Gå til innhold

Spettet

Bruker
  • Innholdsteller

    322
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Alt skrevet av Spettet

  1. Som en supporter av Stabæk Fotball, men noe nøkternt siden jeg sluttet i support. Så er det meg en glede å meddele at jeg faktisk fikk gåsehud av det du skriver her Ingo!
  2. Martin Andresen + Skeidar som hovedsponsor. Just Saying...
  3. Sannes kan vel snakke med Birgitte?
  4. Det som skremte meg ved kampen igår var ikke at vi tapte, men mangel på "banespill"! Vi klarer ikke å holde ballen innad i laget, strekke motstanderen, ingen har selvtilliten eller roen til å ballen i beina etc. Så vi ender med å måke ballen opp! Skremmende....
  5. Fredrikstad - Stabæk 0-1 Brann - Sandnes Ulf 2-1 Strømsgodset - Vålerenga 2-1 Haugesund - Molde 1-2 Viking - Odd Grenland 1-0 Sogndal - Hønefoss BK 3-0 Lillestrøm - Rosenborg 1-3 Aalesund - Tromsø 1-0
  6. Gjør comeback i Fredrikstad. Meldt meg på busstur også..... KLASSISK ............ Anders ??
  7. Kunne vel gjort ting litt annerledes før 2-3 scoringen. Forøvrig er jeg nervøs hvergang denne mannen har ballen i bena!
  8. Viktig poeng, men jeg synes enkelte begrunnelser har vært helt på trynet. "jannesaken" - man velger å protestere mot 10-12 medsupporteres ytringer fra ståfeltet, etter kamp, i en svært omdiskutert treneravskjed ved å droppe fornyelse i en supporterklubb som rommer både høyt og bredt, og som gjør en veldig, veldig viktig jobb for sine medlemmer, Stabæksupportere generelt og Stabæk Fotball. Det er en, etter min mening, fullstendig uberettiget protest som rammer organisasjonen Stabæk Support og alt det positive vi jobber for. Jeg synes det vitner om pinlig lite toleranse og forståelse ovenfor medsupportere. Vi ønsker å ha takhøyde og romslighet, og jeg synes man skal klare å akseptere at vi hadde behov for å reagere på forskjellige måter i fjor, og at den saken er langt bak oss. Det er selvfølgelig som msp skriver opptil enhver om man vil være medlem eller ikke, men å distansere seg fra/protestere mot $ pga jannesaken synes jeg blir helt urimelig og ulogisk. Det er 2011 som gjelder. "negativitet" - Dette er jeg bare tvers igjennom uenig i. Jeg synes vi har en god og positiv supporterkultur og har et godt driv i supporterklubben. Vi har god dialog med SF og er ikke på kant med noen så vidt jeg vet. Det snakkes om negative bannere, tifo og rop fra tribunen. Hæ?? Vi har hatt en utrolig bra tradisjon for å aldri bue, pipe eller rope dritt til egne spillere i kamp, og har (kanskje med unntak av Alan-banneret) aldri hatt negative bannere/tifo? Værsåsnill, kom gjerne med konkrete eksempler på denne "negativiteten"! Som jeg skrev tidligere er vi i styret veldig interessert i konkrete tilbakemeldinger om hva vi kan gjøre annerledes. Vi har fått inn fra noen, som redegjør godt for hvorfor de ikke ønsker å være medlem. Det respekterer vi. Det er mange gode grunner til å ikke være medlem i $! Men jeg synes altså at "pga jannesaken" eller "pga så mye negativitet" er for tynt grunnlag, og fortjener kritiske tilsvar. Under LSK kampen sang dere: "vi er på vei til nadderud". Det reagerte jeg på. Og som dere alle er enige i kan jeg ha min egen personlig mening. Seriøst? Reagerte du på den sangen? Ble du vonbråten og lei deg? Haha, det nekter jeg å tro på. Ble verken vondbråten eller lei meg, men som supporter var det kjipt å bli minnet på at vi faktisk kanskje må spille et annet sted enn TA neste år. Men nå har jo utviklingen mtp de siste 2 kampene kanskje gitt dere grunn til å synge "vi blir på TA"??
  9. Viktig poeng, men jeg synes enkelte begrunnelser har vært helt på trynet. "jannesaken" - man velger å protestere mot 10-12 medsupporteres ytringer fra ståfeltet, etter kamp, i en svært omdiskutert treneravskjed ved å droppe fornyelse i en supporterklubb som rommer både høyt og bredt, og som gjør en veldig, veldig viktig jobb for sine medlemmer, Stabæksupportere generelt og Stabæk Fotball. Det er en, etter min mening, fullstendig uberettiget protest som rammer organisasjonen Stabæk Support og alt det positive vi jobber for. Jeg synes det vitner om pinlig lite toleranse og forståelse ovenfor medsupportere. Vi ønsker å ha takhøyde og romslighet, og jeg synes man skal klare å akseptere at vi hadde behov for å reagere på forskjellige måter i fjor, og at den saken er langt bak oss. Det er selvfølgelig som msp skriver opptil enhver om man vil være medlem eller ikke, men å distansere seg fra/protestere mot $ pga jannesaken synes jeg blir helt urimelig og ulogisk. Det er 2011 