Jump to content

s-simen

Tifo
 • Posts

  1,415
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

s-simen last won the day on November 3 2020

s-simen had the most liked content!

Reputation

1,592

1 Follower

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Kolsås

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  STABÆK!

Recent Profile Visitors

1,845 profile views
 1. Ut ifra det lille jeg har fått sett fra Kaied mot Grorud ønsker jeg ham videre og. Tror det er en spiller som kan gi oss gode resultater både sportslig og økonomisk. Talentet er der og han viste på den korte tiden at han besitter egenskaper som ellers er mangelvare i laget - offensiv posisjonering. Lå alltid foran ball, i midten av firkanter og i perfekt pasningslinje. Tok ut meter og viste positive førstetouch. I tillegg er det noe med steget hans, han ga meg følelsen av "god spiller". Liker også at det ser ut som (i På innsiden, og hvis man gløtter bort på oppvarmingene under kamp) at fyren er aktiv på benk og i garderoben og prater fotball. Det er noen spillere jeg mistenker at når kl blir 21 tir-tor så ser ser de på programbladet at det er fulle Europarunder på TVen og heller setter på Ex on the beach.
 2. Hun må nok strikke flere av disse gull og hvite sokkene! Så tar vi køppfinalen og!
 3. I år syns jeg er vanskelig, men står mellom: - Gift: Kun prestasjoner. Vært vår "beste". Mye løsnet med ham inn. - Sandberg: Fremdeles stabilt god og skal ha mye av æren for at vi slipper inn under ett mål i snitt - Kasper Pedersen: Vår beste midtstopper - tatt store steg, det er det defensive vi rykker opp på i år. - Sturla: Målpoeng, ivrig, løfter opp medspillere, syns han har tatt videre steg defensivt og mangler nå "bare" bedre innlegg for å være en topp topp spiller. Også her syns jeg han har tatt steg, til tross for ikke å ha en reell utfordrer på plassen - noe jeg tror han hadde hatt godt av. Fått mye klager ila sesongen, men vi hadde sett vesentlig verre ut uten. - Nico: Egentlig spilleren som ga meg tro på at vi skulle rykke opp denne sesongen. Ingen skikkelig åpenbar grunn til at han skal være "Stabækgutt", men likevel en av de fremdeles aktive fotballspillerne jeg tenker er mest Stabæk. Gentleman, gir alltid alt, signerte for oss (på fantastisk vis) etter nedrykk. Stabilt god, selv om vi ikke har brukt han på den måten han er best. Har ikke sutret en eneste gang i år (nevner her Wangberg, Lange, Fitim, Krogstad, Curtis), bare vært skrudd på fra start til slutt. Lander nok på Nico som den viktigste grunnen for opprykket.
 4. Syns venstresiden vår var klart dårligere enn høyre, og det syns jeg ofte. Lange er en sinke offensivt og feilposisjonert gang på gang defensivt. Enig i at økt konkurranse bare hadde vært bra, men høyreback er ikke der skoen trykker for min del.
 5. Jeg får generelt en veldig dårlig følelse av at man skal endre planen drastisk ved rødt kort 30 min før slutt når vi leder og styrer kampen. Hadde Nico blitt flyttet opp på defensiv midt kunne vi spilt "relativt" likt. Adam Kaied ser ut som han får beskjed om å gjøre seg klar - sette seg ned - gjøre seg klar - sette seg ned osv, også slenger vi på Metcalfe og Piggy. For meg virket det som det ble sendt desperasjonssignaler til laget og med unntak av Gift turte vi ikke lenger å angripe. Der og da tenkte jeg "stå ved planen", sett på offensiv kraft (jeg trodde Kaied skulle komme inn for Lange som hadde en ufattelig dårlig dag), flytt Nico opp og bytt med Piggy når han blir sliten. Det tror jeg fremdeles hadde vært bedre.
 6. Ser at Juklerød har vært langtidsskadet i Genk, kan han være et alternativ evt til neste år?
 7. Og feirer «mest» med support etter kampen! Herlig!
 8. Gift feirer ikke etter målet og både Pedersen og Wangberg snakker til ham etterpå, mens Gift bare slår ut med armene. Liker at han vil skåre, men digget ikke den holdningen.
 9. Enig. Er så frustrert over midtbanen at jeg nok har sett meg helt blind på den samtidig. Det virker som at 80% av alle førstetouchene til Curtis Edwards er negative - og at 80% av de negative touchene kunne (burde) vært positive. At han vender spillet ofte er fint, men måten han gjør det på er ikke til trussel mot motstanderne i det hele tatt - det er enkelt å screene for han truer kun kant og sitt eget mål. Når han får ballen fra en back og sender ballen 2 meter mot eget mål før han spiller videre til motsatt sidestopper/back/keeper bremser hele angrepet og flyten vår. En kort positiv touch og han truer umiddelbart mellomrom - og har samme muligheter for vending. Er veldig lei av det. Krogstad får jeg noen så ekstremt Yassine El Ghanassy-vibes av. Giddalaus og nonchalant i spillet. Noen fløtepasninger og kremmerhus og ellers ser jeg ikke helt hva han bidrar med. Til tider helt uforståelige posisjoneringsvalg og halvhjerta innsats. Også mangler vi på de helt banale spillrelasjonene. I overgangene ligger plutselig samtlige offensive spillere på offsidelinja og det er ikke én som truer mellomrom - som resulterer i at motstander bare kan falle av og falle av til vi ikke gidder å prøve lengre. Vi er et lag som ikke klarer å ha mer en en tanke i spillet av gangen. Jeg tror ikke én spiller inn løser all verden. Vi "mangler" en 10er, men det er fordi vi ikke bruker 10er-rollen fornuftig. Vi trenger bedre innlegg fra begge sider og bedre dynamikk på midten. Det kan løses med nye spillere, men det kan også løses ved formasjonsendring (tror jeg).
 10. Kolbotn mister sin beste og mest stabile spiller over fler sesonger. Toppseriens desidert beste duellspiller, toppskårer på laget i fjor og i år. Jeg tror de er ute av dansen om 4.plassen. (Og jeg tror 2.10 på H og 3.9 på hc-1 er gavepakker idag)
 11. Nei, men på fotballforståelse mener jeg spillere som Kino og Agon går Fitim en høy gang.
 12. Det er også inntrykket mitt. Jeg syns både Hammy og Krogstad har vært under forventning - da særlig på posisjonering. Krogstad har 2-3 gode kamper men (som igår) noen helt elendige. Noe henger nok sammen med at vingbackene er for trege til å fylle sine rom og indreløperne våre blir dratt ut, og noe henger nok sammen med at Fitim ikke aner hvor han er og hvor han skal. Kan ikke huske en eneste offensiv spiller i Stabæk med dårligere fotballforståelse enn Fitim som har fått regelmessig spilletid. Jeg savner en mer definert 10er.
 13. Kun sett kampen fra tribunen, men inntrykket mitt live var at det store misbrukte potensialet i gårsdagens kamp var mellomrommet. Skeid hadde ofte store avstander mellom bakre og midtre ledd men vi er underbemannet på midtbanen. Når de sentrale går bredt har vi maks to, oftest én, sentralt. Opplever rollefordeling på midten som dårlig - hvem bearbeider mellomrommet? Det hindrer særlig overgangene ekstremt at vi ikke klarer å tre leddene sentralt. Det er forutsigbart, tregt og kjedelig.
 14. «Utsolgt for pølser» i pausen. De var vel ikke forberedt på det enorme oppmøtet.
×
×
 • Create New...