Jump to content

Egil

Bruker
 • Posts

  471
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Everything posted by Egil

 1. Vi har et av de beste mannskapene om ikke det beste (sammen med Brann), men vi klarer ikke å spille ut etablert forsvar. Ballinnhav har nada å si, hvertfall når det går så mye på tvers på midtbanen. Grunnen til at all min tiltro forsvant i dag er at han ikke er taktisk nok, ikke kunne gjøre de nødvendige endringene når du ser at kampen har gått i feil spor. Mot Åsane fikk vi det som vi ville, analogklokka går riktig to ganger i døgnet, men å ikke klare å få mer ut av dette mannskapet er svakt. For svakt for et lag som drømmer om eliteseriespill igjen.
 2. Utrolig dårlig innleggspresisjon som ikke skal ha noe med matta å gjøre. Skuffet over Sturla. Pedersen ut, Azemi inn.
 3. Herregud! Det er jo mårna at ikke vi har noen raskere spillere liggende igjen på cornere..
 4. Skjønner ikke hvorfor ikke Edwards har blitt bytta med Canadieren. Vært direkte svak i dag.
 5. Børkeeiet er en hedersmann og har gjort alt riktig.
 6. Håper Janne skjønner at Kino-prosjektet er håpløst snart..
 7. Er det cupkamp mot Vestfossen jeg sitter å Ser her eller ..
 8. At ikke Hanche går ut og blokkerer det skuddet til Nouri er bare krise.. at Mande nå er på bærtur så vi får enda en i sekken på nok en dødball. Vi er dessverre for dårlig organisert og passive. Kan ikke noen please få dette forsvaret litt organisert..!!!!!!!
 9. Kan vi please spille med keeper neste kamp?
 10. Noen som har blakka seg hos TA.no og har en logg inn å dele? Orker ikke registreringshelvete..
 11. Aiaiaisisisisosisisoaososo! Brockis!!!
 12. Haha! Jeg kan jo høre om Kim Jong har en concord.. Det du trenger er en flybillett
 13. Jeg er ræva på vpn-greier, trenger en link.. er i et land der ikke noe som viser pupper funker engang. Eurosport sjekka jeg i går, no good! Noen som har? Eurosport player fungerer vel også utenlands.. Nei det gjør den ikke. Testet det ut i London siste kampJeg brukte mobilens 4g da gikk det supert, men fikk det ikke til på wifi selv!Så må trikse med noe sånne VPN greier ja
 14. Jeg er ræva på vpn-greier, trenger en link.. er i et land der ikke noe som viser pupper funker engang. Eurosport sjekka jeg i går, no good! Noen som har? Eurosport player fungerer vel også utenlands.. Nei det gjør den ikke. Testet det ut i London siste kampJeg brukte mobilens 4g da gikk det supert, men fikk det ikke til på wifi selv!Så må trikse med noe sånne VPN greier ja
 15. Noen som har en stream som funker utenlands? Tas i mot med stor takk.
 16. Kjenner jeg er keen på nummeret til dealer'n hans..
 17. I følge en RBK-supporter var ODDS klart best i 1. omgang på Lerkendal, egentlig fram til baklengsen, det ble to på rappen og da ramla de visstnok sammen. Mot Kristiansund var det visstnok ikke spennende engang. Vi møter mao et godt lag i dag og klarer vi uavgjort er jeg happy.
 18. Nå må det øves på mottak av ball ass!
 19. Vi MÅ få orden på det defansive ellers er det bare natta..
 20. Gjenspeiler treneren på en prikk. Mngler bare at de tar seg en sixpack i garderoben etter kampen før de kjører hjem.
 21. Det er faen meg bare Sayouba som klarer å rote den i mål. Årets første keepertabbe..
 22. Er det bare meg sendingen ikke har startet på?
×
×
 • Create New...