Gå til innhold

drazyc

Bruker
  • Innholdsteller

    489
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

drazyc vant dagen sist 28. Juli 2010

drazyc hadde mest likt innhold!

Omdømme

23

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk

Nylige profilbesøk

622 profilvisninger
  1. Hvorfor får egentlig ikke Gromstad spille? I fjor var han vår absolutt beste midtstopper før han ble skadet. Tidvis litt vel aggressiv, men han utstrålte autoritet i de kampene han spilte. Jeg vil se Tor Marius på banen!
  2. Vi er mye mer ballbesittende og omstendelige i dag enn vi var i glansdagene i 2007 og 2008. Tipper Drillo er ganske fortvilet over det han ser Jönsson har gjort med Stabæk-laget de siste to sesongene. Vi har en spillestil som er for ambisiøs i forhold til spillermateriellet vårt. Vi prøver å trenge gjennom kompakte forsvarsmurer gjennom mange trekk og mange involverte spillere i angrepsspillet. Dette gjør oss veldig sårbare dersom vi ikke er presise nok. Og så lenge vi ikke har et lag som jobber bedre sammen defensivt, faller taktikken sammen som et korthus i det vi mister ballen. Det er rett og slett et hav av rom for motstanderen å operere i. Det som virkelig kjennetegner gode ballbesittende lag i Europa, er deres ekstreme evne til å gjenvinne ball når de mister den. Der er vi rett og slett ekstremt svake.
  3. Helt enig i Stabæk anno 2010 har mange mangler, men jeg ser ikke at vi skal være vesentlig svekket i forhold til 2009. Skader har ødelagt en del, men vi kan ikke skylde på det nå lengre. Det er for meg åpenbart at mye ligger i det mentale. Da trenger man lederskikkelser. Per dags dato har ikke Stabæk en eneste lederskikkelse. Det er vanskelig å ha et godt fotballag uten.Jeg er vel en av de få her inne som pekte tidlig på at Pontus ikke passet i Stabæk slik troppen vår så ut. Pontus er en god spiller, men han trenger en mer offensiv spiller ved sin side om han skal fungere optimalt. Jeg synes Pontus pålegges alt for store oppgaver i laget. For meg virker det som om JJ nærmest trodde han kunne sette Pontus inn for Somen når Somen stakk til Østerrike. Det har ikke fungert, til tross for mange gode enkeltstående kamper fra Pontus. Jeg stiller spørsmålstegn ved at JJ har gått hele sesongen igjennom uten å prøve andre alternativer sentralt (så lenge Pontus og Henning har vært skadefrie). Når alt går galt, er det som regel i sentrallinjen en bør lete etter nye løsninger. Hva med å la Johan få prøve seg sentralt sammen med Pontus/Henning? Eller prøve en formasjonsendring?
  4. De to største forskjellene på Stabæk anno 2008/9 og 2010 er1) Mange skader2) Mangel på lederskikkelser, både på spiller- og trenersidenDaniel, som har vært ute nesten hele sesongen, og som er på tampen av sin karriere i alle fall, får ikke den samme autoriteten i spillergruppen. Slik er det bare. Annonseringen av JJs avgang til Trøndelag har også fjernet den autoriteten JJ hadde i spillergruppen. Vi har altså "mistet" våre to fremste ledertyper i Daniel og JJ. Det er klart at slikt merkes.Hvor er ledertypene i laget? Pontus er en strålende TL-spiller, men fremstår ikke som noen kapteinsfigur i mine øyne. Vi har i det hele tatt ingen spillertyper som tar det berømte "ansvaret". Det kunne vi trenge til neste år.
  5. Årsbeste i Telenor Arena? Jeg vil si det. Offensivt er dette i alle fall den eneste kampen i år som minner meg littegrann om 2008-sesongen. Synes Palmi overrasker veldig positivt med gode offensive løp og bra jobbing defensivt. Johan er strålende i 2. omgang, og Veigar er mer konstruktiv enn på lenge. Deilig å se!At vi slipper inn målet i 2. omgang, og igjen får panikk hver gang AAFK nærmer seg vår 16-meter, ødelegger likevel noe av totalopplevelsen. Som jeg gleder meg til Lennartssons entré! Forhåpentligvis kan han rydde opp i det defensive kaoset.
