Gå til innhold

AndersDT

Bruker
  • Innholdsteller

    169
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av AndersDT

  1. 1 min stillhet før matchen i dag grunnet ulykken til Lokomotiv Yaroslavl...
  2. Hvor blir medaljen vi fikk hengt opp?
  3. Blaaskjorten er på og Stabækmansjettene er med.. Kroppen har konsumert øl siden jeg kom hjem fra Nadderud! Dette blir bra!
  4. 2-1 nu.. 5 min igjen... lover ikke bra!
  5. Oi, for en dag. Først fikk jeg sommerferie en dag tidligere enn planlagt, så ringer en kompis og sier at det er fylla, så dette.. Dagen min er tilnærmet komplett!
  6. 2-0 i dag. Greit nok, men spillet i dag var det ikke videre klasse over! Mangel av forsanger ble merkbart i 1.omgang, men i 2. holdt vi vel ikke kjeft i mer enn 30 sekunder?
  7. Jeg velger å tro at FIFA har et bedre syn på kvinnefotballen ettersom de og SFK klarer å kombinere slik at vi rekker hele VM og chicksa.. her har NRK, TV2 og NFF noe å lære!
  8. Gleder meg til en kamp uten vuvuzelas.. blir herlig!
  9. Denne kampen minnet urovekkende mye om "kampen som ikke nevnes" som var den siste cupkampen vår i '08.. Gutta viste ingen interesse og var ufattelig slappe i hele 1. omgang. 2. omgang var heldigvis hakket bedre og JS var god. Trenerbytte i sommerferien?
  10. Men det var sånn at Stabæk vant CL 2011?
  11. Ja, den går på TV2 Zebra fra kl. 17.55!
  12. har en liten våt drøm om at det kommer så mange på kamp at $$ må stå på den gamle tribunen..
  13. Det var en fantastisk kamp, med godt trykk fra oss og chicksa.. 2-0 og en drøss med sjanser bør være over pari mot den tidligere serielederen. Men nu er vi på topp og der blir vi!
  14. hør hør, men fortsatt "lavt" om dere skjønner hva jeg mener.
  15. Vi får da enda håpe at dommernivået i Sverige og Finland er vesentlig høyere enn det vi er vant med her til lands.
  16. Hva med å diskutere dette på Blaa i kveld, vil tro at det kommer mye bra da!
  17. Å øke prisene kan vel kanskje også virke mot sin hennsikt. Jeg vil tro at mange av de som kjøpte sesongkort i fjor til 100 kr, eller hva det nå enn var, gjorde dette fordi prisen var 1,5 utepils. At vi i $$ fikk sesongkort til chicksa med i pakka vi kjøpte i år var kanskje litt meget, men takker. For at folk skal komme på kamp har jeg tro på den gode gamle reklamen. Plakater, at kampen nevnes på TA, kanskje en eller annen reklame i Budstikka. Og kanskje Budstikka vil starte å skrive om jentene. De har faen meg bedre kontroll på 3 og 4 divisjon i Oslo og Akershus enn de har om kvinnefotball, men sånn er det vel når flesteparten i redaksjonen spilte ball med Stunner.
  18. Å stå igjen efter en slik kamp bør være en selvfølge. Vi sto igjen efter chixa tapte mot Kolbotn, og de skulle i allefall ikke tape, da står vi også igjen når gutta taper en kamp man ikke skal tape. Medgang gir venner, men motgang prøver dem.
  19. Sannsynligvis aldri. Hvordan er det det funker a?
  20. Hønefoss skal være et lag vi tar tre poeng fra, men marginene var ikke på vår side over hode. De hadde en keeper som for første gang viste seg frem. Vi hadde spisser med hangover og en nedadgående rus.. Vi spilte rett og slett under pari. Enig i at det var flaut og skuffende, men hva skjer med å bli igjen etter kampen? Hvorfor skal plutselig alle sammen hjem efter 90 spilte minutter. Hva skjedde med "Alltid. Uansett", er det blitt "Noenganger. Kanskje."? Man går da faen ikke hjem mens hele "Felleskjøpet" står der. Vi er de siste som skal forlate FA, ikke bortesupporterne.
×
×
  • Opprett ny...