Gå til innhold

Petter

Ressurspersoner
  • Innholdsteller

    3 624
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    73

Innlegg skrevet av Petter

  1. 50 minutter siden skrev BelgiskBlaa:

    Bare av ren nysgjerrighet: Noen som vet hva som er til hinder 20. april som ikke er til hinder noen av de andre datoene det er hjemmekamp?

    Jeg vil tippe at det er fordi det må gjøres endringer på eksisterende stadion når anleggsområdet etableres, som f.eks. å flytte Support over til hovis, etablere nye innganger osv. Så med byggestart nå så vil ikke stadion være klar til å ta imot folk den 20. april, derfor blir denne flyttet.

  2. 12 minutter siden skrev Akk ove:

    Det er vel totalen som gjør at Stabæk rykker ned. Elendig styre, for dårlige spillere, bytte av trenere hvert år, en GJENG MED DRITTUNGER i Stabæk support. Kutt ut bluss og annen faenskap. Flau over å være medlem. Men er utmeldt fra 2024, så slipper dere å høre på sytingen. Godt jeg kan heie på moderklubben min i stedet. 

    Lyst til å utdype hvordan Support er skyld i at vi rykker ned?

  3. 9 minutter siden skrev Styrmann:

    Frode Thomassen til Budstikka nå:

    "Han sier også at Bodø/Glimt har svart Stabæk support en gang, at de kanskje kan kritiseres for ikke å ha svart ytterligere en gang, men at de forholder seg til Stabæk som klubb og ikke supporterne.." 

    😒

    Er forsåvidt ingen overraskelse at Glimt ikke gidder å forholde seg til supportere. Skulle vel helst vært foruten.

  4. 3 timer siden skrev Mr. Diamond:

     

    Nå syns jeg egentlig dere er litt urimelige. Personlig ble jeg positivt overrasket da jeg så invitasjonen på X/Twitter (1.912 visninger). Like etter fikk jeg den opp i feeden på Facebook (65 stk 👍) også. Hele tiden lenket til egen sak på hjemmesiden. Hvor mye skal de egentlig gjøre? Annonsere i TV og radio? 

    Som sagt mulig at det bare er jeg som er litt sløv. Men jeg hadde i hvert fall ikke sett noe som helst om det annet enn én som nevnte det så vidt for meg forrige uke, og innlegget til mbh over her (har igjen en halvtime av episode 5 av podcasten...)

    Sammenlignet med oppmerksomheten som var rundt forrige møte så er det i hvert fall lite nå, men det er vel litt naturlig også. Jeg er ikke en som kritiserer for kritikkens skyld altså, det eneste jeg er opptatt av er at oppmøtet her blir bra nok til at klubben fortsetter med lignende møter. For vi har sett nok eksempler på det motsatte tidligere.

  5. 6 minutter siden skrev Kaizer Alphonse:

    Nå vet ikke jeg om vi har noen speidere som sonderer det norske markedet for oss, men det bør vi jo ha. Denne signeringen kom vel som et resultat av nevne cup-kamp, altså nærmest en tilfeldighet. Det er helt sikkert flere Vinge der ute, men vi kan ikke gjøre oss avhengig av cup-kamper for å finne dem.

    Så du tror at første gang vi så på Vinge var da han spilte mot oss i cupen? Neppe.

×
×
  • Opprett ny...