Gå til innhold

Egil

Bruker
  • Innholdsteller

    478
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    7

Alt skrevet av Egil

  1. https://open.spotify.com/track/5yh7Hw8mm6Bc8ewzxecOUJ?si=rCJSAcK-QW2Pk-wKOW7SUA
  2. Ingenting smaker bedre enn å vinne på røkke-løkka mot «Norges beste lag». Og at Kabran avgjør dette var nettopp grunnen til at jeg var begeistra da gan ble signert!
  3. Ser ikke matchen, men ikke overrasket at det er vår siste signering som «redder» oss. Tror ikke det er siste gang.
  4. Konge signering. Skjønner ikke at folk er så skeptiske til å få inn en spiller av dette kaliberet. Har fulgt han siden han kom til Start. Han har masse fysikk, bra skuddfot kan benyttes i forskjellige posisjoner og har masse erfaring. At det blir mer konkurranse om plassene i laget er i mine øyne positivt. Jeg synes det er i overkant tidlig å dele ut plassene basert på det som ble levert i en cup-kamp. Dessuten var det mye å forbedre tross i at resultatet gikk vår vei. BRA jobba Bjarmann!!
  5. Sier som brodern, ser ikke 1 minutt mer Stabæk-fotball før Kjønø er ute!
  6. Utrolig dårlig innleggspresisjon som ikke skal ha noe med matta å gjøre. Skuffet over Sturla. Pedersen ut, Azemi inn.
  7. Herregud! Det er jo mårna at ikke vi har noen raskere spillere liggende igjen på cornere..
  8. Skjønner ikke hvorfor ikke Edwards har blitt bytta med Canadieren. Vært direkte svak i dag.
  9. Børkeeiet er en hedersmann og har gjort alt riktig.
  10. Håper Janne skjønner at Kino-prosjektet er håpløst snart..
  11. Er det cupkamp mot Vestfossen jeg sitter å Ser her eller ..
  12. At ikke Hanche går ut og blokkerer det skuddet til Nouri er bare krise.. at Mande nå er på bærtur så vi får enda en i sekken på nok en dødball. Vi er dessverre for dårlig organisert og passive. Kan ikke noen please få dette forsvaret litt organisert..!!!!!!!
  13. Kan vi please spille med keeper neste kamp?
  14. Noen som har blakka seg hos TA.no og har en logg inn å dele? Orker ikke registreringshelvete..
  15. Aiaiaisisisisosisisoaososo! Brockis!!!
  16. Haha! Jeg kan jo høre om Kim Jong har en concord.. Det du trenger er en flybillett
  17. Jeg er ræva på vpn-greier, trenger en link.. er i et land der ikke noe som viser pupper funker engang. Eurosport sjekka jeg i går, no good! Noen som har? Eurosport player fungerer vel også utenlands.. Nei det gjør den ikke. Testet det ut i London siste kampJeg brukte mobilens 4g da gikk det supert, men fikk det ikke til på wifi selv!Så må trikse med noe sånne VPN greier ja
  18. Jeg er ræva på vpn-greier, trenger en link.. er i et land der ikke noe som viser pupper funker engang. Eurosport sjekka jeg i går, no good! Noen som har? Eurosport player fungerer vel også utenlands.. Nei det gjør den ikke. Testet det ut i London siste kampJeg brukte mobilens 4g da gikk det supert, men fikk det ikke til på wifi selv!Så må trikse med noe sånne VPN greier ja
  19. Noen som har en stream som funker utenlands? Tas i mot med stor takk.
  20. Kjenner jeg er keen på nummeret til dealer'n hans..
  21. I følge en RBK-supporter var ODDS klart best i 1. omgang på Lerkendal, egentlig fram til baklengsen, det ble to på rappen og da ramla de visstnok sammen. Mot Kristiansund var det visstnok ikke spennende engang. Vi møter mao et godt lag i dag og klarer vi uavgjort er jeg happy.
  22. Nå må det øves på mottak av ball ass!
×
×
  • Opprett ny...