Jump to content

magrrei

Bruker
 • Content Count

  78
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

magrrei last won the day on January 21

magrrei had the most liked content!

Community Reputation

107

About magrrei

 • Rank
  Like interessant som Ari
 • Birthday 04/21/1983

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  bekkestua

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  STABÆK

Recent Profile Visitors

480 profile views
 1. Du kan fortsatt ikke si noe mer om denne spissen? Og hva mener du m : om ikke lenge? 3uker, 1måned..
 2. https://fotbolldirekt.se/2021/02/18/avslojar-kan-lamna-mff-halmstad-vill-ha-antonsson Litt usikker på hvilken tråd dette passer, men legger d her.. Var d sånn at vi hadde lyst å kjøpe Antonsson fra Malmø? Evt så har vi fått konkurranse..av Halmstad..
 3. "Ryktes at d er en herlig spiss på vei..." Noe mer du kan si om saken? 🤔
 4. https://fotbolldirekt.se/2021/01/12/finns-inte-alls-nagon-schism-dementerar-dalig-relation Langt intervju..men i korte trekk.. gleder seg til å spille for Malmø igjen, ønsker å spille seg inn på laget og relativt fornøyd med egen innsats for oss..
 5. Vi er visstnok m i "kampen" om Markus Solbakken... https://www.nettavisen.no/sport/overgangsrykter
 6. "Overgangen til Daryl Werker til den norske klubben Stabæk Fotball er kansellert. Den tidligere Roda JC-forsvareren var i ferd med å signere i Norge, men det kom et stikk i siste liten." https://m.limburger.nl/cnt/dmf20201007_00179167 Tydeligvis en pluss sak i en nederlandsk(?) avis.. men fikk m meg d viktigste .
 7. "– Vi titter litt rundt etter mulige avtaler, uten at det betyr at vi har noen pågående forhandlinger, forteller Bjarmann. Han forteller at klubben ikke er på utkikk etter noen spesifikk spiller. – Vi byttet spiss mot spiss tidligere i uka. Det vil nok være en offensiv spiller vi ser etter, sier Bjarmann. – Strengt tatt kunne vi trengt tre spisser på grunn av det tette kampprogrammet. "
 8. https://www.sportsbibelen.com/no/fotball/tabelltipset-hadde-jonsson-forsterket-denne-posisjonen-ville-stabaek-vaert-en-klar-medaljekandidat/ Sportsbibelen har Stabæk på 6.plass
 9. Mht forsterkninger så avhenger d som vanlig av økonomi.. Men skulle den rette dukke opp så kan d skje noe, men de er selektive. Alle de beste norske spillerne er under kontrakt, og flere utenlandske kontrakter går ut 30.juni..så d er naturlig å se utenlands. Følte jeg måtte gi et litt mer fyldig referat???
 10. https://www.budstikka.no/fotball/rekker-trolig-ikke-flere-forsterkninger-for-seriestart/586581!/ Blir mest sannsynlig ingen nye forsterkninger, ihvertfall ikke før seriestart.Troppen ser mest sannsynlig likt ut til seriestart som den gjør i dag. Stabæk er ikke redd for å se til utlandet mht covid-19 og karantenetid . Azemi er små pjusk.. Men håper og tror han er klar til seriestart. Valencic er i karantene, men er klar til seriestart.. Bjarmann tror han kan bli en joker hvis han er i form..
 11. https://www.aftenposten.no/sport/fotball/i/1nEeJK/stabaek-vil-fremskynde-overgang-det-kan-gi-sandnes-ulf-kontanter-i-kassen Prøver å hente ham nå og ikke vente til 1.august..
 12. https://www.eurosport.no/fotball/eliteserien/2020/tror-karrieren-fortsetter-i-norsk-fotball-stenger-ingen-dorer_sto7726654/story.shtml Henning Hauger .. *Stabæk ser bra ut om dagen de* men holder kortene tett til brystet om hvilke klubber som er interessert i hans tjenester.
 13. https://www.eurosport.no/fotball/eliteserien/2020/ekspertens-dom-over-en-av-eliteseriens-overgangsvinnere-grat-da-de-mistet-han_sto7719122/story.shtml
×
×
 • Create New...