Jump to content

Petter

Styret
 • Posts

  3,536
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  63

Everything posted by Petter

 1. Stillingene som generalsekretær, fotballpresident og mediesjef i NFF er nå besatt av tidligere Stabækspillere. Får satse på at de får litt orden på organisasjonen etter hvert!
 2. Kun fem plasser igjen på bussen!
 3. Husk ekstraordinært årsmøte i morgen kl 19. Agenda finner du her: https://www.stabak.no/nyheter/ekstraordinaert-arsmote-her-er-agendaen
 4. Ikke glem å melde på lagene deres! Litt for få lag pr nå, så vi må få inn noen flere asap for å kunne gjennomføre. Mail til peter@stabaek.no merket "Supportercup lag"
 5. Høres bra ut! Blir det fungerende toalett på bussen vi skal kjøre til Bryne? Hadde vært fint å slippe å stoppe fordi noen må på do fem minutter etter at vi har kjørt fra Bekkestua...
 6. Notodden borte i 2. runde, 22. juni.
 7. Påmeldt, forresten. Blir bra det her!
 8. Som Posse skriver skulle vi gjerne hatt noen flere påmeldte, det er grenser for hvor mye vi kan gå i minus per tur. Og minibuss blir dessverre ikke noe billigere enn vanlig buss. Men, vi har bestemt oss for å sende bussen denne gangen. Så JA, det blir buss til Bryne!
 9. Jepp, er ledige plasser. Bare å melde seg på!
 10. Når han sier til oss "vi må stå sammen om dette", og det oppfattes som om det sies på en anklagende måte, som om vi ikke gjør vår del, så er det ganske provoserende, ja.
 11. Vi har allerede en tråd for Kjønø. Stenger denne.
 12. Ta med en venn på feltet, vi spanderer billetten! Alle medlemmer skal nå ha fått et nyhetsbrev med en billettlink. La oss mobilisere!
 13. Var innom Nadderud i går, matta ser definitivt bedre ut, men er nok fortsatt litt ujevn. Men jeg var ikke ute på gresset, så litt vanskelig å bedømme ordentlig.
 14. Valgkomiteen og styret hadde konkludert med at alle kandidater var valgbare, basert på én ekstern vurdering som de hadde bestilt. Medlemmer var uenige i konklusjonen, og hadde også vært i kontakt med NIF sine advokater for å få deres vurdering av saken. Denne vurderingen sådde større tvil rundt valgbarheten. Medlemmene var derfor interessert i at det ble gjort ytterlige undersøkelser, og basert på det så gikk styret inn for å utsette alle valg til nytt ekstraordinært årsmøte. Medlemmene (med et flertall på 15 mot 13 stemmer) ville derimot at valgkomiteen skulle velges nå, og alle andre valg utsettes til nytt ekstraordinært årsmøte. Som Posse skriver ble da Mortimer benket inn i valgkomiteen, og Mimi Berdal valgt til ny leder. Valgkomiteen vil så jobbe videre med sin innstilling frem mot nytt ekstraordinært årsmøte.
 15. Stabæk har betalt over 24 millioner til agenter på tre år – sjefen mener det er «naturlig»
 16. Hederspris til fyrverkerigeneral Johan, så sinnsykt fortjent!
 17. Har du en kilde på at spillergruppen har mistet troen på Kjønø?
 18. Man kan si mye om Kjønø og system osv, men det er jo 11 spillere utpå der som i praksis ikke får til noe som helst av det de prøver på. Pasninger, taklinger, forseringer eller mottak, ingen ting funker.
 19. Årsmøtet vil jo uansett gjennomføres som vanlig, før det eventuelt blir mulighet til å stille noen fra klubben noen spørsmål etterpå. Om du ikke er interessert i å høre svarene på de spørsmålene, så er det jo ikke verre enn å bare dra etter at selve årsmøtet er ferdig.
 20. Er vel en del av dem som kan bli flyttet om vi er heldige. De første 14 rundene er satt, men derfra og ut kan det komme forandringer. Sånn jeg leser det så skal kampene i runde 15, 16, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 og 28 spilles mandag/søndag, så er vi heldige så får vi en del av dem på søndagene isteden.
 21. Terminlisten: https://www.eurosport.no/fotball/obos-ligaen/2021/stor-oversikt-terminlisten-for-obos-ligaen-2022_sto8708083/story.shtml Vi starter borte mot Skeid mandag 4. april, og avslutter hjemme mot Mjøndalen lørdag 29. oktober.
 22. Vi har nå åpnet for medlemskap i 2022, gå inn på medlem.stabaek.no for å fornye! Prisene er som i fjor, 300,- for voksen og 150,- for u18. Husk også at du kan kjøpe gavekort, hvis du mangler noen julegaver. For de som har aktivert autofornyelse så vil dette skje på nyåret (om du ikke allerede har fornyet selv). Husk å ha oppdaterte kortdetaljer inne på profilen din.
×
×
 • Create New...