Jump to content

Petter

Styret
 • Content Count

  3,409
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  55

Petter last won the day on January 13

Petter had the most liked content!

Community Reputation

4,289

About Petter

 • Rank
  .
 • Birthday 07/11/1992

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://pharsem.net

Recent Profile Visitors

2,937 profile views
 1. Det var en vennlig innstilling til folk generelt (ikke kun deg - derav ordlyden) om at det er fint om man poster litt mer enn kun en link, for å bedre kvaliteten på forumet. Er ikke noe vits i å tolke alt i verste mening, gå rett i forsvarsposisjon og ta den tonen tilbake.
 2. Fint om folk skriver noen få ord om hva en link inneholder når man deler ting her inne. Her er det altså Fotbolldirekt som melder at en polsk klubb er interessert i Sandberg, og har lagt inn bud på han, men vi har avslått.
 3. Det var ti spambrukere som klarte å registrere seg for en drøy time siden, og rakk å sende ut ganske mange meldinger i løpet av kort tid. Tusen takk til de som sa ifra så jeg fikk tatt hånd om det relativt fort. Brukerne er nå slettet, og dermed skal meldingene de sendte være slettet også, men antar at en del har fått e-postvarsel også. Beklager dette, jeg skal se på hvordan vi kan forhindre at det skjer igjen i fremtiden.
 4. Nå har vi i tillegg mistet Johan, som fikk innkalling fra Heimevernet pga jordskredet, så behovet er ennå større. Hver eneste time du er der for å hjelpe til betyr flere tusen kroner i klubbkassen. En veldig enkel måte å bidra på!
 5. Vi hadde tenkt til å promotere litt på Facebook og Instagram, men Facebook regner fyrverkeri som "Weapons, ammunition or explosives", så det fikk vi visst ikke lov til... Så hjelp oss gjerne ved å dele Facebook-innlegget!
 6. Vi åpner i morgen! Kom gjerne tidlig for å unngå kø og trengsel, og spre gjerne ordet!
 7. Også i år blir det fyrverkerisalg på Nadderud, til inntekt for klubben! Har du litt ledig tid i romjulen? Som vanlig har vi behov for flere hjelpende hender, og om du så bare har noen timer til overs én av dagene er det til stor hjelp! Kontakt fyrverkerigeneral Johan Haavik, eller send oss en melding så kan vi formidle videre, hvis du kan hjelpe til. Og ta gjerne med en venn! Hvert eneste par med hender betyr flere tusen kroner ekstra i klubbkassen!
 8. Herregud så dårlig Skytte har vært i dag.
 9. Hvis det var det opsjonen var på, og det Glimt var villige til å betale, så hadde vel ikke vi noen mulighet til å få akseptert et lavere bud? Jeg lurer på om det kanskje var 4 millioner som var beløpet da, uten at det forandrer min konklusjon noe. Men har ingen 100 % kilder jeg heller.
 10. Jeg er uenig i det, når man tar prisen med i beregningen. Jeg synes på ingen måte at Junker viste nok i fjor til at vi skulle betale 5 mill for han. Det er en sum i en størrelsesorden vi ikke har vært i nærheten av siden "glansdagene", og jeg mener klart at vi ikke er i en posisjon nå hvor vi skal bruke så mye penger på en spiller. Selv om jeg ved sesongslutt i fjor hadde kunnet se inn i krystallkulen og sett at Junker kom til å score 27 mål for den suverene seriemesteren, ville svaret mitt på spørsmålet om vi skulle punge ut 5 mill for han vært "nei".
 11. Har vært godt fornøyd med Eurosport, og merker jeg er litt skeptisk til TV2. Men hvis de satser 100 % så kan det jo bli bra. Litt redd for at det blir flere mandagskamper og denslags, og at de forholder seg mindre til supporterne som er på stadionene sine ønsker. Håper i hvert fall at de viderefører Fantasy, det tror jeg er veldig viktig for den generelle interessen.
 12. Velkommen! Også fireårskontrakt a gitt!
 13. Husk å stikk innom containeren i dag for å få handlet inn julegaver! Åpent fra 18-20.
 14. Chixa hadde jo i år Scoringsklubben, der man kunne bidra med et valgfritt beløp pr. mål scoret. Kan jo hende at det blir noe lignende neste sesong.
×
×
 • Create New...