Jump to content

Petter

Styret
 • Posts

  3,564
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  67

Petter last won the day on October 28

Petter had the most liked content!

Reputation

5,344

About Petter

 • Birthday 07/11/1992

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://pharsem.net

Recent Profile Visitors

3,946 profile views
 1. Kåret til årets trener i Toppserien!
 2. STEM PÅ ÅRETS VIKTIGSTE SPILLER I 2022 http://www.stabaek.no/pimp-my-kasse.png Tradisjonen tro deler Stabæk Support ut en kasse øl på sesongens siste hjemmekamp til årets viktigste spiller. Avstemningen for Stabæk Fotball Kvinner er nå åpen, hvem synes du fortjener kassa i år? Logg deg inn på medlem.stabaek.no og avgi din stemme. NB: Du kan stemme frem til og med onsdag 26. oktober. Listen over tidligere vinnere kan du finne her. PS: Listen over spillere er basert på stabak.no, og skal inkludere alle spillere som har spilt i offisielle kamper i år og som fortsatt er i klubben. Send meg en melding om noe er feil!
 3. STEM PÅ ÅRETS VIKTIGSTE SPILLER I 2022 Tradisjonen tro deler Stabæk Support ut en kasse øl på sesongens siste hjemmekamp til årets viktigste spiller, og avstemningen for Stabæk Fotball Herrer er nå åpen. Hvem synes du fortjener kassa i år? Logg deg inn på medlem.stabaek.no og avgi din stemme. Avstemningen er åpen til og med onsdag 26. oktober, og vinneren blir offentliggjort på siste hjemmekamp lørdag 29. oktober. Listen over tidligere vinnere kan du finne her. PS: Listen over spillere er basert på stabak.no, og skal inkludere alle spillere som har spilt i offisielle kamper i år og som fortsatt er i klubben. Send meg en melding om noe er feil!
 4. Alle medlemmer fikk mail på tirsdag med billettlink hvor man kan hente ut gratisbilletter til venner på feltet, til begge de to siste hjemmekampene.
 5. Med. @Daigo nr 10 sjekket du opp i dette da jeg nevnte det sist?
 6. Bare 9 plasser ledig på bussen, så meld deg på nå om du vil ha plass!
 7. Tja, kanskje vi helst skulle gått for tap på søndag?? 🙄 https://www.tv2.no/sport/fotball/kan-tjene-penger-pa-a-tape-det-er-veldig-merkelig/15032051/
 8. Stabæk Fotball og Stabæk Support inviterer alle med et blått hjerte til møte mellom klubb og supportere på Onkel Blaa torsdag 8. september fra kl 18.00. Her får du mulighet til å stille spørsmål til Lars Bohinen, Jon Tunold, Torgeir Bjarmann, styreleder i klubben, Espen Moe, og styreleder i SFAS, Anders Bergh-Jacobsen, om det sportslige og driften av klubben. Konferansier for kvelden er Andreas Aalbu som er nyansatt som Stabæk Fotballs kommersielle leder. Vel møtt. Facebook
 9. Tror vi får se den største forskjellen i det mentale. Ny energi i gruppen, og spillere som vil imponere sin nye sjef. Satser på at det holder til 3 poeng i dag, og så får vi heller gjøre andre justeringer over litt lengre tid.
 10. En ny start! Ny trener, og ti kamper igjen av sesongen. Prestasjonene må opp, men det er nok av poeng å spille om, og den opprykksplassen skal være vår! Vi må samle oss og gjøre vårt fra tribunen, og det starter på søndag, kl. 15:00 mot Start. Vi mobiliserer, åpner feltet og setter i samarbeid med klubben billettprisen ned til 50,- kroner! Alle som vil være med på å skape stemning er velkomne, enten det er noen som vil prøve ut feltet for første gang, eller gamle travere som vil "ta en Lars Bohinen" og vende tilbake. Ta med en venn eller ti, så sees vi på søndag for en ny start! Kjøp billetter her
 11. Ligger under etter fire minutter spilt...
 12. Folkens, nå skjerper vi oss. Diskuter innhold i innleggene, ikke person og hva personen eventuelt måtte ha ment tidligere. Skjult 11 innlegg her nå. Mulig det var noe fornuftig blant det jeg skjulte, men det var en del av alt tullet så da får dere heller prøve å få frem poengene deres på nytt, på en ordentlig måte. Innlegg som kun består av en eller to emojis er også unødvendig. Vi prøver å ha et høyere nivå enn som så her inne. Foreslår at samtlige tar seg en tur innom forumreglene siden mye tydeligvis er glemt. Bidrar ikke innlegget ditt i diskusjonen så trenger du ikke å poste det.
 13. Vi er to stk på fly opp 12:40 og hjem 21:00. Noen som har noen tanker om pub å samles på?
 14. Enig her, den generelle stemningen da JJ måtte gå var vel at det var på høy tid, med tanke på blant annet rapportene om dårlige treninger, og null utvikling i spillet. Etter min mening burde det skjedd ennå tidligere, det er vel også rykter som sier at han hadde mistet garderoben allerede seks måneder i forveien. Så at mange nå skal forsvare han, og mene at det hadde vært bedre å bare beholde JJ hele veien, blir litt rart. Jeg var positiv til Kjønø da han ble ansatt, og da han ble forfremmet til hovedtrener, og syntes han ga et godt inntrykk og hadde ideer som i hvert fall så bra ut på papiret, og det var jeg vel ikke helt alene om. Dessverre har vi ikke hatt den utviklingen vi hadde håpet på, og prestasjonene har ikke vært i nærheten av bra nok, så det er lett å se tilbake nå og tenke at Kjønø ikke var det riktige valget allikevel.
×
×
 • Create New...