Jump to content

Torres

Bruker
 • Posts

  1,956
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

Torres last won the day on August 20 2020

Torres had the most liked content!

Reputation

2,453

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ståplass

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

2,016 profile views
 1. Hvor dårlig er egentlig han gift, om han ligger bak azemi i køen? At han får start på start begynner jo bare å bli komisk.
 2. Så var det dette med hva klubben gjør selv, da... Ingen i klubben som løfter en finger mer enn nødvendig virker det som. Man hadde selvfølgelig fått vist fargene og logoen sin, om man hadde vært på ball.
 3. Tilskuertallene kan jo fort indikere at likegyldigheten ikke nødvendigvis stopper her på forumet, da..? Vi er ikke gode nok sportslig som selvsagt gjør sitt med interessen, men hva har egentlig administrasjonen/medieavdelingen/klubben gjort for å stoppe likegyldigheten eller å lokke folk til stadion? Ikke nok i hvert fall, det MÅ vi alle være enige om.
 4. Noen fler som tenker seg på varden idag?
 5. Han skylder jo oss et mål denne matchen allerede. Burde og skulle sluppet den ballen til Oliver LEEEEEEEEENGE før han gjør.
 6. Må vel snart betale for å kvitte oss med denne figuren?
 7. Mer av dette, i alle størrelser og fasonger! På forhånd takk!
 8. Nadderud er vel eid av kommunen, antar at det er de som må ta avgjørelsen på hva slags underlag som skal ligge. Når ny stadion er vedtatt er det vel dumt å svi av flere millioner på å legge nytt underlag på Nadderud, tenker hvertfall jeg.
 9. Gresset på TA har vel fått slakt etter at vi flyttet ut derfra..? 8k i snitt i sesongene etter seriegull, kontra etter et nedrykk slik som situasjonen er nå. Kan ikke sammenligne klubben i 09 og idag. Logoen er vel eneste som faktisk er det samme.
 10. Før han fikk seg en megafon og styrte klacken.
 11. Vi skal ikke spørre om å få WO frem til finalen, da?
 12. Klart man kan unne seg en ferie, samme uka som man ikke klarer å bryte ned Bryne hjemme og går på et pinlig 0-1 tap. Et lite år, halvannet, etter at treningskulturen i laget var et tema. Jeg skjønner godt at folk ikke gidder å bruke hverken tid eller energi på klubben lenger.
 13. Ja, helt naturlig at Norges suverent beste lag klarer å sutre seg til en walkover.. la oss alltid legge til rette, slik at de beste klubbene får millioner sprøytet inn i budsjettet sitt, sånn at de potensielt kan kjøpe seg enda større konkurransefortrinn.
×
×
 • Create New...