Jump to content

Bjersk

Bruker
 • Content Count

  194
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

336

About Bjersk

 • Rank
  respektert

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

577 profile views
 1. Problemet er at flere av disse spillerne på et tidspunkt var gode nok. Det er få om ingen i dagens lag som har hatt en positiv utvikling under Janne. Selv unggutta stagnerer. Da er det for meg åpenbart et fingeren må rettes mot trenerteamet med Janne i spissen. Andre røde flagg er kommentarer fra eks spillere som har fått en ny vår i nye klubber som følge av bedre treningskultur etc. Hadde dette vært under Henning Berg hadde flere her vært mindre tålmodige.
 2. Andre gangen på kort tid(Hugo) jeg hører noen måtte dra fra klubben for å oppleve hvordan man trener proft. Er det så labert treningsnivå i klubben?
 3. Selvsagt ikke. Hvis Kino starter neste er det noe fundementalt galt
 4. Håper Moe fortsatt blir holdt langt unna 11’ern. Ellers enig.
 5. Coaching i OBOS klasse
 6. Vi har spilt med tidenes dårligste spiss i norsk fotballs historie i 2 år nå. Hvem er det Janne tror skal score målene våre? Vi har hentet to spisser fordi vi vet Kinoshita scorer null mål i hver kamp. Bruk dem eller hent noe annet!
 7. Hvorfor følger vi faen ikke med!! Norman Hansen vet jo ikke at han er på banen engang. Blir vel byttet ut i det 89. Min...
 8. Vil se Eddie inn for Kinoshita. Trenger noen med fart som kan true de enorme rommene som oppstår.
 9. Lumanza har hatt 2 år på å komme i form og han er ikke i nærheten. Hva er vitsen med å ha en spiller som Lumanza på benken? Han skal enten spille fast og dominere, ellers bør vi være tro til vår filosofi og slippe de yngre kreftene til. Spesielt siden vi har mange lovende sentrale midtbanespillere i troppen per idag. Ser ingen grunn til å beholde Lumanza inn mot høstsesongen, med mindre noe radikalt skjer. Dette må man kunne kreve.
 10. Nei, hvis du følger med ser du at holdinger skjer på 18m, så løper Bakenga noen meter til før han legger seg. Enten frispark eller gult kort for filming. Aldri straffe
 11. Kan vi for helvete se å få VAR til Norge snart
 12. "– Vi er nødt til å få et svar på om sykehjem, skoler og barnehager vil måtte lide om vi skal bruke opp mot 700 millioner kroner på et fotballstadion. Dessuten har slike estimater en tendens til å sprekke ganske mye, sier Ohme Pedersen." Så derfor skal de bruke flere millioner på å utsette prosjektet slik at det definitivt vil gå utover sykehjem, skoler og barnehager. Er det rart folk flest hater politikere??
 13. Er Valsvik i klubben fortsatt?
×
×
 • Create New...