Jump to content

s-simen

Tifo
 • Posts

  1,391
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

s-simen last won the day on November 3 2020

s-simen had the most liked content!

Reputation

1,486

1 Follower

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Kolsås

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  STABÆK!

Recent Profile Visitors

1,648 profile views
 1. Det er en fornuftig signering!
 2. Kiosken er stengt og munnbindpåbud. Noen som vet om det er lov å ta med en flaske vann (uten kork f.eks) inn?
 3. Jeg syns den er utrolig lekker. Men jeg savner en "detalj". Den er litt for katalog for toppkarakter for min del. Nå er jeg sær på det - for jeg syns veldig fort det blir for mye. Jeg likte idéen med gullkrage selv om fargen var feil (grønn hadde vært bedre). Men utover det røde på brystet er det ingenting å utsette. Pent!
 4. Børkeeiet med to gule i samme situasjon. Lekkert!
 5. Amedia er gode nok de, altså! Savner kun et rent Direktesport-abonnement. Noen som vet hvorfor ikke Bustikkaabo gjelder på Direktesport ennå?
 6. Kunne vært interessant i en 3-backsrekke ihvertfall!
 7. Sikkert ikke dumt å ha en tidligere stjerne-back som trener heller. Kult!
 8. Bunnstriden er nok ikke HELT over i Toppserien. Røa møter Kolbotn i siste serierunde. I nest siste serierunde spiller Kolbotn mot LSK på Sofiemyr, mens Røa spiller mot Arna-Bjørnar. Arna-Bjørnar har ingenting mer å spille for i serien, men møter Avaldsnes i cupen 3 dager senere. Det ligger fort til rette for en ren nedrykksfinale i siste serierunde. Jeg ønsker selvsagt Røa ned, av mange årsaker! Ellers vil jeg plassere årets Stabæklag (sett betydelig mer Toppserie enn Stabæk, naturligvis) rundt nettopp A-B på tabellen. Topp 5 har vært sterke i år, Klepp kunne vært med blant dem med bedre uttelling. I A-B har den defensive midten spilt seg inn i landslagstroppen mens den offensive har gått til VIF. Bjelde og Nygard minnet på mange måter om Trondsen/Stengel i OBOS-sesongen vår, og har vært utrolig spennende å se på.
 9. I samme sjanger: På Nadderud på søndag inviterer vi til STORFEST! Vi serverer korno med fløtemysost og spiller alle låtene, inkludert bonuslåta, på Absolute Music 32. Kveldens høydare av en kamp spilles mot Lørenskog FK, og spillerne er tente. Forberedelsene har bestått av en uke med motavisjonskurs av Jonna Støme. I pausen har vi en helt spesiel gjest: Hallgeir Kvadsheim spår tabellen for 2021.
 10. Har ikke Vogt vært skadet? Hvis ikke ser det jo ennå verre ut. Med mindre vi har har vurdert at det ikke er poeng å spille med den beste innleggsfoten vår, når vi likevel skal spille med den 15. dårligste beste hodespilleren vår på topp. Edit: Det er selvfølgelig ikke 14 spillere som er DÅRLIGERE enn Kinoshita i hodedueller. Det er 14 som er BEDRE.
 11. Man har alltid et valg! I pre-season spilte vi Hugo på venstre forsåvidt med hell. Da har man plass til Olli på topp og KNH på høyre. Men to på topp er ikke nødvendigvis fornuftig når vi ikke har én spiss engang som er god nok. Ihvertfall ikke når vår beste innleggsfot (Vogt) er skadet. Statistikkmessig har våre to beste spillere i sin posisjon vært Bohinen og deretter Lumanza. Jeg er fullstendig uenig i de som mener det går for tregt framover med Lumanza - men han må korrigeres til å faktisk være en offensiv midt. I 451 tror jeg Lumanza-Bohinen(dyp)-Skytte kan være perfekt.
 12. Hatt litt forum-pause, men hver eneste dag tenker jeg over at Kinoshita starter og Normann Hansen sitter på benk - og det senker helt seriøst livskvaliteten min. Takk for meg.
 13. I tillegg til å være RÆVVA er vi DRITTKJEDELIGE. Vi har jo INGENTING!!?
×
×
 • Create New...