Gå til innhold

STB-Alltid

Bruker
  • Innholdsteller

    33
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

0

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  1. Fantastisk skrevet! La oss ALDRI bli supportere som piper på egne spillere!! Alltid - uansett!
  2. Mortimer JonasM geirti Jokke Albert Caz Pétur Rettep Dennis Iliohans leggskinn knyst Blaapaatur MLandmark HenrikM sdk Celebi PhunxZtar Sandra henkih hdaniels Benedicte matsj Mikki Medgangssupporter Fru Albert Anette Jørgen S Anders C Chriss lobben Tasse andersmann peas on earth Ølriksen III maggs Jan Fredrik Vara Eiko Pétur Blaasoldat mads Kasper AndersBD Slum ØyvindW Henriette Freak Magnet Posse Maan95 Authen Avløsen BjornH STBAlltid
  3. Man trenger ikke være ekspert for å se at Stabæk ikke ser ut som et vinnerlag om dagen da
  4. Synes gutta virker umotiverte og daffe. Lite løp og spill, bare laaange baller som aldri treffer. Kan bli en lang sesong. MEN nå er det viktig å huske: ALLTID -Uansett! Flott jobb av SS i Drammen idag!
  5. Du ser jo at han sier det han sier med et glimt i øyet da Kul fyr da, masse humor
  6. Også håper jeg at folk har vett til å utsette turen opp til hytta til ETTER kampen sånn at det blir fullt trøkk og masse støtte til gutta!!
  7. Tror det nye dommer slagordet må være "Ja til et lite innslag av håndball i alle kamper"
  8. Alt i alt greit med 1 poeng. Og veldig bra å se at Hoff kan..... Men Stabæk har endel å jobbe med enda! Første omg var en lidelse å se på! Men enda verre er det at norske dommere er så ræva - Stabæk har vel en optiker kjede som sponsor, kanksje en ide å tilby noen av dommerene gratis synstest?? På dette nivået går det ikke an å overse sånne episoder gang på gang!
  9. Helt utrolig, er tydligvis sånn det skal bli i år, fritt frem for alle lag å handse mot Stabæk, det får jo ingen konsekvenser!!! Skandaledømming MEN DER SMELLER DET!!!!!! MIX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  10. Trodde Hoff bare var full av nerver sist kamp, men nå begynner jeg å lure.... Synes Stabæk virker nervøse og uorganiserte. Håper allikevel på poeng, alt er mulig
  11. Det er svært lite som tyder på at han kommer i dette vinduet. Brann er klar på at de ikke ønsker å selge, og da nytter det ikke å prøve seg med budene vi her snakker om. Bohinen har også vært inne på at det virker som det ikke er noen hensikt. Selvsagt kan dette dreie seg om taktikkeri fra Branns side, men jeg tror det uansett skal mye til nå for at han kommer i løpet av august. Vi kan håpe på at han virkelig signerer etter sesongen, men selv det ser jeg på som høyst usikkert. Jeg håper virkelig for vår del at det jobbes seriøst med å hente andre spillere. Vi må ha forsterkninger skal vi holde oss i toppen. En spiss og/eller en kantspiller er helt prekært å få inn. Glem alle tanker om at "førsteeleveren er så god at det er vanskelig å få gode spillere til å sitte på benken". I klubber med medaljeambisjoner må alle spillere finne seg i at det er konkurranse om plassene. Er de gode nok får de uansett muligheten. Det vil også åpne seg muligheter når karantener og skader melder seg i løpet av sesongen. Får vi ikke inn noen troverdige forsterkninger i dette vinduet, er dette et tegn på at vi rett og slett ikke evner å satse tilstrekkelig. I så fall har vi ingenting i toppen å gjøre. Tidvis ja, men som stabilt topplag - åpenbart nei. Enig i det du sier om førsteeleveren. Det er i grunn bare å bruke Pontus som et eksempel! Sikkert ikke mange som hadde trodd han skulle spille seg til fast plass i forsvarsrekka. Er klar over at det var pga skader på andre nøkkelspillere, men han holder plassen fremdeles! Pontus har uansett imponert meg iår med innsatsen sin, og viser vel til andre at det er håp - selv med den førsteeleveren vi har!
  12. Er det bare åpent på hovedtribunen?? Begynner å bli nærvøs for at denne plutselig er full...! Når kommer mere info?? Tror ikke det er noen stor krise om du ikke har fått kjøpt billett enda. Vi kjøpte idag og da hadde de solgt 180 billetter!!
  13. Helt enig! La Start beholde treneren til etter at de har spilt mot oss nå! Viktig med 3 poeng på hjemmebane mot Start!
  14. Det kommer an på om gutta klarer å score første målet i løpet av 15 min :-) Er ganske sikker på at JJ har fokus på dette. Tror det er viktig at Stabæk er skjerpet og spiller "sin" fotball! Gjør de det er det ingen lag som slår oss!
×
×
  • Opprett ny...