Gå til innhold

Panda

Bruker
  • Innholdsteller

    95
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

0

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk
  1. hvor lenge er det til Høiland er tilbake forresten?
  2. Ikke så mye med draktene å gjøre dette, men er det noen som vet når smokkene kommer tilbake? Nevøen min venter SÆRDELES utålmodig.. Jeg håper forresten at de i den nye filialen får en sånn presse sånn at vi slipper å sende inn draktene til trykking av nummer og navn. Chelseas supportershop (uten sammenligning forøvrig) hadde MANGE, da bør vi i alle fall klare å ha én? evt. kan vi vel ansette en gammel bestemor med strykejern
  3. Hvorfor er det alltid sånn at ræva-lagene spiller sin beste kamp for sesongen mot oss?
  4. Er vel uansett lov å leie på søndager så lenge han dekker under 100 kvadr.. Nei, denne ble for tørr.
  5. http://www.kanari-fansen.no/debatt/showthr...2832&page=4 Kanarifansens kamptråd. De bruker som vanlig mest spalteplass på at vi filmer altfor mye, at fotball er en mannesport hvor alt skal være knallhardt (helst bakfra og med albuen kan jeg tenke meg), at vi har en sleip trener osv osv. Personlig syns jeg dette innlegget er spenstig: holmiz Senior Member Hjelp, skaff meg et liv! Medlem siden: Apr 2006 Sted: Bart City aka home of the Hjemmebrent Alder: 29 Meldinger: 2,287 Standard Stabæk er Østlandets svar på Hødd. Eneste forskjellen er disponibelt beløp på saldo er forskjellig, og kun utgjør et par ekstra nuller favør tegneserielaget fra ytterste Oslo vest, og tallet null ("0") ikke har noe å si til eller fra er er de like forhatte. At de ligger der de ligger på tabellen skyldes ene og alene at årets tippeliga er like ustabil Ingebrigt Steen Jensen uten lykkepiller, en egenskap årets liga forøvrig deler med veldig mange beboere i rekkehus med skyhøy fellesgjeld på denne (forhatte) siden av bompengeringen, der bomstasjoner blir ansett som arkitektonisk korrekt. Å høre "Shølølølølø - løllølø" fra gutter med lengre hår enn Mette-Marit og mer gel i håret enn Erik Solèr er mer enn slitsomt nok, men samtidig bør en jo ha litt sympati med vanskeligstilte gutter med langt hår og søtt pannebånd. Trolig er dette deres måte å formidle til omverdenen at de hadde en vanskelig oppvekst der pappa drakk og mamma slo mens hun stadig stod i med husets vaktmester, gjerne samtidig. Ikke min feil at store deler av "berget de faa" stadig drømte seg bort med erotiske tanker om pippi-langstrømpe og hesten hennes mens det blåste som værst hjemme. For meg holder det å begrunne min foraktelse med at Martine Møbelsønn en gang besudlet klubben, enda enklere blir det når kjeltringen Annnan fortsatt har på seg pysjamasen, eller når smålubne Veigar Fall atter en gang detter som en overfylt søplesekk med et skuespill som burde nomineres både til Amanda og Oscar, der han stirrer på dommeren med sine sørgmodige øyne samtidig som han forsøker å skjule dobbelthaka, vel vitende at hans armer flyr ukontrollert til alle kanter. Heldigvis er det ingen rikinger som vil sponse Hødd lenger, et eksempel mr. Steen Jensen ser ut til å etterfølge. Endelig. Kanskje "Shøløløløllølø" ropene i 2010 da er forbeholdt idretter som sprangridning, fekting og 100m frisørtime på kun en G&T? Det er lov å håpe, og jeg håper vi vinner 4-0, etter 2 mål av Metern (som går for toppscorer), Kippe og Otto - siste på straffe bare for å vise hvem som er sjef og uten behov for hårbånd. __________________ Hilsen Anders, eksilkanari med Hjertet i LSK!
  6. Av en eller annen grunn tviler jeg sterkt på at denne personen leser dette. Tviler på det jeg og, men det var a last act of a desperate man
  7. Forresten, til deg som hadde med deg bjelle på hovis i dag. La være neste gang er du grei... Det har vi nok av på håndballkamper.
  8. Hvis bare Holmvik blir og Annan enten blir eller kommer seg så langt unna Trondheim som det er mulig, DA.... Edit: klønete setning.
  9. Helt enig. Det er en dårlig løsning. Skal sesongkortet gjelde for begge lagene må vel dette kvinnelaget få prosenter av sesongkortsalget? Og det vil resultere i mindre penger til gutta. Tror ikke damelagene er så vant til publikumsinntekter at det gjør noe. 200 tilskuere ganger 100 kroner ganger 11 hjemmekamper blir 220.000 kroner i tilskuerinntekter pr sesong. De er nok mest opptatt av at det kommer en del på kamp. Klarer vi f.eks. å stille opp med 500-1000 tilskuere på hver kamp er nok damelaget gørrfornøyd, selv om de ikke skulle få noen tilskuerinntekter. Dessuten kommer vel kanskje de som er på kampene deres nå til å fortsette å komme. Tilskuerinntektene blir sikkert ca det samme, uten at jeg vet hvordan det er med sesongkort på Føyka.
  10. gleder meg til å se Janne Stange i Stabæk-drakt jeg... selv om hun godt kunne spilt i bobledress, jeg hadde likevel gledet meg til å se henne.
  11. http://www.tornekrattet.no/index.php?optio...;id=78159#78159 her er i alle fall Tornekrattets syn på saken
  12. Enig. Selv om nonsense-tråden "Alanzinho - En ulv i fåreklaer?" ikke var langt bak. Var det han som mente vi skulle ditche Alan og hente Espen Børufsen?
×
×
  • Opprett ny...