Jump to content

Torres

Bruker
 • Content Count

  1,748
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

Torres last won the day on August 20 2020

Torres had the most liked content!

Community Reputation

1,806

About Torres

 • Rank
  Buddha

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ståplass

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

1,327 profile views
 1. Nå har vi vel akkurat hatt den korteste serien noensinne, da. Tipper det handler om ferieavvikling og rettigheter, vi var vel en blant få klubber som ikke permitterte bl.a?
 2. Refererer bare til det som er skrevet tidligere i tråden. Rosenborg trener mye på kunstgress, fordi majoriteten i ligaen spiller på kunstgress. Hjelper lite med færre vinterdager når siste serierunde er på første søndag i advent og første serierunde er i påsken.
 3. Om man skal spille hjemmekamper på naturgress, må man også ha en naturgressbane å trene på. Spesielt viktig når det er flere lag son bruker banen. Det sier seg jo selv at det ikke er optimalt å trene ig spille kamper på ulikt underlag. Hvis man tenker at nye nadderud skal bli en arena for u-landslag og kvinnelandslaget i tillegg, blir det altfor stor slitasje på en gressmatta, med det klimaet og de sene høstsesongene vi har her i Norge.
 4. Evt. Bjarmann/Finstad, så kan Janne ha fokus på de spillerene som er tilgjengelig. At Azemi måtte ta kontakt selv høres hårreisende ut, hadde ikke akkurat følt meg velkommen..
 5. Håper vi kan prioritere akademispillere som ønsker å være her og som ønsker at klubben skal sitte igjen med noe.
 6. Eller vi kan se om det finnes rimeligere alternativ som ikke har vært i klubben før, kunne jo vært interessant det også. Hvis ikke har vi jo både Ottesen og Solheim på høyreback, jeg synes jo egentlig begge de to er gode nok også. Skal vi bruke penger på Hedenstad bare for at han skal gi konkurranse, på en allerede godt dekket posisjon?
 7. 5.63 av 10? Kall meg gjerne negativ, men rett over middels ser ikke jeg på som veldig bra.
 8. Jeg er ikke negativ til konkurranse, men jeg er negativ til å hente inn en såpass dyr spiller når vi allerede har to spillere som innehar nivået. Men som jeg skrev her forrige dagen, Hedenstsd skal være på vei til Tyrkia.
 9. Rutine har da Solheim også, Hedenstad er vel fra Elverum og kan ikke kalles lokal. Når det kommer til fordeler med at han kjenner til klubben er jeg usikker på hva du mener, for med en tidlig signering og hel pre-season bør også nye spillere klare å tilpasse seg og finne seg tilrette? Kan skjønne at man ønsker seg enkelte spillere hjem, men det er jo hver gang man enten trenger en spiller, eller at en eks-stb er ferdig et sted.
 10. Kan noen fortelle meg hvorfor vi alltid skal hente spillere tilbake? Leser jo kun om tidligere spillere i denne tråden. Vi har akkurat hentet et talent på høyreback, i tillegg til at vi har Solheim som kan bekle alle posisjoner bak der. VEH ville ikke gått foran noen av de to i køen og bør derfor ikke være aktuell for en Stabækretur.
 11. Viser de gammel kamp på tven, for her på Marienlyst har vi ikke vært spesielt bra. Unøyaktigheter som gjør at vi stopper opp og feilpasninger på rekke og rad.
 12. Hedenstad blir lagkamerat med Tripic i Tyrkia, er det jeg har hørt.
 13. Etter at Åsane slo ut lsk tidligere i kvaliken, selvsagt.
×
×
 • Create New...