Jump to content

s-simen

Tifo
 • Content Count

  1,385
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Everything posted by s-simen

 1. Kunne vært interessant i en 3-backsrekke ihvertfall!
 2. Sikkert ikke dumt å ha en tidligere stjerne-back som trener heller. Kult!
 3. Da vil jeg si det hjelper å skyte mye, jo.
 4. Bunnstriden er nok ikke HELT over i Toppserien. Røa møter Kolbotn i siste serierunde. I nest siste serierunde spiller Kolbotn mot LSK på Sofiemyr, mens Røa spiller mot Arna-Bjørnar. Arna-Bjørnar har ingenting mer å spille for i serien, men møter Avaldsnes i cupen 3 dager senere. Det ligger fort til rette for en ren nedrykksfinale i siste serierunde. Jeg ønsker selvsagt Røa ned, av mange årsaker! Ellers vil jeg plassere årets Stabæklag (sett betydelig mer Toppserie enn Stabæk, naturligvis) rundt nettopp A-B på tabellen. Topp 5 har vært sterke i år, Klepp kunne vært med blant dem med
 5. I samme sjanger: På Nadderud på søndag inviterer vi til STORFEST! Vi serverer korno med fløtemysost og spiller alle låtene, inkludert bonuslåta, på Absolute Music 32. Kveldens høydare av en kamp spilles mot Lørenskog FK, og spillerne er tente. Forberedelsene har bestått av en uke med motavisjonskurs av Jonna Støme. I pausen har vi en helt spesiel gjest: Hallgeir Kvadsheim spår tabellen for 2021.
 6. Har ikke Vogt vært skadet? Hvis ikke ser det jo ennå verre ut. Med mindre vi har har vurdert at det ikke er poeng å spille med den beste innleggsfoten vår, når vi likevel skal spille med den 15. dårligste beste hodespilleren vår på topp. Edit: Det er selvfølgelig ikke 14 spillere som er DÅRLIGERE enn Kinoshita i hodedueller. Det er 14 som er BEDRE.
 7. Man har alltid et valg! I pre-season spilte vi Hugo på venstre forsåvidt med hell. Da har man plass til Olli på topp og KNH på høyre. Men to på topp er ikke nødvendigvis fornuftig når vi ikke har én spiss engang som er god nok. Ihvertfall ikke når vår beste innleggsfot (Vogt) er skadet. Statistikkmessig har våre to beste spillere i sin posisjon vært Bohinen og deretter Lumanza. Jeg er fullstendig uenig i de som mener det går for tregt framover med Lumanza - men han må korrigeres til å faktisk være en offensiv midt. I 451 tror jeg Lumanza-Bohinen(dyp)-Skytte kan være perfekt.
 8. Hatt litt forum-pause, men hver eneste dag tenker jeg over at Kinoshita starter og Normann Hansen sitter på benk - og det senker helt seriøst livskvaliteten min. Takk for meg.
 9. I tillegg til å være RÆVVA er vi DRITTKJEDELIGE. Vi har jo INGENTING!!?
 10. Jeg satte meg på høyresida, men er det et sted Stabæk er mer samla?
 11. Det er bare å vippse 100kr til dem? Og vise den i inngangsdøren etter at man har skrevet på registreringen?
 12. De har fått inn en del penger i videresalgsklausuler for tiden.
 13. Fikk endelig en tribunekamp igjen! Ble utafor support og alle poster overfor tiltredes. Den brummingen da vi kjempa som hardest i 2.omg, og som (for min del) peaka under den deilige taklingen til Kornelius var rå! Eneste jeg har å si på igår er at å forsøke å øke antall repetisjoner fra 2 til 3 på noen av ropene hadde gjort underverker tror jeg. Ihvertfall rundt meg murres det til sangene, og jeg tror det generelle volumet på resten av stadion kanskje tar seg opp på rep 3. Evt bare kjøre noen flere raske kasterop, med "Tom Stenvoll"-tempoet.
 14. Absolutt, og definitivt skivebom på Glimt. Poenget mitt var forskjellen på vurderingen av lagene før sesongen, hvor glimt var tippet 3-5 og Stabæk 9-12 ish. At Junker og JPH skulle bli SÅ solide har ingen forutsett (Svarer på den replyen som kommer til å komme her: nei, det ble ikke forutsett). At mange av argumentene som (feilaktig) ble brukt for å plassere Stabæk på 12 også kunne bli brukt (i etterpåklokskapens navn: feilaktig) mot Glimt før sesongen står jeg ved.
 15. Jeg er vokst opp med grusbanen på bjørnegård, og hauger, spilt bortekamper på det "kunstgresset" på risenga, naturgress i søla på kalvøyacup og i 20cm gress med veldig helning på jutulcup. Kunstgress er digg, utenom i 30 grader og uvannet. Jeg vil heller at det fokuseres på grønne løsninger (både faktisk og symbolsk). En "grønn løsning" på kunstgresset, klatreplanter rundt stadion, trekonstruksjon, solceller, og bikuber hobbykrøktere kan hobbyrøkte på taket. Og grønn arm på drakta.
 16. Den taklingen har Hanche drømt om i flere uker. Jeg elsker ham!
 17. Resultatet av manglende tilskuere. Veldig deilig!
×
×
 • Create New...