Jump to content

bluey

Bruker
 • Posts

  37
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by bluey

 1. Årsbeste, både på banen og av Support! Hilsen passiv supporter.
 2. Synes Morten sto frem som en bauta igjen i dag. Deilig å se rutinen hans i én-mot-én-situasjonene mot låvedøra fra DK. Nesten så jeg frykter et bud fra RBK i vinter.
 3. Enig at alle er helter i dag. Skuffelsen av at ingen av sjangsene ble satt utlignes enkelt av vi tar med et sterkt poeng hjem. (Samt at vi tok fra RBK seiersfesten)
 4. Benking inntil utspillene sitter? Var ikke akkurat imponerende i forrige match heller....
 5. Helt enig her. Spesielt når en frisk og hissig El-Amrani gang på gang sto ledig og ventet på ballen ute på vår høyreside. Frustrerende. Og bare for å føye til diskusjonen rundt taktikk; vi var vel mange som forutså hvordan den hektiske sluttspurten de siste 10 minuttene kom til å bli: pumpinger av langballer fra Morten/Lumanza/Kassi opp mot et etablert forsvar hvor deres midtstoppere tok ut ballen gang etter gang. (om enn med masse håpløse klareringer fra deres side). -Og slik gikk dét..
 6. Nei det gir ingen mening. Vi vet alle hvor dårlige vi er på å ri i land en seier ved å ligge lavt og/eller drøye tid. Så sykt surt. F*** ass! Men virker som det Lumanzas exit som gjorde at midtbanen kollapset. Når det er sagt, kjempekamp av de fleste i ca. 80 min. Spes Hancke, Jeppe, Tonny og ikke minst Lumanza. Synes Ohi viser markant bedre spirit også.
 7. Litt uti andre omgang så tok Mande Sayouba noen merkelige valg synes jeg. I stedet for å spille ut lange utspill fra femmeter´n så skulle han på død og liv involvere back-firern i korte igangsettinger, på tross av at Kristiansund sto veldig høyt med to angripere. Dette førte til en del neglebiting på Hovis, spesielt da det så ut til å gå riktig galt, og endte med at ballen bare ble måkt oppover i banen. Er det noen som vet om dette var bevisste strategiske valg (f.eks. etter beskjed fra Toni), kanskje for å lage strekk i motstanderlaget, evt. fordi vi tapte få dueller på midten? Eller var det rett og slett bare hasardiøst spill..
 8. Fantastisk!! Akkurat i kveld utgår TV2-boikotten, ens ærend for å se evt. kommentarer fra Fru Wathne.
 9. De vant en eller annen pris, tror jeg. Metode-rapport ble imidlertid sendt inn til Skup i 2011 - den heter "Overgangsskandalen". TV2 hadde vel et håp om å vinne prisen. Jeg vet at teamet fikk en eller annen intern pris i TV2, men jeg er usikker på om de har blitt hedret utenfor egne rekker... Med valgskandalen deres og alt faktajukset i denne saken her så tegner det seg et interessant bilde av kanalens omgang med fakta i journalistikken sin. Det kan synes som om man har en ukultur i TV2. Det vil sikkert komme fram i dagslys ved et evt. søksmål senere, men vet man hvem i TV2 som står bak? Hvem var i dette teamet som ble hedret?
 10. Denne dommen får vel en positiv konsekvens for Stabæk (som for alle klubber uten skjelett i skapet p.t.), for med en dom fra Høyesterett så burde man nå ha en klinkeklar veiledning for hvordan nye ansettelsesforhold fremover skal utarbeides slik at man kan garantere seg for nye besøk fra genier som Walltin. Har ikke Davy W. noen form for familiære relasjoner til Bærum? Kan det ligge noen personlige motiver bak hans tilsynelatende ute-etter-å-ta-oss oppførsel?
 11. Jeg lurer oppriktig på hvor mange hundretusen som går med til selve etterforskningen. I tillegg håper jeg det planlegges søksmål ved en eventuell frifinnelse.
 12. Digg å se at Schelvan fortsatt herjer!
 13. Dette er nok et godt poeng, håper og tror du har rett. Velkommen tilbake Petter! PS: IAO så virkelig ut som han var full av hat. Regner med det var rettet mot TV2.
 14. Rimelig drøy statement å la dette dyre kunstgresset som de har betalt så mye at de kunne grine for ligge på fortauet utendørs til spott og spe dagen etter siste hjemmekamp!
