Jump to content

frilin

FairFans
 • Posts

  2,334
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  32

frilin last won the day on December 20 2021

frilin had the most liked content!

Reputation

2,338

About frilin

 • Birthday 10/14/1987

Profile Information

 • Location
  oslo

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

1,788 profile views
 1. Neste gang han bestemmer seg for å opptre på tv for å pisse på konseptet klubb, kan han jo vurdere å ta seg bryet med å ta av klubb(forenings)logoen fra brystet først…
 2. Å gi opp Kjønø nå er vel en nesten verre fallit enn det vi allerede har oppnådd? Av alle som uttaler seg negativt, hva vet dere egentlig? PT er det en ting jeg er enig og det er at vi har en x for mye i assisten poolen, en som ikke har hatt en veldig god track record i noen klubber han har vært tilstede i, verken sportslig eller menneskelig. Kjønø er en gamble, men jeg synes det er svært tidlig å trekke en slutning på hvilke nivå han innehar. Av det man ser offentlig synes jeg han er ydmyk til oppgaven og viser tydelighet og åpenhet. Av de tilbakemeldingene jeg har fra spillere er at han sier i fra hvis noe er feil, bearbeider for så å utføre. Når ting er bra, følges det opp med hvorfor ting er bra, hvordan utnytte etc. Dette var en av tingene som jeg har skjønt manglet med Janne. Når ting var mindre bra ble det ikke tatt ordentlig tak i, og når ting var bra var uttalelsen "bra", punkt slut. Og i forhold til meritter, Eirik Nossum, en nobody på et tidspunkt, skitrener for Lyn og kompistrener til Petter Northug endte opp som assistent på landsen og ble etterhvert sjefen som dro hjem med det beste VM på ski noensinne. Ja, det er en annen idrett, men nå har han tross alt de merittene. En gang må det skapes og forhåpentligvis starter Kjønø sin liste hos oss. (Skal sies jeg synes jobben som ble gjort i Grorud var ganske overbevisende)
 3. Vi var ikke så aller verst før Haugen måtte ut, men etter det ble det tannløst. Var også situasjoner defensivt der han tok førsteforsvar jobben i kritiske sits. Meget viktig! Kay må jobbe for å bli et bedre lim offensivt samt at han må vise at han takler tempoet. Der er han dessverre ganske langt unna i dag. Vedr. Vingene våre er de jo teknisk ok, men når de skal utfordre mangler de spillere rundt som drar med seg motspillere. Syns at de for ofte blir alene mot et stk. stopper og back.
 4. For meg er ikke kynisme ekvivalent med defensiv og kjedelig fotball. Norge viste litt hva kynisme er i går. Pådra seg «gunstige» gule, være litt drittsekk, hissig press inkl. vennlige kakk på ankler, ligg nede det ekstra sekundet som provoserer nok til at motstandere blir provosert etc. Gjør slike ting i perioder kan du få motstanderlag ut av balanse og rytme. Var kanskje en av de egenskapene jeg satte mest pris på ved Hugo i hans første sesong på A-laget. Respektløs mot alt og alle.
 5. 52 plukk opp. Fiskekjønn stokket, 32 lag fordelt med 16 svarte og 16 rød, de 20 siste skulle bestemme hjemme eller borte. Tror det ballet på seg da stokken fra Color Line manglet ruter 4 og kløver 6.
 6. Det hadde vært noe. Vår egen Svein Erik Edvartsen sak. Falske IP adresser, mange brukere med kritikk av Janne, litt gjennomtenkt trolling etc. men denne gangen ble det ansettelse som hovedtrener.
 7. Tror det blir vanskelig å løse han, men vår gamle venn Jokke Persson kan være et interessant alternativ. Han har hatt en relativt imponerende trenerkarriere hittill og er vel en av de spillerne vi har hatt i klubben der «no-nonsense» beskrivelse passer best. Om ikke timingen er der nå kan han kanskje i fremtiden igjen vise at i Stabæk driver vi ingen barnehage. Litt kildematriell for de nysjerrige: https://www.svenskafans.com/fotboll/intervju-med-joakim-persson-100-procent-att-bois-spelar-allsvenskt-2021-621862
 8. Christos Zafeiris fikk mye skryt etter gårsdagens Grorud kamp mot FFK. Noen som har oversikt over han?
 9. Hehe. Litt humor i hverdagen må til. Vi får ta det som vårt eget pang, pang tack så mycket øyeblikk.
 10. Så rått da @Slum ; at @elaang's idé blir verdsatt og gjennomført. Kreativ type tydeligvis. Føler jeg meg oversett? neida Slum, det går helt fint i disse tider å ha ideer som blir kreditert andre. Helt rått. Bitter, neida ikke i det hele tatt, ikke mer enn at jeg tar meg tiden til å korrigere din åpnebare feil.
 11. Riktig riktig. Veigars udødelige pass med venstre til Daniel. Skrudd rundt forsvarer med litt backspin.
 12. Kanskje den mest historiske, men er det den mest minnesrike? kanskje på grunn av tårene som ble felt..? Man kunne jo kategorisert kampene litt kanskje. Synes Slums innspill er bra i form av viktighet og nerver, Anders tenker tribuneliv som hoveddel tett fulgt av prestasjon. Personlig husker jeg FFK rimelig godt. Båttur medfølgende supporterskade, ambulanse, ugreie ffk vakter og 3-1 med hjem. Med klassikere kan jo LSK matcher nevnes i fleng. Bitre tap med håndballspillere og deilige seiere på Åråsen. Min fav mot dem var da Janne brystet ned BHRiise. Ble vel rødt på både Riise og Kippe.
×
×
 • Create New...