Gå til innhold

frilin

FairFans
  • Innholdsteller

    2 334
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    32

Alt skrevet av frilin

  1. Neste gang han bestemmer seg for å opptre på tv for å pisse på konseptet klubb, kan han jo vurdere å ta seg bryet med å ta av klubb(forenings)logoen fra brystet først…
  2. Å gi opp Kjønø nå er vel en nesten verre fallit enn det vi allerede har oppnådd? Av alle som uttaler seg negativt, hva vet dere egentlig? PT er det en ting jeg er enig og det er at vi har en x for mye i assisten poolen, en som ikke har hatt en veldig god track record i noen klubber han har vært tilstede i, verken sportslig eller menneskelig. Kjønø er en gamble, men jeg synes det er svært tidlig å trekke en slutning på hvilke nivå han innehar. Av det man ser offentlig synes jeg han er ydmyk til oppgaven og viser tydelighet og åpenhet. Av de tilbakemeldingene jeg har fra spillere er at han sier i fra hvis noe er feil, bearbeider for så å utføre. Når ting er bra, følges det opp med hvorfor ting er bra, hvordan utnytte etc. Dette var en av tingene som jeg har skjønt manglet med Janne. Når ting var mindre bra ble det ikke tatt ordentlig tak i, og når ting var bra var uttalelsen "bra", punkt slut. Og i forhold til meritter, Eirik Nossum, en nobody på et tidspunkt, skitrener for Lyn og kompistrener til Petter Northug endte opp som assistent på landsen og ble etterhvert sjefen som dro hjem med det beste VM på ski noensinne. Ja, det er en annen idrett, men nå har han tross alt de merittene. En gang må det skapes og forhåpentligvis starter Kjønø sin liste hos oss. (Skal sies jeg synes jobben som ble gjort i Grorud var ganske overbevisende)
  3. Vi var ikke så aller verst før Haugen måtte ut, men etter det ble det tannløst. Var også situasjoner defensivt der han tok førsteforsvar jobben i kritiske sits. Meget viktig! Kay må jobbe for å bli et bedre lim offensivt samt at han må vise at han takler tempoet. Der er han dessverre ganske langt unna i dag. Vedr. Vingene våre er de jo teknisk ok, men når de skal utfordre mangler de spillere rundt som drar med seg motspillere. Syns at de for ofte blir alene mot et stk. stopper og back.
  4. For meg er ikke kynisme ekvivalent med defensiv og kjedelig fotball. Norge viste litt hva kynisme er i går. Pådra seg «gunstige» gule, være litt drittsekk, hissig press inkl. vennlige kakk på ankler, ligg nede det ekstra sekundet som provoserer nok til at motstandere blir provosert etc. Gjør slike ting i perioder kan du få motstanderlag ut av balanse og rytme. Var kanskje en av de egenskapene jeg satte mest pris på ved Hugo i hans første sesong på A-laget. Respektløs mot alt og alle.
  5. 52 plukk opp. Fiskekjønn stokket, 32 lag fordelt med 16 svarte og 16 rød, de 20 siste skulle bestemme hjemme eller borte. Tror det ballet på seg da stokken fra Color Line manglet ruter 4 og kløver 6.
  6. Det hadde vært noe. Vår egen Svein Erik Edvartsen sak. Falske IP adresser, mange brukere med kritikk av Janne, litt gjennomtenkt trolling etc. men denne gangen ble det ansettelse som hovedtrener.
  7. Tror det blir vanskelig å løse han, men vår gamle venn Jokke Persson kan være et interessant alternativ. Han har hatt en relativt imponerende trenerkarriere hittill og er vel en av de spillerne vi har hatt i klubben der «no-nonsense» beskrivelse passer best. Om ikke timingen er der nå kan han kanskje i fremtiden igjen vise at i Stabæk driver vi ingen barnehage. Litt kildematriell for de nysjerrige: https://www.svenskafans.com/fotboll/intervju-med-joakim-persson-100-procent-att-bois-spelar-allsvenskt-2021-621862
  8. Christos Zafeiris fikk mye skryt etter gårsdagens Grorud kamp mot FFK. Noen som har oversikt over han?
  9. Hehe. Litt humor i hverdagen må til. Vi får ta det som vårt eget pang, pang tack så mycket øyeblikk.
  10. Så rått da @Slum ; at @elaang's idé blir verdsatt og gjennomført. Kreativ type tydeligvis. Føler jeg meg oversett? neida Slum, det går helt fint i disse tider å ha ideer som blir kreditert andre. Helt rått. Bitter, neida ikke i det hele tatt, ikke mer enn at jeg tar meg tiden til å korrigere din åpnebare feil.
  11. Riktig riktig. Veigars udødelige pass med venstre til Daniel. Skrudd rundt forsvarer med litt backspin.
