Gå til innhold

StabækMats

Bruker
  • Innholdsteller

    78
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

0

Om StabækMats

  • Bursdag 11. jan. 1993

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk Fotball
  1. Forhaapentligvis ingenting. Allessandro var skrot mot Madureira, og Felipe fikk ikke engang prove seg.. Menmen, det er Janne som bestemmer og ikke meg. Nå syntes jeg egentlig ikke vi skal si så mye om Alessandro sin prestasjon mot Madureira. Det er ikke veldig enkelt og komme inn og spille med spillere du knapt kjenner. Men vis kildene til Dennis er riktige, så er han vel bare skrott!
  2. Stakkars? Hadde gledet meg som en unge jeg også! Rio+Stabæk kan jo ikke bli dårlig!
  3. Ingen av delen! Er fornøyd med den vi har, vet ikke helt hvorfor vi skal ha ny drakt, men det er vel noen regler? Syntes Stabæk enkelt og greit er blått, ved en eventuell bortedrakt syntes jeg de kan finne en farge som har noe med klubben å gjøre! SVAR NOK ELLER?
  4. Ja god tur a! Og så får dere finne en mulighet til å sende en liten steminingsrapport hjem hit til kalde Norge! HA DET FINT!
  5. ok! Sorry! Trodde du mente at drakten skulle se sånn ut! Min feil! Men til temaet! Jeg syntes ikke den fargen er mye Stabæk!
  6. Du vet at bildet er av en keeperdrakt? Mulig 2008 utespiller drakten til Puma blir veldig lik keeper drakten dems fra 06/07, men syntes det høres rart ut.
  7. Er det så lurt å bestille nå a? Det er jo ikke sikkert Glimt for lov til å spille på Aspmyra i 2008.
  8. Får vi mer plass på tribunen(flere plasser altså!) i 2008 enn i 2007? Syntes det ble veldig trangt!
  9. Håper ennå IAO kommer tilbake til oss! Har også tro på at han kan komme tilbake til formen han var i ifjor.
  10. Hvem søren er det? Enda et ungt talent?
  11. Tre gode talenter du nevner, vil tro Austbø er best. Men Staw og Lie er jo to meget gode keepere! Er bare redd for at ingen av de to vil godta og eventuelt sitte på benken bak Knudsen, som jeg mener er 1.keeper vis Staw eller Lie kommer! Austbø tror jeg blir 1.keeper om han kommer! Alle tre koster jo mer pga. at de er unge talenter. Men jeg tror Lie ville vært det største kuppet vis man ser på ferdigheter og pris!
  12. Litt sent, men bedere sent enn aldri! Vil bare bruke anledningen til å takke laget og støtteapparatet, og klubben selvsagt! Sølvet har enda ikke helt gått opp for meg! Bra at Jens fikk medalje! Syntes han fortjente det. Håper bare at klubben ikke gidder å bruke tid og penger på å sende en medalje til PFO!
  13. Hvorfor det! Hadde følt meg velkommen da jeg!
  14. Hvilken utvikling Pontus har hatt. Personlig var jeg veldig skeptisk til å kjøpe Pontus i vinter, men nå angrer jeg bittert. Dette er en spiller som helt sikkert ville bli bedere og bedere!
  15. Ja, takk til Aubynn! Tror Huseklepp er kjørt, den eneste sjansen vi har er at han forstår at Hamburg,Brugge eller Brann ikke er klubber der han får nok spilletid og kommer til oss. Men jeg er redd for at han fristes for mye av å spille i utlande i f.eks. tysk bundesliga. Austbø tror jeg vi kan ro i land, Lars Iver Strand tror jeg blir dyr, samtidig som jeg tror han sikler etter å spille i utlandet.
×
×
  • Opprett ny...