 15. haha you betcha! Davy W. kommer vel til å hive kaktusene rundt fra under armhulen.
 16. Det var vel også slik det ble gjort av Loe? http://www.stabak.no/mening/blogg/Erik_Loe/article129807.ece
 17. Her ser vi tydelig bevis på at RassBK ikke er bedre enn noen andre. (som om det var noen tvil) Tvertimot, de er om mulig værre. For furtende over at deres egen svindelsak ikke fikk gehør hos IAO og Loe så gikk de til TV2 for å tipse om VIF-STB-avtalen. Skyldig til det motsatte er bevist! Brakka lenge brenne.
 18. Hva i alle dager skal Daniel gjøre i Sverige? Her er han jo både helt og TV-kjendis..
 19. Enig. Dette er kanskje å beat the dead horse nok engang, men jeg kan ikke fatte og begripe at noen har som mål at laget/klubben skal være "fattigst" mulig, for bare da er man hard core supporter. 95% av oss nyter å se klassespillere i blaa drakt som ruller opp og utspiller de beste motstanderne vi har i Norge. Gjerne i Telenor Arena. Dersom man vil stå å fryse i pissregnet for å se på feilpasninger og mæling kan man vel melde flytting til Kadda eller Asker. edit: for å nyansere litt, dette er ikke ment som personangrep på noen enkeltpersoner. Det er kun ventilering av frustrasjon over situasjonen.
 20. Enig. Muligens noe paranoid, men jeg har en snikende følelse om at Mini kan feede litt inn bakveien. Ref JJ/RÆvBk/TV2 i fjor også. Og med Davy og Morten P i henholdsvis TV2 og Dagblabla så overrasker sensasjonilismen og ræva-journalistikken lite.
 21. Haris viste vel tendenser til dette, men ble vel syndebukk/mistet mye selvtillit etter LSK-kampen.
 22. Greit nok det Knyst, men: - Vi fikk to annulleringer hvorav det andre var jævlig billig - Johan skulle hatt straffe da han ble sparket i ansiktet i første - Frisparket som ga Odd 2-1 var også svært billig Dette er alle situasjoner som kan være veldig avgjørende i en match, og i dag så ble de det. Så jo, dommerhets er på sin plass.
 23. Ser ut som om vi sliter med selvtilliten. Svært få utfordrende løp på kant, som vanlig mer bakover og på tvers enn fremover. Når den "forløsende" endelig slås fremover, f.eks. fra MMS, så blir det et forsøk på langpasning til bakrom som stort sett blir dempet ned av motstanders midstopper. Kanskje har det ikke noe å si at ballen ikke når frem? Det føles som om vi har spisser i Ondo og Aase som desverre ikke blir særlig farlig med mindre ballen er ferdigscoret uansett.. Kontringene blir det ikke satset på hardt nok heller igjen. Men når "selvkritikken" så er tatt; i dag må det f@@n meg være lov å være forbanna på NFF/dommer/norsk fotball generelt!? Ja, vi har mye dårlige dommere her tillands, men Tore Hansen satte for meg et nytt lavmål i dag! Med ett mulig unntak; Terje Hauge mot Viking i Stavanger 2008. Det må være tungt for gutta å hele tiden bli avblåst for piss når de prøver å gi litt ekstra for drakta. Setter pris på at Mix fortsetter å jobbe iherdig. Synes også Olle Olle hadde et bra innhopp med mye punsj.
 24. Det er mulig artikkelen kommer på dn.no i løpet av kvelden. Pleier iallefall å være slik med en del saker, at de ikke blir lagt ut før folk som har interesse av å lese det har kjøpt papirutgaven.. Ellers er det sant at Didde igjen snakker på vegne av sjefen. Jeg gjorde meg tre konkrete inntrykk utfra suppa på spikern: 1. De er nå veldig opptatt av å feie opp sine egne knuste glasskår i forstand av: "vi prøvde å kjøpe ut Stabæk med de 30 mill de trengte for å ruste opp Nadderud, de sa nei, og se nå.... men nå er det for sent å komme krype til korset." (halvveis direkte sitat) 2. Didde fremstår nesten litt barnlig, og på mange vis minner han om denne karen: 3. Ingo fikk anledning til å uttale seg og gjorde dette på en meget respektfull, imøtekommende og vennlig tone.
×
×
 • Create New...