Jump to content

Petter

Styret
 • Content Count

  3,384
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  52

Petter last won the day on December 1

Petter had the most liked content!

Community Reputation

4,094

About Petter

 • Rank
  .
 • Birthday 07/11/1992

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://pharsem.net

Recent Profile Visitors

2,850 profile views
 1. VIF ligger veldig kompakt bak der, og med så lite bevegelse som vi har blir det jo umulig å trenge gjennom. Og så må vi tørre å ta litt større sjanser på pasningene fremover oftere, med en gang Bohinen turte å slå hardt frem mot Antonsson ble det jo farlig.
 2. Dønnum ute med skade for VIF, gode nyheter for oss.
 3. Marcus Sandberg - Sturla Ottesen, Nicolas Pignatel Jenssen, Gustav Valsvik, Mats Solheim - Kaloyan Kostadinov, Emil Bohinen, Sammy Skytte - Oliver Edvardsen, Marcus Antonsson, Luc Kassi Innbyttere: Jonas Vatne Brauti, Luc Kassi, Darren Maatsen, Kosuke Kinoshita, Erik Botheim, Kristian Bernt Torgersen, Jørgen Olsen Øveraas, Tortol Lumanza, Kornelius Normann Hansen
 4. Det tok dem litt tid, men forumet har nå blitt godkjent for listing i appen! Søk etter "Stabæk" så finner man det.
 5. Brochmann friskmeldt! https://www.miffotball.no/nyheter/tonny-friskmeldes
 6. Fisketjønn sa på Eurosport-sendingen i går at den siste kvallikkampen skulle gå på "boxing day", som så ble rettet til 27. eller 28. desember.
 7. Fant ikke noen "offisielle dokumenter" hvor det står, men det har i hvert fall blitt praktisert på den måten minst siden 2011. Her fra 2012-tråden:
 8. Nei, et av kriteriene som har vært brukt i alle år er at spilleren må være i klubben ved sesongslutt.
 9. STEM PÅ ÅRETS VIKTIGSTE SPILLER I 2020 Tradisjonen tro deler Stabæk Support ut en kasse øl på sesongens siste hjemmekamp til årets viktigste spiller, og avstemningen for Stabæk Fotball Herrer er nå åpen. Hvem synes du fortjener kassa i år? Logg deg inn på medlem.stabaek.no og avgi din stemme. Avstemningen er åpen til og med søndag 6. desember, og vinneren blir offentliggjort på siste hjemmekamp onsdag 9. desember. Listen over tidligere vinnere kan du finne her.
 10. Endringer vedtatt, med rom for økt fleksibilitet i tilfelle smitte og karantener Siste hjemmekamp for oss er nå satt opp onsdag 9. desember, altså en uke tidligere enn hva som var planlagt tidligere. Siste seriekamp er fortsatt borte mot Godset lørdag 19. desember. Hjemmekampen mot VIF blir onsdag 2. desember kl. 20:00.
 11. Oscar Aga nominert til prisen for årets gjennombrudd i OBOS-ligaen
 12. Kødder du med meg eller? 3-4 ganger? 1. omgang er vel fort årsbeste på tribunen (sett bort ifra den ene kampen vi fikk på ståfeltet). At det faller litt når laget faller sammen er vel ikke så rart. Og med den totale kollapsen på slutten i dag er det vanskelig å finne energi til å fortsette å synge. Å skape trøkk når alle står med to meters avstand, og man maks er 15-20 stk som synger, er en fryktelig tung oppgave. Jeg mener man bør innse at dette er vanskelige forhold for en forsanger, og kanskje justere forventningene sine ned litt.
 13. Sikker på det? For meg så fungerer det som vanlig og jeg kommer til siste uleste. Hvilken nettleser bruker du, i så fall? Hvilken knapp tenker du på da? Jeg pleier å lese alle tråder selv, så når jeg ikke har brukt den funksjonaliteten selv er det litt vanskelig å se hvor den mangler fra. På mobil kan du gå inn på menyen øverst i høyre hjørne og trykke "Marker alt som lest", hvis det var det du tenkte på.
×
×
 • Create New...