Jump to content

Torres

Bruker
 • Posts

  1,950
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

Everything posted by Torres

 1. Mer av dette, i alle størrelser og fasonger! På forhånd takk!
 2. Nadderud er vel eid av kommunen, antar at det er de som må ta avgjørelsen på hva slags underlag som skal ligge. Når ny stadion er vedtatt er det vel dumt å svi av flere millioner på å legge nytt underlag på Nadderud, tenker hvertfall jeg.
 3. Gresset på TA har vel fått slakt etter at vi flyttet ut derfra..? 8k i snitt i sesongene etter seriegull, kontra etter et nedrykk slik som situasjonen er nå. Kan ikke sammenligne klubben i 09 og idag. Logoen er vel eneste som faktisk er det samme.
 4. Før han fikk seg en megafon og styrte klacken.
 5. Vi skal ikke spørre om å få WO frem til finalen, da?
 6. Klart man kan unne seg en ferie, samme uka som man ikke klarer å bryte ned Bryne hjemme og går på et pinlig 0-1 tap. Et lite år, halvannet, etter at treningskulturen i laget var et tema. Jeg skjønner godt at folk ikke gidder å bruke hverken tid eller energi på klubben lenger.
 7. Ja, helt naturlig at Norges suverent beste lag klarer å sutre seg til en walkover.. la oss alltid legge til rette, slik at de beste klubbene får millioner sprøytet inn i budsjettet sitt, sånn at de potensielt kan kjøpe seg enda større konkurransefortrinn.
 8. All ting er så trist og leit Går på trygd og støtter skeid Under brua sniffe lim Hakke råd til terpentin Ååå hvor skal vi bo i natt Blåkors er jo full besatt Aaalt har stabæk feiet bort Deeeet var veldig dårlig gjort.
 9. Jeg tror ikke vi skal ta Mjøndalen for gitt heller, av en eller annen grunn klarer det drittlaget alltid seg oppi der. Tross destruktivitet og drittfotball.
 10. Jeg fikk kun sett noen minutter her og der idag, men av det lille jeg så, er jeg meget fornøyd. Småspill virker å sitte, crossere og løp virker å sitte, man er mer effektive foran mål og samspillet og praten underveis virker å sitte mer.. At vi i tillegg har OBOSligaens beste tropp og er veldig godt dekket blant alternativene.. Lukter direkte opprykk, med forbehold om at dagens nivå holder hele sesongen. Tror det blir gøy.
 11. Haha, den der hadde jeg glemt. Stoooooore kontraster ift. årets utgave.
 12. Fineste drakten vi har hatt.
 13. Jo, derfor han enda ikke er signert.
 14. Kjenner agenten hans ganske godt, de var klare på at Haugen skulle til utlandet, men om tilbudene ikke er der så blir det jo vanskelig.
 15. Hehe, vi vet jo lite om summene enda. Men jeg er absolutt mer positiv nå som vi har fått inn en spillende stopper, som kan strø litt pasninger, og som er bra defensivt. Tror dette blir bra.
 16. Ev. feteste offentliggjøringen som er gjort i vår klubb. Kult!
 17. Klubben fremstår mer og mer som en parodi. Full tillit til mannen som sprenger banken for et nedrykk, årsmøte lenge før evalueringen av styret er ferdig, et styre/leder som dekker underskudd med breddens dugnadspenger, en trener som ikke ser troppen sin, bonus til daglig leder etter et nedrykk.
 18. Er vel derfor rapporten fra evalueringen av styret kommer først etter årsmøtet, tenker jeg.
 19. Rolig, det evalueres må du forstå.
 20. Slitt med skader siste tiden, sies det.
 21. Jeg er ikke enig. Hadde de ønsket at Kjønø skulle lykkes ville de lært av sine feil. 20 prøvespillere og 10 jr spillere er ikke veien å gå i pre-season, som @Stephanois_ skriver, må vi bruke pre-season på samspill, struktur og kjemi.. Ikke en haug spillere som sannsynligvis ikke spiller en brøkdel av matchene.. Dette er sånn vi har holdt på de siste ti årene, og det begynner å bli jævlig frustrende at vi alltid starter hengende langt bak alle andre..
 22. Match idag da. Masse prøvespillere og tenåringer. Hvordan det ikke gir motivasjonen, skjønner ikke jeg.
×
×
 • Create New...