Jump to content

Bjersk

Bruker
 • Posts

  221
 • Joined

 • Last visited

Reputation

409

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

786 profile views
 1. Tidligst 2026.. Det er bare sykt. Håper kommunen gjør helomvending og kjøper TA.
 2. Håper det kan gi et løft for Sturla har ikke imponert siste året.
 3. Etter å ha sett 71 grader nord kjendis for noen år siden håper jeg han holder seg milevis unna klubben vår. Tar heller Jon Almås.
 4. Kjønø bør være fredet selv ved nedrykk. Dette var ikke en trenersignering kun for å redde plassen i 2021, men for å bygge en klubb med vinnerkultur og entusiasme over tid. Janne skapte ikke dette, og alle kunne se det gikk i feil retning. Jeg har fortsatt tro på at Kjønø er en trener med mye bra foran seg, men om det fortsetter som dette i OBOS neste år må han selvsagt gå.
 5. Helt uenig. Vi har en gjeng ubrukelige spillere uten X faktor som aldri har prestert i tidligere klubber (med Wangberg som eneste unntak). Var det noen som trodde at Kirkevold skulle putte 10? Han får Kinoshita til å se ut som Dio. Bjarmann har skylden. Det er ingen trenere i verden som kunne holdt dette laget oppe.
 6. Når vi rykker ned må det ryddes opp. Bjarmann må gå, etterfulgt av de 10-15 middelmådighetene han har hentet. Aldri har vi hatt en bredere stall, og aldri har den vært dårligere. Det var lettere å svelge at vi var dårlige når spillerne var egenproduserte som i 2018. Det værste som har skjedd oss var å få penger.
 7. Kan ikke ambisjonen først å fremst være å bygge et stadion. Prøvd mye rart siste 30 årene.
 8. Stinker OBOS av den 11eren. Håper jeg tar feil.
 9. Største ankepunktet ved Wiggen sist lå vel i sene bytter. Dette ble etter kampen begrunnet med skader. I så fall er det vel i min bok ingen krise at han leder matchen. Kanskje en kortsiktig forandring kan hjelpe.
 10. Sandberg Ottesen - Wangberg - Pignatel - Mesik/Wernersson Haugen - Skytte - Solbakken Edvardsen - Kirkevold - Bolly
 11. Prøver igjen, noen som har status på Wernersson sin skadesituasjon?
 12. Hvor lenge er Wernerson ute?
×
×
 • Create New...