Jump to content

Bjersk

Bruker
 • Posts

  211
 • Joined

 • Last visited

Reputation

377

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

636 profile views
 1. Kan ikke ambisjonen først å fremst være å bygge et stadion. Prøvd mye rart siste 30 årene.
 2. Stinker OBOS av den 11eren. Håper jeg tar feil.
 3. Største ankepunktet ved Wiggen sist lå vel i sene bytter. Dette ble etter kampen begrunnet med skader. I så fall er det vel i min bok ingen krise at han leder matchen. Kanskje en kortsiktig forandring kan hjelpe.
 4. Sandberg Ottesen - Wangberg - Pignatel - Mesik/Wernersson Haugen - Skytte - Solbakken Edvardsen - Kirkevold - Bolly
 5. Prøver igjen, noen som har status på Wernersson sin skadesituasjon?
 6. Hvor lenge er Wernerson ute?
 7. ALLE kunne se denne komme! Faen at vi alltid skal coache så inn i helvete dårlig
 8. Nå må kostadinov og Normann Hansen ut ellers blir det poengtap
 9. Tror dere overvurderer studentlivet i Bergen. Kjenner mange som ga seg for å "satse" på studier som sitter i kjedelige halvgodt betalte kontorjobber og angrer nå. Forskjellen var at de aldri hadde debutert i Eliteserien før de var 20. Torgersen er nesten fast i en alder av 18, og mtp hvordan det har gått med andre mindre lovende spillere i klubben som nå tjener millioner i utlandet håper jeg bare han vet hva han gjør. Hvis det er fear of missing out på studentlivet som driver det, kan det være lurt å se ting i større perspektiv. Er han lei av fotball og brenner for demand and supply så er økonomistudier riktig valg.
 10. Det er hodemist. Hadde aldri i verden prioritert økonomistudier i Bergen når han er i den unike posisjonen han er. Håper han har foreldre som kan hjelpe han å se det. Om han stagnerer sportslig vil alltid studiene være der om 2, 3 eller 5 år, men sjansen til å slå igjennom som profesjonell fotballspiller kommer han til å angre hele livet på at han ikke tok.
 11. Håper jeg slipper å se Skytte i Stabæk igjen.
 12. Ekstremt svak 1. omgang. At Molde ikke ledet 5-0 var ren flaks. Jevnere i 2. omgang, men resultatet lyver. Vi var aldri i nærheten.
 13. Var det ut med magesmerter på mandag?
×
×
 • Create New...