Jump to content

Torres

Bruker
 • Posts

  2,087
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

Torres last won the day on March 9

Torres had the most liked content!

Reputation

2,985

Profile Information

 • Location
  Ståplass

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

2,466 profile views
 1. Jeg er usikker på om dette er straffe jeg. Forsvarsspilleren vår er ganske mye mer fremoverlent enn hva angrepsspiller er. Tror overkroppen kanskje opphever en offside her.
 2. Tar de seierne jeg kan få!
 3. Da er lag sendt inn, om alle som er påmeldt og invitert stiller, så tror jeg faktisk vi kan hevde oss.
 4. Begynner å fylles opp, men plass til et par til. Laget vil ledes av en tidligere blaa helt, en legende vil jeg faktisk påstå.
 5. Hei. Stabæk Fotball har i år invitert Stabæk Support til å være med på årets partnercup. Den vil spilles 9.juni, fra klokken 14.00. Det er en 5vs5 turnering, og det er greit med noen innbyttere. Hvis du ønsker å være med kan du sende meg en melding her på forumet, med fullt navn og et telefonnummer, så tar jeg med de første som melder seg på. Påmeldingsfristen er imorgen, så må nesten ha en tilbakemelding på det idag. Satser på at styret i SS fikser oss noe vi kan bruke som drakter, hvis ikke finner vi på noe.
 6. Lørdagskamp til Ålesund, ja. Kanskje SS bør melde seg på og sende avgårde en overnattingsbuss. Jeg melder meg lett på den!
 7. Vet flere som kommer med gratisbilletter. Sikkert mange som bare kjøper i porten og.
 8. Jesper Jansson har sagt opp i Hammarby.
 9. Får du bekreftet at den er der, så kan jeg få stukket innom ila de neste dagene og hente hvertfall. Tar toget hjem til Bærum på fredag.
 10. Bortefeltet idag er det største jeg har vært med på. Blir litt lite variasjoner på sangene, men mye fordi det er vanskelig å ta tak i alle på sanger med lange tekster og mindre futt. Fryktelig vanskelig å få med alle fra start, som forsanger, så jeg/vi går for sanger som jeg vet det er enkelt å komme inn i, og med noe kortere tekst. Jeg er helt sinnsykt imponert uansett, dette er det kuleste jeg har opplevd på tribunen noengang, til tross for stortap. Samtlige kan gi seg selv en klapp på skulderen og gå med hevet hode imorgen!!
 11. Hvis noen trenger billetter til imorgen, så har jeg noen ekstra.
 12. Jobbes på matta daglig, nye maskiner å se hver eneste dag.
 13. Hørt 4 uker fra relativt sikre kilder
 14. Men er det banen sin skyld at man står og slår langt? Brann gjorde jo ikke det.
×
×
 • Create New...