Jump to content

frilin

FairFans
 • Content Count

  2,310
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  31

frilin last won the day on August 15 2020

frilin had the most liked content!

Community Reputation

2,241

About frilin

 • Rank
  Siempre con nosotros - eterno16 - TMG
 • Birthday 10/14/1987

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  oslo

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

1,167 profile views
 1. Hehe. Litt humor i hverdagen må til. Vi får ta det som vårt eget pang, pang tack så mycket øyeblikk.
 2. Så rått da @Slum ; at @elaang's idé blir verdsatt og gjennomført. Kreativ type tydeligvis. Føler jeg meg oversett? neida Slum, det går helt fint i disse tider å ha ideer som blir kreditert andre. Helt rått. Bitter, neida ikke i det hele tatt, ikke mer enn at jeg tar meg tiden til å korrigere din åpnebare feil.
 3. Riktig riktig. Veigars udødelige pass med venstre til Daniel. Skrudd rundt forsvarer med litt backspin.
 4. Kanskje den mest historiske, men er det den mest minnesrike? kanskje på grunn av tårene som ble felt..? Man kunne jo kategorisert kampene litt kanskje. Synes Slums innspill er bra i form av viktighet og nerver, Anders tenker tribuneliv som hoveddel tett fulgt av prestasjon. Personlig husker jeg FFK rimelig godt. Båttur medfølgende supporterskade, ambulanse, ugreie ffk vakter og 3-1 med hjem. Med klassikere kan jo LSK matcher nevnes i fleng. Bitre tap med håndballspillere og deilige seiere på Åråsen. Min fav mot dem var da Janne brystet ned BHRiise. Ble vel rødt på både Riise og
 5. Ahh. Verdens farligste side. Mange timer kan brukes der inne. I mangel av livefotball på en stund kan man jo få på en slags kåring av de mest minnesrike matchene? Min nominasjon er vår seier 3-2 mot Lyn i 06. Sesongen der gullaget formet seg og ikke minst en av klubbspillerne virkelig stod frem, Stenersen med dødelig venstrefot. På motstanderlaget stod også en sinnsyk spiller i Edu. Pre Ødegaard, Haaland, kanskje en av de beste som har vært i Norge.
 6. Kan jo fort være for å slippe spekulasjoner om at vi ikke overholder restriksjoner/smittevern i klubben generelt. Tror dette var en god løsning all den tid Moussa synes det er ok.
 7. Akkurat den tittelen luftslott som Jonsson fabler om er etter min mening helt feil. Hvis klubben hadde overbudsjettert, satset på topp 3, inngått feite sign ons. etc. Ja da er man et luftslott med den økoen vi har. Vi har derimot siden 2013-16ish erkjent hva vi er, hva vi skal og hvordan vi skal gjøre det. Nå har vi et fundament med akademi,bredde og klubb som driftes sunt og vi ser frem mot en stadion. At det å være en topp 6-8 klubb med våre premisser i dag kan defineres som et luftslott blir ikke riktig.
 8. Interessant siste avsnitt han avslutter med.. Kan vel hende at debattanten også har litt mer personlige agendaer enn kun å verne om felles interesser som han så fint legger opp til. Når mannen i tillegg sitter i den posisjonen han gjør, skriver under med tittelen og samtidig "glemmer" å ta med alt hva utbyggingen inkluderer av ikke fotballaktivitet kan man jo spørre seg om dette er et utspill fra en nabo eller rådet generelt.
 9. Er forsåvidt enig, men er det en annen ting jeg synes er vel så viktig er balansen vår? Når jeg ser over den gjengen vi har trengs en ballvinner som dekker rom ala. A.J/ HH/Annan. Jeg vet lite/ ingenting om Segberg, men så han takket nei til Start. Har han noe av det vi mangler på midten?
 10. Vi skal selvsagt kunne diskutere spillerne i klubben, men det er dog en tynn linje som skiller det som blir saklig vs det som kun er spekulasjon. Du tråkker nok ikke over noen grense, men jeg mener derimot at vi skal være varsomme med antydninger og spekulasjoner på bakgrunn av ting som har skjedd. Selvom fyren tidligere har tatt skade av et stort personlig tap synes jeg det er viktig å ikke la det henge ved han. Å være mentalt tilstede på banen vs å ha mentale problemer er to veldig forskjellige ting. Du kan f.eks ha mentale problemer og prestere ditt beste på banen og samtidig spi
 11. Tror jeg forstår hva du vil med innlegget, men blir det ikke litt feil at vi som supportere skal "problematisere" Lumanzas mentale tilstedeværelse? Han er kanskje ikke i form, greit, han er kanskje ikke motivert, greit, men at vi skal ordlegge oss på en måte som gjør at man etterhvert konkluderer med at han har mentale problemer er for meg ugreit. At Lumamza velger å legge ut rene lovbrudd er selvfølgelig ikke ok, men så lenge vi sitter på utsiden er dette en særs rar diskusjon. At han ikke presterer kan det jo være et hundretalls grunner til.. ?
 12. Gjerne Vegar tilbake for min del. En spiller som har en eller to kontrakter igjen, kan bekle fler forskjellige posisjoner og som den menige Stabæk person har et forhold til gjør at det er mange plusser. Bra dødballfot har han også. Stort JA hvis han selv vil. Ottesen har overbevist, men er vel ikke feil med konkurranse?
 13. Er det ikke litt overkill/kortsiktig å melde emisjon den ene dagen og så et spillersalg den andre dagen som igjen velter hele greia? Dette var som nichb sier en ganske stor greie gjennom hele fjoråret og som jeg selv leste det starten på et langsiktig prosjekt.
 14. Ikke påstå at noen påstår noe uten at de har påstått er vel det endelige svaret for begge parter. Ringo skrev vel kun at det passet inn i et bilde av rare signeringer/lån og at det er interessant OM det stemte. Synes det er flott at du i det hele tatt tar tempen på fora @Jon og ikke minst svarer, men det er ingen grunn til videre å grave dypere skyttergraver. Jeg vet lite om emisjon og disse kinesiske ryktene, men kan du svare på i det hele tatt hvorfor klubben/ASet i det hele tatt ønsket en emisjon i fjor på denne tiden? Hadde vi interessenter som hadde signalisert siden dette i
×
×
 • Create New...