Gå til innhold

Kjetil Eggen

Bruker
  • Innholdsteller

    70
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

0

Om Kjetil Eggen

  • Bursdag 17. des. 1969

Profile Information

  • Location
    Østerås

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk
  1. Vil annbefale deg å sjekke Norway-Bussexpress. Fin og behaglig busstur med Kystbussen og sannsynligvis billigere.
  2. Vi prøvde ikke, vi gjorde det Hehe morsomt påfunn, men hvis det skal gjøres flere ganger. Kanskje tenke litt på når dere gjør det. For før jeg skjønte hva dere drev med, begynte jeg og lure på om dere bua mot våre egne.
  3. Si meg prøvde dere å etterape vuvuzelalyden? Eller hva var den lyden dere lagde opptil flere ganger? Kunne ikke være piping for da pep dere minst like mye på egne spillere ihvertfall
  4. Et billig og koslig hotell er Skansen hotell. Ligger i Storgata. Et par hundre meter nord for der gågata slutter. Kan absolutt annbefales.
  5. Er det bestemt hvor vi med vanlig sesongkort (Sitteplass) skal være på Ullevål Stadion?
  6. RBK-LSK fra 1988 (?) står fortsatt med publikumsrekorden, med over 28000 tilskurere da det var en rein seriefinale i siste runde. Tippeligaen (TL) startet vel først i 1995 når vi fikk 14-lags serie. Før det het det vel 1. divisjon eller Hovedserien (sikkert vært andre navn og på øverste divisjon i Norge tidligere og). TL startet vel i 1991, men når man regner kamper i denne sammenheng så ser man vanligvis helt tilbake til da Brann vant på begynelsen av 60 tallet. Siden det var den gang man samlet det til en serie. Noen regner rett nok noen år senere (slutten av 60 eller begynnelsen av 70 tallet) siden det var da man og åpnet for Nord Norske lag. Så navneendringer og endring av antall lag telles ikke i denne sammenheng. Så Seriefinalen i 85 er publikumsrekorden.
  7. Ja folkens ranger de mest minneverdige Stabæk kampene du har sett live. Her er min liste: 1. Stabæk - Vålerenga 2008. 6 - 2 Så utrolig fantastisk kamp, hvor vi virkelig rævkjørte Enga, samtidig som dette og var kampen hvor Gullet ble 100% sikkert og en fantastisk avskjed med Nadderud. 2. Stabæk - Rosenborg Cupfinalen 1998. 3 - 1 Vårt aller første trofe, en fantastisk kamp full av spenning og dramatikk. 3. Strømsgodset - Stabæk 2007. En fantastisk serieavslutning hvor vi sikret sølvet. 4. Stabæk - Brann 2000. En helt vannvitig kamp hvor vi virkelig slukket Brann, med 7 mål eller hva det var. 5. Stabæk - Vålerenga 1995. 0 - 2 Selv om vi desverre tapte, så var det en utrolig opplevelse vår aller første kamp i Tippeliagen.
  8. Tragisk med herverk, men de har vel neppe noen mulighet til å nå frem med krav mot Stabæk om erstatning.
  9. Og her en sekvens av dere fra 2 omgang i samme kampen
  10. Hei under kveldens kamp på Åråsen tok jeg en liten filmsnutt av dere. Beklager hvis kvaliteten ikke er helt topp, da det skyldes at det er filmet med et fotoapperat. Det er tatt rett etter Stabæks første mål.
  11. Skal skrive under på at det var enormt trøkk igår ja. Jeg kom rett fra Rygge Airshow og vil si at tidvis var det nesten like mye lyd og leven på TA som det var under flystevnet.
  12. Kan ikke skylde på dommeren at vi tapte kampen, men synes han gjorde en heller dårlig jobb. Men det er vel sånn man må regne med når man møter et storlag fra Europa.
  13. Vi kjører Sunnmørspostdansen! Vi kan danse Jenka! Fugledansen
  14. Har desverre ikke hverken råd eller annledning. Men noen som ven om Valencia har tatt ibruk sin nye stadion eller om kampen skal gå på gamle erverdige Mestalla? den nye er ikke på loangt nær ferdig, blir på gamle Takk
  15. Har desverre ikke hverken råd eller annledning. Men noen som ven om Valencia har tatt ibruk sin nye stadion eller om kampen skal gå på gamle erverdige Mestalla?
×
×
  • Opprett ny...