Jump to content

Torres

Bruker
 • Posts

  2,288
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  25

Torres last won the day on May 29

Torres had the most liked content!

Reputation

3,817

Profile Information

 • Location
  Ståplass

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

3,044 profile views
 1. Skal vi få en Vinge i form, så må vi legge om formasjonen også. Litt som da vi forventet at hammy skulle score målene som spiss, når han egentlig er 10er. 4 mill er helt innafor det vi kan få for han, om vi skal fortsette med 352 er det bare å si ja.
 2. Hørt det fra flere hold denne sesongen. Jeg har alltid satt pris på turene med support, og vennskapene turene gir. Vi er en bra gjeng!
 3. Garderobebygg. G19 bruker rett bak oss idag, vet ikke hva som er nede.
 4. Funfact, var med på lagbildet fra ifjor, men ikke under eget navn.
 5. Sean Cunningham a, noen som ikke har fortrengt han?
 6. Meling ikke stopper, hverken i en treer bak eller firer.. Thorstvedt er vel heller ikke vingback, samme gjelder nusa.
 7. Hehe, gøy med tre poeng. Men helt friskmeldt er vi vel ikke, blir til tider pissa på av Sogndal.
 8. Se på motstanderne i disse fire siste kampene, fem med cupkampen mot Alta. To av fire seriekamper hvor vi taper poeng er mot lag som akkurat har rykket opp fra 2.div. Dette er lag vi SKAL ha kontroll mot, legg til Alta hvot vi også svikter fullstendig, så er vi oppe i tre kamper mot andredivisjonslag. Ranheim og Moss er også lag vi bør ha relativt grei kontroll. At folk ikke skjønner alvorligheten i det å avgi poeng på den måten vi gjør synes jeg faktisk er skremmende..
 9. Som jeg skriver, om det han leverte på mandag er en pekepinn på det han gidder/orker, så er det vel ikke så rart? Jeg aner ikke om det ligger noe bak at hammy har spilt så lite, men om bob mener han ikke har gjort nok for å holde seg matchfit f.eks, så forstår jeg at han har spilt lite og.
 10. Jeg svarte bare på spørsmålet om ditt om spillere som blir benket pga. holdninger, jeg. Sa aldri han var årsaken til problemene, men heller at jeg syntes det var fair om spillere benkes, dersom Bob mener holdningene til enkeltspillere er problematiske. Brukte Hammy som et eksempel her, fordi med det han viste falt ned i den kategorien på mandag. Fint om du ikke ilegger meg meninger jeg aldri har uttalt eller står for.
 11. Om noen hadde vært nødt til å stå skolerett, så kan jeg virkelig ikke fatte hvordan dette kan skje i fire kamper på rad, mot ganske ræva motstand.. Jeg vet Bob tar ut de han mener er best, i best form eller passer gameplan best. Om han benker noen som ikke har holdninger han liker, så tenker jeg det er helt fair. For en av de det snakkes mest om her inne, er den jeg så med minst innsats da han kom inn også..
×
×
 • Create New...