Gå til innhold

Torres

Bruker
  • Innholdsteller

    2 229
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    21

Alt skrevet av Torres

  1. Her jobber jeppe på spreng vet jeg, tror man nærmer seg noe allerede iår.
  2. Jeg må klype meg litt i armen fremdeles jeg, vi skal faen meg bygge ny stadion ass. Den jobben flere i administrasjonen, men med Tunold i spissen må man bare ta av seg hatten for. Gratulerer alle sammen!
  3. Jeg tror ikke det har så mye å si. Vi hadde helblå SB1-logo, på bortedrakten, før de fikk ny leder. At SB1 ønsker logoen i riktige farger der de betaler for det, er litt forståelig, men drakten hadde utvilsomt sett penere ut om alt var ensfarget.
  4. Er ikke så enkelt, de er greiere på logoen andre steder enn her gitt.
  5. IP her også, meget fornøyd. Alle kanaler fra Tv2, Direktesport og Viaplay.
  6. Fått høre at det er uaktuelt å fjerne den røde ballen, men sies at årets bortedrakt blir av det lekre slaget.
  7. Noen som vet hvilken Direktesportkanal matchen går på?
  8. Ryggrad som en gjeng med meitemark. De skrev på sine sider i 2021 at det var full enighet om stadion med 8000 sitteplasser og at den skulle finansieres av kommunen. At den nå blir dyrere og dyrere får de være med å ta skyld i. Et bortefelt uten tak gjør meg forøvrig ingenting, om ikke det er et krav for å få den godkjent til europaspill. Mulighet å spare noen kroner på det.
  9. Virker veldig arrogante noen av journalistene der, men hadde en fin prat med Strømnes hvor han blant annet lovte å være mer balansert i omtalen rundt stadion. Var ganske tydelig på at jeg synes det var litt vel mye negativitet/kritiske spørsmål rundt hele prosjektet, og lite spalteplass med folk som er positive.
  10. Ja. Flere i klubben som har det
  11. Presenteres straks ny signering
  12. Slår meg som typen som trives best i sydligere strøk. Tipper skade innen runde.5
  13. Jeg skjønner at enkelte synes disse LED-lysene som blinker er kult, personlig hater jeg det. La klubbene drive med fotball, så kan heller vi supportere bruke lys og andre virkemidler for å skape stemningen, slik det alltid har vært.
  14. Alle økter, på alle lag, i hele klubben er avlyst idag.
  15. Hyler for at første serierunde er to dager etter bursdagen deres, og mot enga. Ingen fokus på at det er på stifelsesdatoen til klubben?
  16. Har også vært i dialog med Lyn.
  17. "Stoler faen ikke på Robin", den er fin. @Styrmann
×
×
  • Opprett ny...