Jump to content

Petter

Styret
 • Content Count

  3,436
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  60

Petter last won the day on April 4

Petter had the most liked content!

Community Reputation

4,541

About Petter

 • Rank
  .
 • Birthday 07/11/1992

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://pharsem.net

Recent Profile Visitors

3,069 profile views
 1. Bekreftet her er oppdatert terminliste: https://www.eurosport.no/fotball/eliteserien/2021/oppdatert-serieoppsett-viken-klubbene-far-onsket-sitt-oppfylt_sto8271619/story-amp.shtml
 2. 100 % enig i alt dette. Hvis du synes det er tåpelig at man prøver å nyansere en diskusjon, og ikke se alt svart/hvitt, så er jeg uenig med deg om det.
 3. Nå må du lese litt bedre tror jeg 🙂 "forskjell på å være en idiot og tenke ..." betyr at jeg mener de har vært idioter som har tenkt det. Jeg skriver ikke "forskjell på å være en idiot og det å tenke ..." Det jeg la til med at fotballspillere kanskje ikke vet hva inkubasjonstid betyr var et flåsete forsøk på å lette stemningen litt, og var langt fra poenget med det jeg skrev. Og jeg har ikke prøvd å unnskylde dem eller si at alt er greit. Helt enig i at de har visst, og bevisst gitt faen. Dette er du vel ikke uenig i?
 4. Poenget mitt er at det er forskjell på å være en idiot og tenke "ah, jeg testet negativt, da går det sikkert fint at jeg møter noen kompiser", og det å drite i alt og alle og dra på fest når de ikke har fått noe testsvar og det er stor sannsynlighet for at de er smittet. De har brutt karantenen, noe som er helt idiotisk, og de fortjener alt de får av bøter og annen straff. Hele greia er flau for klubben og jeg er skikkelig irritert på dem selv. Men man må klare å se at det finnes forskjellige grader av idioti. Det hadde selvfølgelig vært verre om de visste at de var smittet, dro på fest
 5. Enig. De dro for å henge med noen venner etter å ha testet negativt. Ja, det er et klart brudd på rettningslinjene og de burde absolutt ha visst bedre, men det er ikke en "fuck alle regler, jeg tenker bare på meg selv"-holdning.
 6. Hadde håpet å se Hanche i landslagstroppen nå, men ble visst ikke sånn. Uansett, av folk som har vært innom oss har vi med Meling, Thorsby, Thorstvedt og Dæhlie.
 7. Diskusjonen her ble naturlig nok såpass stor at den fortjente et eget emne. Ryddet derfor opp litt.
 8. Posse sitt på nett: https://www.budstikka.no/debatt/apent-brev-til-kommunestyret-i-baerum/629960!/ Henrik sitt på nett: https://www.budstikka.no/debatt/kommunens-viktigste-motested/630407!/ Alle leserinnlegg har kommet åpent på nett. Det eneste de har lagt bak betalingsmur tidligere er et intervju (altså hvor en av deres journalister har skrevet saken) med Jon hvor han blant annet svarte på negative leserinnlegg.
 9. Ikke rart han er på trening, han er jo fortsatt under kontrakt med oss:
 10. Fint innlegg på stabak.no
 11. Mulig å få Askildsen tilbake på lån, kanskje?
 12. Opseth til S08 i følge VGs opplysninger.
 13. Husk årsmøtet i dag kl. 19:00! Logg deg inn på medlem.stabaek.no for å finne lenke til årsmøtet, samt info om hvordan du kan delta med spørsmål og i avstemninger.
×
×
 • Create New...