Jump to content

Petter

Ressurspersoner
 • Posts

  3,576
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  73

Petter last won the day on May 20

Petter had the most liked content!

Reputation

5,457

About Petter

 • Birthday 07/11/1992

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

4,230 profile views
 1. https://www.eurosport.no/fotball/eliteserien/2020/hevder-deila-punger-ut-for-glimt-juvelen-muntlig-avtale-skal-vaere-i-boks_sto9635011/story.shtml Hugo ryktes til Club Brugge og Feyenoord, snakk om 6,5 mill euro.
 2. Bortefeltet utsolgt nå til VIF-kampen, viktig at vi mobiliserer og fyller opp nok selv til å gi dem litt motstand! Og så får vi håpe at klubben fortsetter med streng linje når det kommer til bortelagseffekter på hovis...
 3. Når var sist ståfeltet var utsolgt? Sykt bra!
 4. Send meg en melding, jeg må gjøre det manuelt i databasen.
 5. Ikke noe fan av den nye grafiske profilen generelt. Hverken fonten eller de andre grafiske elementene falt i smak hos meg, men det logoelementet der er det klart verste. Én ting er at det er å tukle med logoen, men det er jo uansett bare stygt!? Eneste jeg likte med profilen var bruken av logoomrisset som et tekstelement, som her:
 6. Da takker jeg altså for meg etter seks år i styret, og det siste året som styreleder. Det har blitt noen arbeidstimer og ansvar som har hengt over meg, så jeg kjente at det nå var greit å trekke seg litt tilbake. Veldig glad for at Posse tok på seg et nytt år som leder, så ikke valgkomiteens oppgave ble alt for vanskelig, og jeg har veldig tro på at det valgte styret kan gjøre en god jobb videre!
 7. Vi måtte oppgradere PHP-versjon på serveren, og det var diverse ting som ikke spilte på lag med den nye versjonen. Alt skal være oppe igjen nå, men det gamle forumutseendet var ikke kompatibelt. Så dere får klare dere med Invision sitt default theme for nå, så skal jeg se om jeg får tid til å se noe mer på å få tilbake det blaa utseendet en dag. Nevermind, fant feilen!
 8. Innkalling til årsmøte Når: Torsdag 2. februar kl 19:00 Hvor: Onkel Blaa Da var det den tiden av året igjen! Det formelle må på plass, og vi møtes derfor til årsmøte på Onkel Blaa. Styret vil gå igjennom årsberetning og regnskap for 2022, og presentere budsjettforslag for 2023. Deretter presenterer valgkomiteen sin innstilling, og det velges et styre som skal få ta Stabæk Support til nye høyder i 2023. Vel møtt! For ordens skyld legger vi ved vedtektene til Stabæk Support her. Disse kan til enhver tid også finnes på nettsiden vår.
 9. Kåret til årets trener i Toppserien!
 10. STEM PÅ ÅRETS VIKTIGSTE SPILLER I 2022 http://www.stabaek.no/pimp-my-kasse.png Tradisjonen tro deler Stabæk Support ut en kasse øl på sesongens siste hjemmekamp til årets viktigste spiller. Avstemningen for Stabæk Fotball Kvinner er nå åpen, hvem synes du fortjener kassa i år? Logg deg inn på medlem.stabaek.no og avgi din stemme. NB: Du kan stemme frem til og med onsdag 26. oktober. Listen over tidligere vinnere kan du finne her. PS: Listen over spillere er basert på stabak.no, og skal inkludere alle spillere som har spilt i offisielle kamper i år og som fortsatt er i klubben. Send meg en melding om noe er feil!
 11. STEM PÅ ÅRETS VIKTIGSTE SPILLER I 2022 Tradisjonen tro deler Stabæk Support ut en kasse øl på sesongens siste hjemmekamp til årets viktigste spiller, og avstemningen for Stabæk Fotball Herrer er nå åpen. Hvem synes du fortjener kassa i år? Logg deg inn på medlem.stabaek.no og avgi din stemme. Avstemningen er åpen til og med onsdag 26. oktober, og vinneren blir offentliggjort på siste hjemmekamp lørdag 29. oktober. Listen over tidligere vinnere kan du finne her. PS: Listen over spillere er basert på stabak.no, og skal inkludere alle spillere som har spilt i offisielle kamper i år og som fortsatt er i klubben. Send meg en melding om noe er feil!
 12. Alle medlemmer fikk mail på tirsdag med billettlink hvor man kan hente ut gratisbilletter til venner på feltet, til begge de to siste hjemmekampene.
 13. Med. @Daigo nr 10 sjekket du opp i dette da jeg nevnte det sist?
×
×
 • Create New...