Jump to content

bluey

Bruker
 • Posts

  37
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

bluey last won the day on October 22 2011

bluey had the most liked content!

Reputation

35

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk
 1. Årsbeste, både på banen og av Support! Hilsen passiv supporter.
 2. Synes Morten sto frem som en bauta igjen i dag. Deilig å se rutinen hans i én-mot-én-situasjonene mot låvedøra fra DK. Nesten så jeg frykter et bud fra RBK i vinter.
 3. Enig at alle er helter i dag. Skuffelsen av at ingen av sjangsene ble satt utlignes enkelt av vi tar med et sterkt poeng hjem. (Samt at vi tok fra RBK seiersfesten)
 4. Benking inntil utspillene sitter? Var ikke akkurat imponerende i forrige match heller....
 5. Helt enig her. Spesielt når en frisk og hissig El-Amrani gang på gang sto ledig og ventet på ballen ute på vår høyreside. Frustrerende. Og bare for å føye til diskusjonen rundt taktikk; vi var vel mange som forutså hvordan den hektiske sluttspurten de siste 10 minuttene kom til å bli: pumpinger av langballer fra Morten/Lumanza/Kassi opp mot et etablert forsvar hvor deres midtstoppere tok ut ballen gang etter gang. (om enn med masse håpløse klareringer fra deres side). -Og slik gikk dét..
 6. Nei det gir ingen mening. Vi vet alle hvor dårlige vi er på å ri i land en seier ved å ligge lavt og/eller drøye tid. Så sykt surt. F*** ass! Men virker som det Lumanzas exit som gjorde at midtbanen kollapset. Når det er sagt, kjempekamp av de fleste i ca. 80 min. Spes Hancke, Jeppe, Tonny og ikke minst Lumanza. Synes Ohi viser markant bedre spirit også.
 7. Litt uti andre omgang så tok Mande Sayouba noen merkelige valg synes jeg. I stedet for å spille ut lange utspill fra femmeter´n så skulle han på død og liv involvere back-firern i korte igangsettinger, på tross av at Kristiansund sto veldig høyt med to angripere. Dette førte til en del neglebiting på Hovis, spesielt da det så ut til å gå riktig galt, og endte med at ballen bare ble måkt oppover i banen. Er det noen som vet om dette var bevisste strategiske valg (f.eks. etter beskjed fra Toni), kanskje for å lage strekk i motstanderlaget, evt. fordi vi tapte få dueller på midten? Eller var det rett og slett bare hasardiøst spill..
 8. Fantastisk!! Akkurat i kveld utgår TV2-boikotten, ens ærend for å se evt. kommentarer fra Fru Wathne.
 9. De vant en eller annen pris, tror jeg. Metode-rapport ble imidlertid sendt inn til Skup i 2011 - den heter "Overgangsskandalen". TV2 hadde vel et håp om å vinne prisen. Jeg vet at teamet fikk en eller annen intern pris i TV2, men jeg er usikker på om de har blitt hedret utenfor egne rekker... Med valgskandalen deres og alt faktajukset i denne saken her så tegner det seg et interessant bilde av kanalens omgang med fakta i journalistikken sin. Det kan synes som om man har en ukultur i TV2. Det vil sikkert komme fram i dagslys ved et evt. søksmål senere, men vet man hvem i TV2 som står bak? Hvem var i dette teamet som ble hedret?
 10. Denne dommen får vel en positiv konsekvens for Stabæk (som for alle klubber uten skjelett i skapet p.t.), for med en dom fra Høyesterett så burde man nå ha en klinkeklar veiledning for hvordan nye ansettelsesforhold fremover skal utarbeides slik at man kan garantere seg for nye besøk fra genier som Walltin. Har ikke Davy W. noen form for familiære relasjoner til Bærum? Kan det ligge noen personlige motiver bak hans tilsynelatende ute-etter-å-ta-oss oppførsel?
 11. Jeg lurer oppriktig på hvor mange hundretusen som går med til selve etterforskningen. I tillegg håper jeg det planlegges søksmål ved en eventuell frifinnelse.
 12. Digg å se at Schelvan fortsatt herjer!
 13. Dette er nok et godt poeng, håper og tror du har rett. Velkommen tilbake Petter! PS: IAO så virkelig ut som han var full av hat. Regner med det var rettet mot TV2.
 14. haha you betcha! Davy W. kommer vel til å hive kaktusene rundt fra under armhulen.
 15. Det var vel også slik det ble gjort av Loe? http://www.stabak.no/mening/blogg/Erik_Loe/article129807.ece
×
×
 • Create New...