Jump to content

Torres

Bruker
 • Posts

  1,918
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

Torres last won the day on August 20 2020

Torres had the most liked content!

Reputation

2,240

About Torres

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ståplass

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

1,848 profile views
 1. Jeg er enig i at Yaw har mange gode tanker og at han er en reflektert mann, men han er også kapteinen i laget som har hatt en del rot (Skytte, Lumanza, nedrykk, treningskultur). Nå vet jeg ingenting om hvordan stemningen i spillergruppen har vært, men om ryktene rundt skytte, lumanza og hvordan treningskulturen i klubben har vært stemmer, og man som kaptein ikke har tatt ansvar, er man kanskje ikke den lederen laget og klubben trenger?
 2. Kan vi være enige om at vi kutter bruken av det navnet? Klubben dreit seg ut da man oppkalte den etter en 17-åring med ambisjoner høyere enn OBOS, og det er greit. Men det passer seg liksom ikke lenger. Bra insj av den/de som har vært der i natt. Takk.
 3. Avslutter sesongkortabonnomentet mitt. Gidder ikke bruke hverken spenn, tid eller energi på en klubb hvor de ansatte tydeligvis gir fullstendig faen.
 4. Logoen helt feilplassert på treningsutstyret hvertfall.
 5. Men skal vi hente alt av spillere som har vært innom?
 6. Store forskjeller fra oss og dem, ja. Vi har fremstått som en breddeklubb, på alle områder, siden nedrykket.. Er det noen i klubben som jobber, utenom de som gratulerer folk med dagen? Eller venter man på evalueringen for å se hvem som er skyld i nedturen? KAN FOLK KOMME SEG PÅ JOBB!!?
 7. Noen som har hørt noen rykter? Eller noe i det hele tatt? Aldri vært stillere rundt klubben.
 8. Har vel ev fått sin straff, bør settes strek og man kan gå videre? Og har han ikke fått straff, så var det kanskje ikke noe?
 9. Jeg har aldri påstått at troppen er god nok for et opprykk, jeg tror vel egentlig at det laget vi har nå skal slite med å holde seg. Poenget mitt var uansett at det er fryktelig dumt å signere en haug med nye spillere så lenge troppen nærmest er full.
 10. Er ikke troppen relativt stor fra før?
 11. Raufoss reiser til Tyrkia. Bare å dra med seg alle fullvaksinerte å reise utenlands for å trene.
 12. Da håper jeg alle som er med på disse ukentlige evalueringene allerede har begynt å pakke. Tunold og gjengen har gjort sitt. Hvordan er den sportslige kompetansen i styret egentlig? Jeg kan ikke skjønne annet enn at den er ALTFOR dårlig.
 13. Ble vel prøvd en haug med varianter da Hilde Håve holdt på?
 14. Syltynt. Gjentakelser om hvorfor vi selger og unnskyldninger om alt annet. Skal ikke ledelsen i klubben evalueres, blir ikke nevnt med et ord?
×
×
 • Create New...