Jump to content

Petter

Styret
 • Posts

  3,509
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  62

Petter last won the day on September 25 2021

Petter had the most liked content!

Reputation

4,971

About Petter

 • Birthday 07/11/1992

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://pharsem.net

Recent Profile Visitors

3,410 profile views
 1. Er vel en del av dem som kan bli flyttet om vi er heldige. De første 14 rundene er satt, men derfra og ut kan det komme forandringer. Sånn jeg leser det så skal kampene i runde 15, 16, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 og 28 spilles mandag/søndag, så er vi heldige så får vi en del av dem på søndagene isteden.
 2. Terminlisten: https://www.eurosport.no/fotball/obos-ligaen/2021/stor-oversikt-terminlisten-for-obos-ligaen-2022_sto8708083/story.shtml Vi starter borte mot Skeid mandag 4. april, og avslutter hjemme mot Mjøndalen lørdag 29. oktober.
 3. Vi har nå åpnet for medlemskap i 2022, gå inn på medlem.stabaek.no for å fornye! Prisene er som i fjor, 300,- for voksen og 150,- for u18. Husk også at du kan kjøpe gavekort, hvis du mangler noen julegaver. For de som har aktivert autofornyelse så vil dette skje på nyåret (om du ikke allerede har fornyet selv). Husk å ha oppdaterte kortdetaljer inne på profilen din.
 4. NFF skal ha møte i morgen. Men blir vel 3x200 pers, spørsmålet er om det blir noen billetter til bortelaget...
 5. STEM PÅ ÅRETS VIKTIGSTE SPILLER I 2021 Tradisjonen tro deler Stabæk Support ut en kasse øl på sesongens siste hjemmekamp til årets viktigste spiller, og avstemningen for Stabæk Fotball Herrer er nå åpen. Hvem synes du fortjener kassa i år? Logg deg inn på medlem.stabaek.no og avgi din stemme. Avstemningen er åpen til og med torsdag 2. desember, og vinneren blir offentliggjort på siste hjemmekamp søndag 5. desember. Listen over tidligere vinnere kan du finne her.
 6. Noen som har sett noe update på dette eller? Kunne vært greit å få satt de datoene snart kanskje...
 7. Litt fett at en Sarpsborg-fotograf fokuserer så mye på oss.
 8. STEM PÅ ÅRETS VIKTIGSTE SPILLER I 2021 Tradisjonen tro deler Stabæk Support ut en kasse øl på sesongens siste hjemmekamp til årets viktigste spiller. Avstemningen for Stabæk Fotball Kvinner er nå åpen, hvem synes du fortjener kassa i år? Logg deg inn på medlem.stabaek.no og avgi din stemme. NB: Du kan stemme frem til og med torsdag 11. november. Listen over tidligere vinnere kan du finne her.
 9. Vi har fått fikset det, men takk for tilbudet!
 10. Er det noen som skal fly over til Bergen som kan hjelpe oss med å få fraktet en skibag med flagg etc. frem og tilbake? Send meg i så fall en melding. Support vil selvsagt dekke kostnadene for spesialbagasje på flyet. Det blir dessverre ingen buss, men det er solgt mange billetter på bortefeltet og vi vil veldig gjerne at det skal se visuelt bra ut. Ingen fra styret har mulighet til å fly over, så derfor trenger vi at noen tar ansvar og hjelper oss.
 11. Skrevet her i gjenåpningstråden, samme i mail og i poster på sosiale medier. Men kunne selvfølgelig skrevet det tydeligere. Planen er å sende ut mail om det i morgen tidlig. Jeg rakk ikke i kveld dessverre. Vi møter opp på feltet 18:20 i morgen!
×
×
 • Create New...