Jump to content

Mikkel

Bruker
 • Posts

  826
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Everything posted by Mikkel

 1. Kjønø steppa opp og tok ansvar. Du gir kjønø æren for alle 4? Tross alt han sitt ansvar.
 2. Kan du spesifisere med hva du mener er ukulturen nå. pr 30.06? Hva sikter du til. Virker som du henger igjen i 2021..
 3. Trollene tar seg en pause virker det som. Hvor blir det av alle kommentarer av feilene Kjønø foretar seg. Hvor er all kritikken og rådene om å få han avsatt? Min kommentar er like "trollete" og overdreven positiv som det ca. hver uke det siste halve året har vært overdreven negativ og pessimistisk kommentarer om samme mann. Så kall det hva du vil, men du er nok ikke helt i vater selv. Ps: det må jo være et digert nederlag og "tap av ansikt" dersom mannen faktisk lykkes..
 4. Er p jobb, her er det varmt og godt . . . Tror det blir sol i hele dag
 5. For et geni! Lekende lett som antatt
 6. Selvfølgelig, det er vår sponsor EVAT. https://www.stabak.no/samarbeidspartnere/nyheter/evat-ny-nettverkspartner
 7. Det er vel ingen som har sagt han ikke har ansvar? Begyn å lese postene før du kommer med sånt oppgulp!
 8. Amen.. Takk for endelig en som innser dette og ikke legger alt på Kjønø...
 9. 1 poeng til I kampen om opprykk.. bra jobba gutta.. synd den såkalte blemma ikke sprakk i dag.
 10. Du synes muligens ikke fotball i seg selv er så interessant og artig å følge med på. For det Stabæk opplever i dag er nokså normalt i fotballverden. Kanskje du heller skal følge med på Liverpool eller PSG, da får du sikkert målene og underholdningen du ønsker.. litt lenger å reise da. Men det sparer deg kanskje for mye grå hår
 11. Det har vært minimum to trenere hos oss de siste årene som tikker av disse boksene.. ikke for at entusiasmen sto i taket for den del.. Merkelig at det skal være det kritiske kontra å være bunnsolide defansivt, og jevnlig ta poeng i alle kamper.
 12. Vi er 3p. unna plassen for direkte opprykk. Vi er videre i cup'n. Mye kan bli bedre for å få det til å sprute offensivt og få til et mer publikumsvennlig spell, men makan til svartmaling. Til dem som sutrer over entusiasmen.. Når var det sist voldsom entusiasme etter 2008? Se bort i fra enkeltkampene hvor vi sikret opprykk, eller berget nedrykk.. Å tro et trenerbytte nå endrer dette er høl i hue. Om man ikke tror at Klopp skal overta da..
 13. Kjønø gjør det igjen.. holder 0'n for n'te gang. Utrolig stats. Bare synd personlige feil koster han seieren han hadde fortjent..
 14. Mulig synseren mente "laget som seiler I fra oss... På antall mål i mot"
 15. Knall kamp igjen! 3 viktige og svært fortjente poeng.. Tenk om du bare hadde hatt noen målkåte og målfarlige karer der ute.. da hadde det lukta svidd... får håpe de dukker opp i sommer..
 16. Husk at dette er et primitivt forum. Det vil alltid være mye vrøvl og provoserende innlegg uten rot i virkeligheten. Vi har noe på gang, det bør de fleste se. Bra defensivt, veldig varierende fremover. Men natt og dag fra 2021 Jeg er personlig svært usikker på om vi tar steget opp i år.. men at vi er i ES i 2024 føler jeg meg trygg på..
 17. Huff a meg for en forestilling. Åpenlyst at han må gå.... 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
 18. Det er jo Eirik Kjønø sin skyld
 19. Han kan ikke ta ansvar for håpløse valg forran kasse, og elendige avslutninger. Det er individuelle prestasjoner og tilfeldigheter. Skal Brenden Rodgers ta ansvar for at Gerrard sklei og mista ballen mot Chelsea?
 20. Han har sikkert trent Krogstad til å sette ballen en halv meter ut mot åpen kasse jo.
 21. Det er ikke Kjønø sin feil at det bommes og brennes på 100%sjanser og på åpen kasse.
 22. Det er ikke Kjønø sin feil at det bommes og brennes på 100%sjanser og på åpen kasse.
 23. Nå leverer du bra Eirik! 👍👍👍
 24. For en bra mann. Spår en stor fremtid for han i Stabæk. Gjort utrolig mye bra allerede og ser konturene av et skikkelig spennende lag. Virker som det er lagt ned en tung og grundig jobb i pre season og siste del av fjorårets.. ingen tvil om at på tross alderen så innehar denne mannen et av de klokeste fotballhodene her til lands. Her har vi fått en av de største talentene landet har å by på. In kjønø we trust. Indeed
×
×
 • Create New...