jeg ønsker meg.
  6. Mortimer JonasM geirti Jokke Albert Caz Pétur Rettep Dennis Iliohans leggskinn knyst Blaapaatur MLandmark HenrikM sdk Celebi PhunxZtar Sandra henkih hdaniels Benedicte matsj Mikki Medgangssupporter Fru Albert Anette Jørgen S Anders C Chriss lobben Tasse andersmann peas on earth Ølriksen III maggs Jan Fredrik Vara Eiko Pétur Blaasoldat mads Kasper AndersBD Slum ØyvindW Henriette Freak Magnet Posse Maan95 Authen Avløsen BjornH Carine
  7. ja NEI..... Jo http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Downlo...77_DOWNLOAD.pdf Takk. Men æsj. Får håpe vi kan avgjøre kampen til vår fordel før det har gått 90 minutter da.
  8. Jeg lurer på en ting. Hvis det blir ekstraomganger, har fortsatt FCK fordel av bortemålsregelen?
  9. Det er farlig å lese artikler som det der, jeg begynner jo (nesten) å få forventinger om å gå videre
  10. Støtter deg i denne lagoppstillingen. Synes Mix skal få sjansen, han virker mer engasjert og vill mer. I tillegg har han matchvinneregenskaper som han har vist oss i Bergen og i Fredrikstad. Koba er på gang. Berglund har jeg også tro på, men de burde fått en passelig bot hver gang den hengende spissen slår en enkel støttepassning når han blir spilt opp. Den enkle støttepasningen ødelegger hele flyten i angrepet, og ender som regel opp i en langpassning som ikke har noen adresse. En skal utfordre og få tredd den videre! Punktum! Dette klarte vi litt i førsteomgangen mot Molde. Koba synes jeg også kommer seg mer og mer, han har en del bra bakromsinnlegg. . Et sammspill med Keller kan bære frukter på kanten. Er IKKE enig, skjønner ikke hva Hoff gjør der og hvertfall ikke hvorfor Pontus ikke er der! Han har etter min mening vært den minst dårlige av alle i år.. Han er en jvalitetsspiller som ikke noe Tippeliga lag kan sette ut! Helt enig! Farnerud er en krysning av Xavi og Carrick, kan vi ønske oss mer? Går jo ikke an å sette en slik spiller ut av et lag i Tippeligaen. Hoff derimot har i Stabæktrøya sett ut som en krysning av innsatsen til Martin Knudsen og touchen til Kim Holmen. Unnskyld, er det bare jeg som er blind, men jeg kan da virkelig ikke se at Farnerud er i denne ønskede oppstillingen.. Edit: Ah, så nå at det stod ikke
  11. Jeg drømte i natt at Stabæk vant 4-0, etter 4 mål av Espen Hoff. Krysser fingrene for sanndrømthet!
  12. Da var jeg på Brann stadion og hylte til stemmen sprakk. Beste dagen (hittil) i 2008.
  13. Det kan man nok forvente. Billetter til bortefeltet er vel ikke lagt ut for salg ennå. Når Blir billettene lagt ut for salg? Og hvor kjøper man hvis man ikke skal reise med Stabæk Support-bussen?
  14. Åh, Gud! Dette er så stort at det ikke har gått opp for meg enda. Gratulerer til alle. JADDA!
  15. Nesten på side 2! Opp, opp, Stabæk er på topp
  16. Aftenposten: Stabæk bør håpe på Viking-exit: http://fotball.aftenposten.no/uefa/article114408.ece
  17. Dette kan jo hjelpe: http://fotball.aftenposten.no/eliteserien/article112662.ece
  18. Regner med det blir 4 busser (med plass til 200 personer). Det er fortsatt noen plasser igjen. Pluss tre busser med Juniorsupportere!
  19. Vi kjøper billetter på stadion. Koster 140 kr. Tusen takk!
  20. Men for oss som skal dit, men ikke være med buss, hvordan gjør man det med billetter? Vil jo stå med SS..
  21. Noen som vet hvor/hvordan man kjøper billetter? Må dette gjøres på forhånd?
×
×
  • Opprett ny...