som gjelder. "negativitet" - Dette er jeg bare tvers igjennom uenig i. Jeg synes vi har en god og positiv supporterkultur og har et godt driv i supporterklubben. Vi har god dialog med SF og er ikke på kant med noen så vidt jeg vet. Det snakkes om negative bannere, tifo og rop fra tribunen. Hæ?? Vi har hatt en utrolig bra tradisjon for å aldri bue, pipe eller rope dritt til egne spillere i kamp, og har (kanskje med unntak av Alan-banneret) aldri hatt negative bannere/tifo? Værsåsnill, kom gjerne med konkrete eksempler på denne "negativiteten"! Som jeg skrev tidligere er vi i styret veldig interessert i konkrete tilbakemeldinger om hva vi kan gjøre annerledes. Vi har fått inn fra noen, som redegjør godt for hvorfor de ikke ønsker å være medlem. Det respekterer vi. Det er mange gode grunner til å ikke være medlem i $! Men jeg synes altså at "pga jannesaken" eller "pga så mye negativitet" er for tynt grunnlag, og fortjener kritiske tilsvar. Under LSK kampen sang dere: "vi er på vei til nadderud". Det reagerte jeg på. Og som dere alle er enige i kan jeg ha min egen personlig mening.
  10. da sees vi i molde da eller? Det blir nok litt for offensivt. hehe
  11. Synger du, der du sitter på Hovis? Er du en av dem som drar med seg andre på å svare på kasteropene våre, på å reise seg når man skal det og kanskje dra i gang et "Stabæk-klapp-klapp-klapp"? Eller sitter du dønn stille og sutrer over de slemme folka på felt I? Hehe, tror at jeg er til stor underholdning for de andre rundt meg. De som kjenner meg og vet hvem jeg er så kommer følelsene mine ut ganske høyt og kraftig. Så for å svare på spørsmålet ditt: j jeg synger, ja jeg reiser meg og gjør ofte de "sittende" supporterne flaue. Jeg passer nok bedre inn i SS og jeg trivdes på nadderud og tildels på TA, men grunnen til at jeg har mistet gløden(sikkert bare jeg som er sær) er enkelte sanger, hendelser og personer. Hvis ikke jeg klarte å bite tennene sammen og støtte laget likevel i SS da er vel ikke jeg noe å spare på uansett! Spørsmålet er om det rent fysisk er plass til deg på feltet Spør du de jeg sitter med vil nok de svare: Det må det være!!! Utrolig at du inne på forumet nå, formen er vel elendig. Hehe
  12. Men en ting kan jeg si at jeg kommer garantert tilbake. Skal uansett kjøpe meg medlemskap og bli med på de borteturene jeg kan i år.
  13. Synger du, der du sitter på Hovis? Er du en av dem som drar med seg andre på å svare på kasteropene våre, på å reise seg når man skal det og kanskje dra i gang et "Stabæk-klapp-klapp-klapp"? Eller sitter du dønn stille og sutrer over de slemme folka på felt I? Hehe, tror at jeg er til stor underholdning for de andre rundt meg. De som kjenner meg og vet hvem jeg er så kommer følelsene mine ut ganske høyt og kraftig. Så for å svare på spørsmålet ditt: j jeg synger, ja jeg reiser meg og gjør ofte de "sittende" supporterne flaue. Jeg passer nok bedre inn i SS og jeg trivdes på nadderud og tildels på TA, men grunnen til at jeg har mistet gløden(sikkert bare jeg som er sær) er enkelte sanger, hendelser og personer. Hvis ikke jeg klarte å bite tennene sammen og støtte laget likevel i SS da er vel ikke jeg noe å spare på uansett!
  14. Det har vært en del rare sanger og stunt fra ss, mye bra, men også mye flaut. Fra mitt ståsted så har det blitt litt mye negativt i de siste 2 sesongene. Mye av dette kan nok skyldes at Stabæk har vært igjennom en forandring fra de gode sesongene tidligere. Jeg var med i ss tidligere, men mistet desverre litt gløden. Håper den kommer tilbake, men akkurat nå trives jeg på "hovis". Bare fortsett å syng for å støtte laget og spillere og la økonomi, hvor spiller osv ligge da vil ss bli større. Sutring og maktutøvelse verver ikke flere medlemmer.
  15. Fantastisk. Benjaminsen synes jeg minner en del om Gerrard!
  16. Vi kommer til å miste EH og PF er mitt tips etter endt sesong, derfor er det bare positivt at vi leter etter nye allerede nå!
  17. Så var det nettopp akkurat det. Han har imponert alle, dermed er det vel slutt for han i blaa drakt.
  18. hva er status på Boli, alder, nasjonalitet, er han Stabæks eiendom?
  19. Etter å ha sett den videon er jeg tilbake neste år!
  20. Vurderer å satse på fotball igjen, kan umulig være labgt opp til det nivået gutta i forsvaret er på!
  21. Tror forøvrig at Tv2 er på kampen, men produserer ikke sending. vil kanskje vise målene i sporten? 1-2 dette er flaut.
  22. dårlig forsvarsspill går jeg utifra!
  23. Synes personlig at Geir ludvig Fevang er et meget bra forslag!
×
×
  • Opprett ny...