Gå til innhold

opprop

Bruker
  • Innholdsteller

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

8

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk
  1. syns faktisk det stort sett gjelder dere alle jeg... Utrivelige mennesker. Sjelden passer det vel bedre å ta alle under samme kam. Yes da., takk for den:) Hver person, sin tanke og mening, så du står jo fritt til å mene at bergensere og brannsupportere er utrivelige mennesker. Ha en fin dag.
  2. Huff... Jeg ser det er mye "hat" etc mot Bergen som by og brannsupportere generelt. Det er selvsagt forståelig at hendelser som nylig skjedde setter sine spor, men jeg får håpe dere ikke ser slik på alle oss brannsupportere. Personlig synes jeg det er utrolig artig å sitte før kamp å prate med motstanderens supportere, diskutere fotball, kampen som kommer, skåle i øl etc. Slik er det nok for flertallet også av oss.. Jeg håper ihvertfall at dere ikke bærer nag til den generelle brannsupporter, og at vi kan fortsatt ha en god tone før neste kamp.. Jeg føler nemlig at det er ganske stor forskjell på forholdet mmellom $$ og BBB, og f.eks "hatet mellom brann og vif, og har vel ikke noe sterkt ønske akkurat om at det skal utvikle seg til å bli slikt heller.
  3. Hei Stabækfans. Jeg ønsker bare å beklage på det sterkeste de hendelsene dere opplevde i Bergen før forrige match. Dette er noe 99,9% av alle med hjerte i Brann tar sterk avstand fra, og vi synes det er utrolig trist at noen idioter holder på slik de gjør. Håper alt går bra med de innvolverte, og at dere slipper å oppleve slikt igjen. Lykke til videre i årets sesong. mvh Brannsupporter fra østlandet.
×
×
  • Opprett ny...