  12. Kanskje den mest historiske, men er det den mest minnesrike? kanskje på grunn av tårene som ble felt..? Man kunne jo kategorisert kampene litt kanskje. Synes Slums innspill er bra i form av viktighet og nerver, Anders tenker tribuneliv som hoveddel tett fulgt av prestasjon. Personlig husker jeg FFK rimelig godt. Båttur medfølgende supporterskade, ambulanse, ugreie ffk vakter og 3-1 med hjem. Med klassikere kan jo LSK matcher nevnes i fleng. Bitre tap med håndballspillere og deilige seiere på Åråsen. Min fav mot dem var da Janne brystet ned BHRiise. Ble vel rødt på både Riise og Kippe.
  13. Ahh. Verdens farligste side. Mange timer kan brukes der inne. I mangel av livefotball på en stund kan man jo få på en slags kåring av de mest minnesrike matchene? Min nominasjon er vår seier 3-2 mot Lyn i 06. Sesongen der gullaget formet seg og ikke minst en av klubbspillerne virkelig stod frem, Stenersen med dødelig venstrefot. På motstanderlaget stod også en sinnsyk spiller i Edu. Pre Ødegaard, Haaland, kanskje en av de beste som har vært i Norge.
  14. Kan jo fort være for å slippe spekulasjoner om at vi ikke overholder restriksjoner/smittevern i klubben generelt. Tror dette var en god løsning all den tid Moussa synes det er ok.
  15. Akkurat den tittelen luftslott som Jonsson fabler om er etter min mening helt feil. Hvis klubben hadde overbudsjettert, satset på topp 3, inngått feite sign ons. etc. Ja da er man et luftslott med den økoen vi har. Vi har derimot siden 2013-16ish erkjent hva vi er, hva vi skal og hvordan vi skal gjøre det. Nå har vi et fundament med akademi,bredde og klubb som driftes sunt og vi ser frem mot en stadion. At det å være en topp 6-8 klubb med våre premisser i dag kan defineres som et luftslott blir ikke riktig.
  16. Interessant siste avsnitt han avslutter med.. Kan vel hende at debattanten også har litt mer personlige agendaer enn kun å verne om felles interesser som han så fint legger opp til. Når mannen i tillegg sitter i den posisjonen han gjør, skriver under med tittelen og samtidig "glemmer" å ta med alt hva utbyggingen inkluderer av ikke fotballaktivitet kan man jo spørre seg om dette er et utspill fra en nabo eller rådet generelt.
  17. Er forsåvidt enig, men er det en annen ting jeg synes er vel så viktig er balansen vår? Når jeg ser over den gjengen vi har trengs en ballvinner som dekker rom ala. A.J/ HH/Annan. Jeg vet lite/ ingenting om Segberg, men så han takket nei til Start. Har han noe av det vi mangler på midten?
  18. Vi skal selvsagt kunne diskutere spillerne i klubben, men det er dog en tynn linje som skiller det som blir saklig vs det som kun er spekulasjon. Du tråkker nok ikke over noen grense, men jeg mener derimot at vi skal være varsomme med antydninger og spekulasjoner på bakgrunn av ting som har skjedd. Selvom fyren tidligere har tatt skade av et stort personlig tap synes jeg det er viktig å ikke la det henge ved han. Å være mentalt tilstede på banen vs å ha mentale problemer er to veldig forskjellige ting. Du kan f.eks ha mentale problemer og prestere ditt beste på banen og samtidig spille med en som sliter med det motsatte. Ettersom jeg ikke i utgangspunktet kan veldig mye om feltet er jeg litt ukomfortabel å skrive veldig mye mer som svar fordi det bidrar i den retningen jeg ikke helt ønsker.
  19. Tror jeg forstår hva du vil med innlegget, men blir det ikke litt feil at vi som supportere skal "problematisere" Lumanzas mentale tilstedeværelse? Han er kanskje ikke i form, greit, han er kanskje ikke motivert, greit, men at vi skal ordlegge oss på en måte som gjør at man etterhvert konkluderer med at han har mentale problemer er for meg ugreit. At Lumamza velger å legge ut rene lovbrudd er selvfølgelig ikke ok, men så lenge vi sitter på utsiden er dette en særs rar diskusjon. At han ikke presterer kan det jo være et hundretalls grunner til.. ?
  20. Gjerne Vegar tilbake for min del. En spiller som har en eller to kontrakter igjen, kan bekle fler forskjellige posisjoner og som den menige Stabæk person har et forhold til gjør at det er mange plusser. Bra dødballfot har han også. Stort JA hvis han selv vil. Ottesen har overbevist, men er vel ikke feil med konkurranse?
  21. Er det ikke litt overkill/kortsiktig å melde emisjon den ene dagen og så et spillersalg den andre dagen som igjen velter hele greia? Dette var som nichb sier en ganske stor greie gjennom hele fjoråret og som jeg selv leste det starten på et langsiktig prosjekt.
×
×
  • Opprett ny...