Jump to content

Petter

Styret
 • Posts

  3,486
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  61

Petter last won the day on April 23

Petter had the most liked content!

Reputation

4,883

About Petter

 • Birthday 07/11/1992

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://pharsem.net

Recent Profile Visitors

3,238 profile views
 1. 30 stk påmeldt nå! Blir bra det her, vi kan i hvert fall skape god stemning på bussen på vei ned!
 2. Det blir så digg! Bare å få mobilisert til onsdag!
 3. 15 stk påmeldt nå, så for de som var redd for å bli sittende alene på bussen med @Slum så er det bare å slappe av; det er trygt å melde seg på nå. Husk at frist for gratistur går ut i kveld!
 4. Mener det er pga Tyrvinglekene at den er flyttet. Det ble i hvert fall gjort før cuptrekningen, så det i oppsettet på Fantasy for en uke eller to siden.
 5. 2019: 636 2020: 489 2021: 451 så langt 2019 var det høyeste så lenge vi har hatt nåværende medlemssystem (siden 2016). Så har naturlig nok pandemien hatt en stor innvirkning på tallene for 2020 og 2021. Angående "referatforbud" fra medlemsmøter så er det i stor grad grunnet klubbens ønske om å kunne prate fritt uten å risikere at noe ender opp i media. Så ønsker vi selvfølgelig også at folk skal møte opp, og det er ett av godene man har som medlem av Stabæk Support, så vi vil gjerne holde informasjonen som kommer på medlemsmøtene litt "eksklusiv". Men for å si det helt kort så ble det snakket en del om administrasjon, organisering og økonomi, før man prøvde å bevege seg mer over mot sport og spillerlogistikk. Det var bra med spørsmål fra salen, og jeg syntes at alle tre fra klubben stort sett svarte godt for seg. Personlig satt jeg i hvert fall igjen med styrket tro på prosjekt Kjønø, og tror at dette kan bli bra på sikt.
 6. Her var det mye fjas... Om overgangen mot formodning ikke skulle bli noe av så kan innleggene her flyttes til Nye spillere. Men det er nok såpass sikkert at vi lar den ligge foreløpig.
 7. Ikke sikkert vi måtte betale noe til Hobro, sånn jeg skjønner det så hadde de bare behov for å kutte litt lønnskostnader.
 8. Hanche hater fortsatt Enga! 💪🏻 (Fra liveoppdateringen på flashscore)
 9. Forskjellen i lydnivå fra oss og LSK var nok ganske reelt. Så ingen mikrofoner plassert foran dem heller. Men de som var på vårt felt i dag gjorde i hvert fall alt de kunne for at forskjellen skulle bli så liten som mulig. Bra jobb av forsangere, og bra trøkk generelt. Det må vi fortsette med!
 10. Snakker vi en utfordrer til tidenes assist (jeg tenker selvfølgelig på Veigar til Daniel mot FFK)?
 11. Billettinfo: Stabæk Support sponser billetter til alle medlemmer mot at du blir med oss og lager trøkk på tribunen! Alle medlemmer vil få en mail i løpet av kort tid med billettlink.
×
×
 • Create New...