Jump to content

magrrei

Bruker
 • Content Count

  75
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

magrrei last won the day on January 21

magrrei had the most liked content!

Community Reputation

104

About magrrei

 • Rank
  Like interessant som Ari
 • Birthday 04/21/1983

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  bekkestua

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  STABÆK

Recent Profile Visitors

459 profile views
 1. https://www.vg.no/#/video/211696/silly-season-8-status-i-viking-og-bohinen-frustrasjon?utm_source=vgfront&utm_content=row-1&utm_campaign=overlay-main-android Intervju m Emil med status om hvordan og hva som rører seg rundt ham om dagen.. korte trekk: *korona legger demper på andre klubber og handling av spillere(d er jo ikke noe nytt) *fransk klubb som fortsatt er interessert, men der har en tv avtale "krasjet" så de fleste klubber må avvente å handle *får oppdatering en gang i uken på hva som rører seg fra agentene, så han kan fokusere på det sportslige
 2. https://fotbolldirekt.se/2021/01/12/finns-inte-alls-nagon-schism-dementerar-dalig-relation Langt intervju..men i korte trekk.. gleder seg til å spille for Malmø igjen, ønsker å spille seg inn på laget og relativt fornøyd med egen innsats for oss..
 3. Saken du linker til er fra 20.januar 2020... Men det kan jo hende de fortsatt er interessert 👍
 4. Vi er visstnok m i "kampen" om Markus Solbakken... https://www.nettavisen.no/sport/overgangsrykter
 5. "Overgangen til Daryl Werker til den norske klubben Stabæk Fotball er kansellert. Den tidligere Roda JC-forsvareren var i ferd med å signere i Norge, men det kom et stikk i siste liten." https://m.limburger.nl/cnt/dmf20201007_00179167 Tydeligvis en pluss sak i en nederlandsk(?) avis.. men fikk m meg d viktigste .
 6. https://www.getfootballnewsfrance.com/2020/angers-not-interested-in-emil-bohinen-sd-larcier/ Angers sier de ikke er interessert i Bohinen. Og sies at Stabæk vil ha 2.2M € for Emil.
 7. "Genoa leter etter profiler for neste sesong og i henhold til hva vi har samlet, ville den nye Grifone ds Daniele Faggiano ha lagt øynene opp for en ung norsk midtbanespiller. Dette er Emil Bohinen, født i 1999 i Stabaek: de første foreløpige kontaktene har allerede funnet sted, det er mulig at ytterligere skritt fremover for forhandlingene kommer frem i helgen."
 8. "– Vi titter litt rundt etter mulige avtaler, uten at det betyr at vi har noen pågående forhandlinger, forteller Bjarmann. Han forteller at klubben ikke er på utkikk etter noen spesifikk spiller. – Vi byttet spiss mot spiss tidligere i uka. Det vil nok være en offensiv spiller vi ser etter, sier Bjarmann. – Strengt tatt kunne vi trengt tre spisser på grunn av det tette kampprogrammet. "
 9. https://www.sportsbibelen.com/no/fotball/tabelltipset-hadde-jonsson-forsterket-denne-posisjonen-ville-stabaek-vaert-en-klar-medaljekandidat/ Sportsbibelen har Stabæk på 6.plass
 10. Mht forsterkninger så avhenger d som vanlig av økonomi.. Men skulle den rette dukke opp så kan d skje noe, men de er selektive. Alle de beste norske spillerne er under kontrakt, og flere utenlandske kontrakter går ut 30.juni..så d er naturlig å se utenlands. Følte jeg måtte gi et litt mer fyldig referat???
 11. https://www.budstikka.no/fotball/rekker-trolig-ikke-flere-forsterkninger-for-seriestart/586581!/ Blir mest sannsynlig ingen nye forsterkninger, ihvertfall ikke før seriestart.Troppen ser mest sannsynlig likt ut til seriestart som den gjør i dag. Stabæk er ikke redd for å se til utlandet mht covid-19 og karantenetid . Azemi er små pjusk.. Men håper og tror han er klar til seriestart. Valencic er i karantene, men er klar til seriestart.. Bjarmann tror han kan bli en joker hvis han er i form..
 12. https://www.aftenposten.no/sport/fotball/i/1nEeJK/stabaek-vil-fremskynde-overgang-det-kan-gi-sandnes-ulf-kontanter-i-kassen Prøver å hente ham nå og ikke vente til 1.august..
 13. https://www.eurosport.no/fotball/eliteserien/2020/tror-karrieren-fortsetter-i-norsk-fotball-stenger-ingen-dorer_sto7726654/story.shtml Henning Hauger .. *Stabæk ser bra ut om dagen de* men holder kortene tett til brystet om hvilke klubber som er interessert i hans tjenester.
×
×
 • Create New...