Jump to content

kristoffer

Bruker
 • Posts

  403
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0

Profile Information

 • Location
  Bærums Verk

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 1. Hall of fame har mistet all kredibilitet.
 2. Faen. Jeg savner nesten femteplassen vår.
 3. Gull=sosialt selvmord:( Rosa=Målgruppebevisst:)
 4. Tror ikke det er mentale handicap som holder folk igjen fra å lære seg sangene, eller som du sier, de "litt tette". Går nok heller på viljen. Dermed støtter jeg msp. Heisann!
 5. En skitten situasjon.. Men generelt sett vil jeg faktisk si at vi er veldig fairspillende. Det kan dessverre ikke sies om dere.
 6. Hvordan er det med biletter i Bergen?
 7. Ville tro Espen var et solid valg, og heller morten/tom? en bjørnar, som jeg mener har mer offensive kvaliteter..
 8. Høres ut som om de har tatt opp opptaket i et sprøyterom på Oslo S, i ekte VIF stil med andre ord... Tilrettelagt for sprøytenarkomane, av sprøytenarkomane.
 9. Det er vel heller det at man velger å ta navn nede da plassen der ikke kan brukes kommersielt uansett. Så kjører man reklame oppe og får i pose og sekk.
 10. Forsangere er selvfølgelig helt nødvendig. Og jeg er selvfølgelig med på sangmøtet..
 11. Det har jeg aldrig sagt, og er helt enig. Forsvarer jo sånn som vi har det i dag, snakker ikke om å blåse opp saken.
 12. Tror det er skrevet i dollartegn så man skal skjønne at det er ikke det du sikter til man mener. Nok om det. Hadde tråden hett "Mer liv til/på $$" hadde jeg skjønt at dere hadde hatt problemer; tanken hadde jo med en gang gått til Sandvika Storsenter Dette har vært diskutert tidligere, og kommer sikkert til å bli diskutert om og om igjen. Et av argumentene som har kommet fram i tidligere diskusjoner er spørsmålet om i hvor mange år en forkortelse skal kunne forbeholdes en ting. Da SS (hvem vet hva det står for - uten å slå opp?) herjet under krigen, var ikke mange av dagens forumbrukere født. Ikke mange av foreldrene deres heller. Hvor lenge er vi nødt til å bruke forkortelser som St.Supp. for å unngå SS? Morsomt at denne debatten popper opp nå - mens vi fremdeles er under "etterforskning" for våre "rasistiske" utsagn basert på nettopp SS og deres landsmenn i Norge mellom 1940 og 1945. Schütze Staffel. Og nei, dette trenger vi IKKE og ta hensyn til. En bokstavkombinasjon med svake relasjoner til en krig som begynner å bli noen generasjoner siden skal ikke være støtende. Og blir folk støtt av det får de bare bli det. Fotballsupportere trenger da ikke å være politisk korrekte?
×
×
 • Create New...