Jump to content

frilin

FairFans
 • Posts

  2,321
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  31

frilin last won the day on August 15 2020

frilin had the most liked content!

Reputation

2,285

About frilin

 • Birthday 10/14/1987

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  oslo

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

1,237 profile views
 1. For meg er ikke kynisme ekvivalent med defensiv og kjedelig fotball. Norge viste litt hva kynisme er i går. Pådra seg «gunstige» gule, være litt drittsekk, hissig press inkl. vennlige kakk på ankler, ligg nede det ekstra sekundet som provoserer nok til at motstandere blir provosert etc. Gjør slike ting i perioder kan du få motstanderlag ut av balanse og rytme. Var kanskje en av de egenskapene jeg satte mest pris på ved Hugo i hans første sesong på A-laget. Respektløs mot alt og alle.
 2. 52 plukk opp. Fiskekjønn stokket, 32 lag fordelt med 16 svarte og 16 rød, de 20 siste skulle bestemme hjemme eller borte. Tror det ballet på seg da stokken fra Color Line manglet ruter 4 og kløver 6.
 3. Det hadde vært noe. Vår egen Svein Erik Edvartsen sak. Falske IP adresser, mange brukere med kritikk av Janne, litt gjennomtenkt trolling etc. men denne gangen ble det ansettelse som hovedtrener.
 4. Tror det blir vanskelig å løse han, men vår gamle venn Jokke Persson kan være et interessant alternativ. Han har hatt en relativt imponerende trenerkarriere hittill og er vel en av de spillerne vi har hatt i klubben der «no-nonsense» beskrivelse passer best. Om ikke timingen er der nå kan han kanskje i fremtiden igjen vise at i Stabæk driver vi ingen barnehage. Litt kildematriell for de nysjerrige: https://www.svenskafans.com/fotboll/intervju-med-joakim-persson-100-procent-att-bois-spelar-allsvenskt-2021-621862
 5. Leste innlegget ditt nogle fort Ace, nå er det lest i forbindelse med innlegg tidligere i tråden. Se bort fra forrige post som "tilsvar". Unøyaktig der, beklager
 6. Vel, 5 sesonger er vel ikke en enkelthendelse? Jeg er enig at han har vist prov på at det er potensiale medfølgende bra tilslag og teknikk. I min bok er ikke en fot silke før den produserer en del fler målpoeng enn 1 pr 600 min (ES+NM) når man i tillegg ofte har vært fus i faste situasjoner. Dog vil ingenting glede mer enn at vår lokale mann på backen hamrer inn et par kasser, gjør oss til et farlig dødballag og i tillegg serverer et par vektede bakromspass til våre nye menn i front.
 7. Ikke for å være kjip mot egen spiller, men fortjener venstrefoten til Jeppe så mye cred? Han tok vel det meste av hva vi hadde av dødballer, spes corner og det ble vel aldri de største sjansene av dem? 13 ass på 106 kamper, 7 av dem i 18 sesongen er vel et prov på dette. Han er dog etter min mening den beste VB vi har, men silkefot har han etter mitt minne aldri vist.
 8. Bra han er spiss da!
 9. Christos Zafeiris fikk mye skryt etter gårsdagens Grorud kamp mot FFK. Noen som har oversikt over han?
 10. Hehe. Litt humor i hverdagen må til. Vi får ta det som vårt eget pang, pang tack så mycket øyeblikk.
 11. Så rått da @Slum ; at @elaang's idé blir verdsatt og gjennomført. Kreativ type tydeligvis. Føler jeg meg oversett? neida Slum, det går helt fint i disse tider å ha ideer som blir kreditert andre. Helt rått. Bitter, neida ikke i det hele tatt, ikke mer enn at jeg tar meg tiden til å korrigere din åpnebare feil.
 12. Riktig riktig. Veigars udødelige pass med venstre til Daniel. Skrudd rundt forsvarer med litt backspin.
 13. Kanskje den mest historiske, men er det den mest minnesrike? kanskje på grunn av tårene som ble felt..? Man kunne jo kategorisert kampene litt kanskje. Synes Slums innspill er bra i form av viktighet og nerver, Anders tenker tribuneliv som hoveddel tett fulgt av prestasjon. Personlig husker jeg FFK rimelig godt. Båttur medfølgende supporterskade, ambulanse, ugreie ffk vakter og 3-1 med hjem. Med klassikere kan jo LSK matcher nevnes i fleng. Bitre tap med håndballspillere og deilige seiere på Åråsen. Min fav mot dem var da Janne brystet ned BHRiise. Ble vel rødt på både Riise og Kippe.
 14. Ahh. Verdens farligste side. Mange timer kan brukes der inne. I mangel av livefotball på en stund kan man jo få på en slags kåring av de mest minnesrike matchene? Min nominasjon er vår seier 3-2 mot Lyn i 06. Sesongen der gullaget formet seg og ikke minst en av klubbspillerne virkelig stod frem, Stenersen med dødelig venstrefot. På motstanderlaget stod også en sinnsyk spiller i Edu. Pre Ødegaard, Haaland, kanskje en av de beste som har vært i Norge.
 15. Kan jo fort være for å slippe spekulasjoner om at vi ikke overholder restriksjoner/smittevern i klubben generelt. Tror dette var en god løsning all den tid Moussa synes det er ok.
×
×
 • Create New...