Jump to content

Torres

Bruker
 • Content Count

  1,806
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

Torres last won the day on August 20 2020

Torres had the most liked content!

Community Reputation

1,935

About Torres

 • Rank
  Buddha

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ståplass

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

1,540 profile views
 1. Jeg forventer hvertfall at man kriger, sliter og kjemper hele matchen. Man skal være stolt over å kle seg i drakten, uavhengig av hvor man kommer fra, gjør man ikke det kan man finne seg en annen klubb å representere. Man er ikke her for å heve lønn og gi faen!
 2. Får ikke stilt selv, men har et spørsmål. Skjønner egentlig spillerene våre hva det betyr å kle seg i drakten vår?
 3. Selvsagt spiller det en rolle hvordan man vinner, kler man seg i drakten forventer hvertfall jeg at man skal slite og krige i enhver duell.. vi møter et breddelag som ikke har spilt kamp siden 2019 og vi sliter! Er så forbanna pinlig, eneste dette laget fortjener er straffetrening igjennom natten!
 4. Noen som vet når treningen er idag?
 5. Jeppe er ikke god nok. Han har noen deilige taklinger her og der, men er en hel haug med feilpasninger, roter med medtak og dårlig defensivt. Vært lenge skadet, det kan selvsagt ha noe med saken å gjøre, men VB er en posisjon jeg mener vi må forsterke.
 6. 1773 er, såvidt jeg vet, det vi har lov å ha for å kunne opprettholde avstander. Hvis det var 1773 idag, var det altså fullt. Folk får styre selv om de gidder å være på forumet eller ikke, men at det er dårlig stemning kan ikke komme overraskende på noen? Laget er rett og slett jævlig ræva, og det smitter gjerne over på de som bruker spenn, tid og energi på dette laget.. Enkelte poster er over streken, og det gjelder sikkert noen av mine også. Men helt forbanna alvorlig, så må det være rom for å uttrykke misnøye på forumet, når spillerne ikke gjør jobben sin, som f.eks. de siste 40
 7. Hørt denne historien fra flere som var vitner til den, uten at de avviker fra hverandre. Aldri hverken sett eller hørt om alkoholfritt øl i 0,7 heller.. En pils her og der har jeg ingen problemer med at spillerne tar seg, med mindre man har en regel på at man ikke drikker alkohol i sesong (vet flere klubber som har hatt det). Men å banke nedpå flere 0,7 på en halvtime, på vei hjem fra kamp, som toppidrettsutøver, hører selvsagt ikke hjemme.
 8. Gi mannen litt mer enn en uke a! Med Janne var det null progresjon, over en lenger periode.. De første 30-35 i går er jeg egentlig greit fornøyd med. Spiller med en helt annen energi enn vi har gjort tidligere i år. Det ser man på klippene fra Fredrikstad, at gjelder treningene også. Jeg fikk sjokk da jeg tidligere i sommer så mine første treninger for sesongen, det var spillere som dasset rundt, brukte enhver anledning til å sette seg ned og gåfotball. Isolert sett ikke noe i veien med å sette seg ned på trening, men hver gang det ble blåst.. Kjønø kommer inn med en ny energi til hele
 9. Langt ifra noe høyt nivå. Han har et par bra redninger, men ser du hvor mange baller han slipper, mister og slår ut i farlig rom?
 10. Tenk at han får penger for å spille fotball.. Forventer at dette er det siste vi har sett av Skytte!
 11. På Nadderud får vertene beskjed om at drakter og skjerf skal av på andre steder enn bortefeltet. Selv mot Tromsø, hvor vi ikke var i nærheten av utsolgt. Bør kanskje revurdere drakt.
 12. Flere som drev med noe annet, utenfor bildet.
×
×
 • Create New...