  6. Er det bare jeg som har problemer med hakkete lyd på alle Stabæk-TV-videoene når jeg ser på dem integrert i nyhetsartiklene?
  7. Jeg synes nesten dette var enda verre enn Godset-kampen. 1. omgang i dag er noe av det aller verste jeg har sett av Stabæk. Ikke bare skaper vi null og niks fremover - i tillegg får vi enorme strekk i laget. Den forsvarsfireren i dag er rett og slett helt grusom, rett og slett skammelig.
  8. Spørs hvor lenge Jon er landslagskeeper. Utrolig svak kamp foreløpig og er delvis skyld i alle baklengsmålene.
  9. Vi står sykt høyt med midtbanen. Det jobbes bra på midtbanen, men det er jo håpløst at forsvarsfireren ikke følger opp. Er det fordi vi er redd for Shelton? Alt i alt er vel VIF best så langt, men vi har jo noen store sjanser. Kult å se to spillende lag i TL!
  10. Disse antydningene om trommer håper jeg inderlig ikke det er noe hold i. I så tilfelle må alle sanger om bønder strykes med umiddelbar virkning.
  11. Jeg tror Koppinen klager over lønnsnivået, så svaret på spørsmål ditt er nok nei.
  12. Herlig med 3 poeng! Men - kampen var vel ikke all verden. Vi scorer vel 2 mål på 2 sjanser i 1. omgang. I 2. omgang gjør vi slik vi bestandig gjør når vi leder - vi angriper helt kompromissløst for 3-0. Det er helt utrolig å se hvilke rom vi gir LSK i 2. omgang, både før og etter scoringen deres. Bør vi ikke forsøke å forhindre 3vs3 og 4vs4-situasjoner i en kamp vi leder 2-0? Det fortoner seg som taktisk helt bak mål, og jeg har sett det alt for mange ganger denne sesongen. Hammer gjør en godkjent debut, og vi kan ikke forvente perfeksjon i første A-lagskamp. Men han er generelt litt for langt unna en del situasjoner, mens han i andre situasjoner er alt for interessert i å bryte foran. Han vinner imidlertid en del dueller, og det er positivt. Virker vel som en stoppertype i samme kategori som Gromstad, men jeg tror foreløpig at Gromstad er noen hakk over. Banens beste er utvilsomt Henning, etter min mening. Han forhindrer mange farlige situasjoner i dag, særlig i 1. omgang. I 1. omgang synes jeg vi alt i alt ser nokså solide ut defensivt. Hele midtbanen tar defensivt ansvar, og det er herlig å se. Må vel også nevnes at jeg irriterer meg grønn over Helles manglende vilje/evne til å utfordrer bakrom når han har sjansen. Han virker vel generelt litt for treg i mange situasjoner, og jeg trenger fremdeles å overbevises om at han er mannen vi trenger. Men vi får gi han litt tid!
  13. Verken Skjelvik eller Banan er gode nok for å prestere jevnt på TL-nivå ennå. Men det er jo heller ikke slik at det flommer over av gode kantspillere og spisser i stallen. Da må vi vektlegge styrkene hos de spillerne vi har. Skjelvik har potensial til å bli en habil kantspiller i TL, men neppe noe mer. Han kan med tiden utvikle seg til å bli et solid kontringsvåpen med sin fart med ballen i beina. Banan har brukbar fart og er forholdsvis sterk i kroppen. Han har vist at han også i TL kan komme i gode scoringsposisjoner. Jan må jobbe med avslutningene. Teknisk er han litt for svak for å hevde seg stabilt i TL, men han er en grei mann å sette inn når vi sliter med å skape sjanser.
  14. En analyse av denne kampen føles unødvendig. Samtlige spillere er blottet for selvtillit. Farnerud ser ut som om han spiller i søvne, Vegar er en rundingsbøye i hele kampen, Eiriksson gjennomfører knapt en eneste vellykket pasning, osv osv. I dag er det virkelig tøft å være Stabæk-supporter. En av de tøffeste dagene på svært lenge. Vi skaper én ordentlig målsjanse i 2. omgang, og den scorer vi på. Likevel presterer JJ å si at 2. omgang er bedre enn den første og at vi viser aggressivitet. Javel. Det er vanskelig å leve med en trener som har en slik virkelighetsoppfatning. Men du og du, så deilig det var å se Morten komme innpå med litt glød. Dagens definitive høydepunkt.
×
×
  • Opprett ny...