Jump to content

s-simen

Tifo
 • Posts

  1,405
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

s-simen last won the day on November 3 2020

s-simen had the most liked content!

Reputation

1,539

1 Follower

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Kolsås

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  STABÆK!

Recent Profile Visitors

1,753 profile views
 1. Enig. Er så frustrert over midtbanen at jeg nok har sett meg helt blind på den samtidig. Det virker som at 80% av alle førstetouchene til Curtis Edwards er negative - og at 80% av de negative touchene kunne (burde) vært positive. At han vender spillet ofte er fint, men måten han gjør det på er ikke til trussel mot motstanderne i det hele tatt - det er enkelt å screene for han truer kun kant og sitt eget mål. Når han får ballen fra en back og sender ballen 2 meter mot eget mål før han spiller videre til motsatt sidestopper/back/keeper bremser hele angrepet og flyten vår. En kort positiv touch og han truer umiddelbart mellomrom - og har samme muligheter for vending. Er veldig lei av det. Krogstad får jeg noen så ekstremt Yassine El Ghanassy-vibes av. Giddalaus og nonchalant i spillet. Noen fløtepasninger og kremmerhus og ellers ser jeg ikke helt hva han bidrar med. Til tider helt uforståelige posisjoneringsvalg og halvhjerta innsats. Også mangler vi på de helt banale spillrelasjonene. I overgangene ligger plutselig samtlige offensive spillere på offsidelinja og det er ikke én som truer mellomrom - som resulterer i at motstander bare kan falle av og falle av til vi ikke gidder å prøve lengre. Vi er et lag som ikke klarer å ha mer en en tanke i spillet av gangen. Jeg tror ikke én spiller inn løser all verden. Vi "mangler" en 10er, men det er fordi vi ikke bruker 10er-rollen fornuftig. Vi trenger bedre innlegg fra begge sider og bedre dynamikk på midten. Det kan løses med nye spillere, men det kan også løses ved formasjonsendring (tror jeg).
 2. Kolbotn mister sin beste og mest stabile spiller over fler sesonger. Toppseriens desidert beste duellspiller, toppskårer på laget i fjor og i år. Jeg tror de er ute av dansen om 4.plassen. (Og jeg tror 2.10 på H og 3.9 på hc-1 er gavepakker idag)
 3. Nei, men på fotballforståelse mener jeg spillere som Kino og Agon går Fitim en høy gang.
 4. Det er også inntrykket mitt. Jeg syns både Hammy og Krogstad har vært under forventning - da særlig på posisjonering. Krogstad har 2-3 gode kamper men (som igår) noen helt elendige. Noe henger nok sammen med at vingbackene er for trege til å fylle sine rom og indreløperne våre blir dratt ut, og noe henger nok sammen med at Fitim ikke aner hvor han er og hvor han skal. Kan ikke huske en eneste offensiv spiller i Stabæk med dårligere fotballforståelse enn Fitim som har fått regelmessig spilletid. Jeg savner en mer definert 10er.
 5. Kun sett kampen fra tribunen, men inntrykket mitt live var at det store misbrukte potensialet i gårsdagens kamp var mellomrommet. Skeid hadde ofte store avstander mellom bakre og midtre ledd men vi er underbemannet på midtbanen. Når de sentrale går bredt har vi maks to, oftest én, sentralt. Opplever rollefordeling på midten som dårlig - hvem bearbeider mellomrommet? Det hindrer særlig overgangene ekstremt at vi ikke klarer å tre leddene sentralt. Det er forutsigbart, tregt og kjedelig.
 6. «Utsolgt for pølser» i pausen. De var vel ikke forberedt på det enorme oppmøtet.
 7. Konteksten er vel strengt tatt 1-1 hjemme mot Grorud, 16. mai, med enorm støtte fra Support, 6. plass på tabellen, (mye) drittkjedelig fotball, ett mål på hjemmebane, og tydeligvis sleivkommentarer fra to supportere - men greit. Jeg oppfattet det som en fullstendig malplassert tordentale mot entusiastiske supportere som virkelig har stilt opp i år. Jeg berømmer alle spillerne som står skolerett med halen mellom bena og blikket i bakken foran oss - men reaksjonen til Wangberg (og Lange) provoserte meg (såpass at jeg er på etternavn). Har sikkert glemt det til neste kamp, men humøret mitt har ukessykluser - og denne uken er jeg forbanna på Wangberg.
 8. Jeg er fremdeles provosert av «vi må stå sammen om dette». Når de slipper inn mål etter 1min etter å ha fått DEN innmarsjen av Support.. Jeg ville vært så jævlig flau som midtstopper da. Jeg mistet rett og slett ekstremt mye respekt for Wangberg - dessverre.
 9. Skademarerittet gjorde Stabæk-talentet best i én spesiell ferdighet Ny artikkel om Selmas historie og møte med gamleklubben.
 10. "Hjemmelaget måtte vente helt til 82 minutter var spilt før Stabæk-debutanten Sunniva Skoglund lot seg overliste i gjestenes mål. Da endte klabb og babb i feltet med at Olaug Tvedten hamret inn ledermålet." Thorsnes og Tvedten fikset Vålerenga-seier i premieren (tv2.no) Da er det vel bare å gratulere Skoglund med debuten. Imponerende å bli tatt ut på A-landslag før debuten!
 11. Det er plass til en joker blant topp 4 Norske Fotballkvinner (nfkvinner.no) legger for tiden daglig ut en kort sak om status i hvert lag før sesongstart. I kveld kom saken om Stabæk ut, hvor Bjå forteller om nedturen, oppturen og gjenoppbyggingen de siste tre årene. Så, Toppserien 2022 - Hvordan skal det gå?
 12. Til ingen forkleinelse av Yaw, all respekt for ham! Jeg tror og håper vi har ressurser og ambisjoner til å ansette en ferdigutdannet og erfaren person på dette området. Jeg tror heller ikke det er en lett oppgave for noen å gå fra lagkamerat til mental trener, eller å få en lagkamerat som mental trener. Tusen takk for et utrolig fint bidrag i Stabæk, Yaw! Både på og utenfor banen. Håper å se deg tilbake en gang.
 13. Det er en fornuftig signering!
 14. Kiosken er stengt og munnbindpåbud. Noen som vet om det er lov å ta med en flaske vann (uten kork f.eks) inn?
×
×
 • Create New...