Jump to content

EspenKS

Bruker
 • Posts

  345
 • Joined

 • Last visited

Reputation

42

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Lommedalen

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

886 profile views
 1. Det er 50 i tillegg hvis det kjøpes på kampdag. http://www.lsk.no/away-supporters Sist oppdatert i 2012. Sikker på at denne fortsatt gjelder ? For her https://www.billettservice.no/event/lillestrm-stabaek-billetter/442575?language=no-nostår det at billetter til U-V-W(bortetribunen) ikke selges på nett.
 2. Møter Runar Onsdag 22.April. http://www.fotball.no/Landslag_og_toppfotball/NM/Senior_herrer/2015/Her-er-oppsettet-for-1runde-i-NM-menn/
 3. - Håper på 10.000 tilskuere på Søndag. http://www.varden.no/sport/haper-pa-10-000-tilskuere-pa-sondag-1.1394480
 4. Oppsettet for runde 1 kommer imorgen ettermiddag ifølge fotball.no. Lagene som gikk videre fra 2.kvalifiseringsrunde kan sjekkes her: http://www.fotball.no/Landslag_og_toppfotball/NM/Senior_herrer/2015/Disse-lagene-er-klare-for-cupen/ Runden går 22-23.April ( Etter hovedterminlisten)
 5. Skjebnens ironi: Stokken flyr helikopter til match
 6. Vegar var for øvrig på Nadderud på Mandag også, sammen med Skjelvik og Deilige David Antonius.
 7. Nei,ønsker å spille på en stadion som ikke er økonomisk bærekraftig slik at klubben kan fortsette å leve på at supporterne slenger tiere etter de daglig. Det har nettopp kommet frem at vi sliter med å signere en 19-åring fra egen juniorstall grunnet økonomi. Da hjelper det ikke allverden at Nadderud er malt blått. Håper vi kommer tilbake til Telenor Arena!!
 8. Byttet til Opera, funker veldig mye bedre. Kun kastet ut to ganger siste 10.
 9. Jo, det er jo nettopp det som er poenget mitt? Fortsette å bygge på det.
 10. Enig med deg. Men vil også se Belsvik sparket og Martin som ny sjef permanent. Selvfølgelig om klubben vil oppnå noe de neste årene. Det her går ingen veier. Vet, skjønner ikke hvorfor Stabæk ikke bruker pengene fra tier-aksjonen på å sparke Belsvik ass... Klart han skal fortsette! Kontinuitet er ekstremt viktig for den troppen her, også på trenersiden.
 11. Brann borte 30.Juni går på MAX Kampdato uforandret. Avspark blir dog to timer tidligere, altså 16.00
×
×
 • Create New...