Jump to content

Petter

Styret
 • Posts

  3,548
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  64

Everything posted by Petter

 1. Folkens, nå skjerper vi oss. Diskuter innhold i innleggene, ikke person og hva personen eventuelt måtte ha ment tidligere. Skjult 11 innlegg her nå. Mulig det var noe fornuftig blant det jeg skjulte, men det var en del av alt tullet så da får dere heller prøve å få frem poengene deres på nytt, på en ordentlig måte. Innlegg som kun består av en eller to emojis er også unødvendig. Vi prøver å ha et høyere nivå enn som så her inne. Foreslår at samtlige tar seg en tur innom forumreglene siden mye tydeligvis er glemt. Bidrar ikke innlegget ditt i diskusjonen så trenger du ikke å poste det.
 2. Vi er to stk på fly opp 12:40 og hjem 21:00. Noen som har noen tanker om pub å samles på?
 3. Enig her, den generelle stemningen da JJ måtte gå var vel at det var på høy tid, med tanke på blant annet rapportene om dårlige treninger, og null utvikling i spillet. Etter min mening burde det skjedd ennå tidligere, det er vel også rykter som sier at han hadde mistet garderoben allerede seks måneder i forveien. Så at mange nå skal forsvare han, og mene at det hadde vært bedre å bare beholde JJ hele veien, blir litt rart. Jeg var positiv til Kjønø da han ble ansatt, og da han ble forfremmet til hovedtrener, og syntes han ga et godt inntrykk og hadde ideer som i hvert fall så bra ut på papiret, og det var jeg vel ikke helt alene om. Dessverre har vi ikke hatt den utviklingen vi hadde håpet på, og prestasjonene har ikke vært i nærheten av bra nok, så det er lett å se tilbake nå og tenke at Kjønø ikke var det riktige valget allikevel.
 4. Vi tar med oss et utvalg effekter bort i pubteltet i fanzone før kampen i morgen, så her blir det mulighet til å både få seg noe kaldt i glasset og å freshe opp garderoben. Vi sees! PS: Ryktes at Brann-supporterne møter opp tidlig på bortefeltet i morgen, så fint hvis folk på feltet vårt også dukker opp litt før 14:58.
 5. Fortsatt noen plasser igjen på bussen, det er enda tid til å slenge seg med!
 6. Lykke til videre Oddbjørn, og takk for innsatsen! Jeg ville ikke utsatt meg selv for å grave opp det der om jeg var deg, men om du leter tilbake i tid på forumet også så finner du nok... litt klaging...
 7. Billetter: https://fredrikstadfk.woow.no/#!/match/buy/422
 8. Men hvorfor i all verden gjøres ikke disse grepene tidligere??
 9. Askildsen forlenger med Sampdoria frem til sommeren 2026, og leies samtidig ut til Lecce for den kommende sesongen
 10. Emil bekreftet klar for Salernitana
 11. Stillingene som generalsekretær, fotballpresident og mediesjef i NFF er nå besatt av tidligere Stabækspillere. Får satse på at de får litt orden på organisasjonen etter hvert!
 12. Kun fem plasser igjen på bussen!
 13. Husk ekstraordinært årsmøte i morgen kl 19. Agenda finner du her: https://www.stabak.no/nyheter/ekstraordinaert-arsmote-her-er-agendaen
 14. Ikke glem å melde på lagene deres! Litt for få lag pr nå, så vi må få inn noen flere asap for å kunne gjennomføre. Mail til peter@stabaek.no merket "Supportercup lag"
 15. Høres bra ut! Blir det fungerende toalett på bussen vi skal kjøre til Bryne? Hadde vært fint å slippe å stoppe fordi noen må på do fem minutter etter at vi har kjørt fra Bekkestua...
 16. Notodden borte i 2. runde, 22. juni.
 17. Påmeldt, forresten. Blir bra det her!
 18. Som Posse skriver skulle vi gjerne hatt noen flere påmeldte, det er grenser for hvor mye vi kan gå i minus per tur. Og minibuss blir dessverre ikke noe billigere enn vanlig buss. Men, vi har bestemt oss for å sende bussen denne gangen. Så JA, det blir buss til Bryne!
 19. Jepp, er ledige plasser. Bare å melde seg på!
 20. Når han sier til oss "vi må stå sammen om dette", og det oppfattes som om det sies på en anklagende måte, som om vi ikke gjør vår del, så er det ganske provoserende, ja.
 21. Vi har allerede en tråd for Kjønø. Stenger denne.
 22. Ta med en venn på feltet, vi spanderer billetten! Alle medlemmer skal nå ha fått et nyhetsbrev med en billettlink. La oss mobilisere!
 23. Var innom Nadderud i går, matta ser definitivt bedre ut, men er nok fortsatt litt ujevn. Men jeg var ikke ute på gresset, så litt vanskelig å bedømme ordentlig.
×
×
 • Create New...