Gå til innhold

ReWrite

Bruker
  • Innholdsteller

    131
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

0

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk! <3
  1. Herregud så deilig om AIK knuste RBK på hjemmebane med 0-4 eller noe slikt.. Så kan janne komme opp dit med 50 mill i minus og innskjæringer..
  2. Kjenner jeg blir forbanna over disse "supporterne" som ikke støtter Albert sine utsagn. Hvis de er så utrolig supportere hadde de aldri liret av seg mesteparten av den møkka de skriver.
  3. Forventer ikke mer fra dere. Er det faktisk noen voksne her inne? Virker absolutt ikke slik i mine øyne. Dere klarer ikke engang å ta kritikk for den lusne oppførselen deres. Tror ikke dere vil ha noe problem med å gi Jönsson en grunn til å ville dra fra Stabæk tidligere enn planlagt. Nå får du gi deg, vi føler oss sveket og ført bak lyset over hans oppførsel. Er det så jævlig rart da? Han har gått rundt og visst dette i 1 mnd, og mest sannsynlig mye lengere enn det også.. Og han vet utmerket godt om hva vi mener om folk som går til RBK frivillig, så dette kommer overhode ikke som en bombe på han at vi reagerer slik. Mener du at vi heller skal være glade og stolte over at RBK vil ha en trener som vi har hatt kanskje? Eller at vi skal støtte han og ønske han lykke til? For oss supportere er fotball 99% følelser og 1% fornuft. Og slik håper jeg det forblir! Ellers mister fotball mye av sjarmen. Jeg kan ikke annet enn håpe at han misstrives der oppe, og at resultatene uteblir. Ser helst at alt går på tverke og at han går til Nederland og trener Twente eller noe..
  4. Hvor kan vi møte opp for og få pakket flyttebilen hans raskt? Kjenner at alt av gode følelser for mannen forsvant på 2 sekunder.. (tiden det tok og lese overskriften)..
  5. Sa nettopp Janne på Viasat 4 at Nr 10 Blanco på Mexico minnet han om en annen i samme draktnr når det gjaldt fart?? Var det meg som hørte helt feil? Eller var det en indirekte diss av Veigar Pall?
  6. Gjelder det hvis han går til RBK, og tar med seg Johan A, Farnerud og f.eks Mix? Er du like glad i JJ da? Jeg velger og avvente, se hva slags valg han tar før jeg hyller han herifra og til månen..
  7. Elise Thorsnes ligger vel på rundt 300k-350k i året tror jeg med Sponsorpenger og Landslaget..
  8. Dette hadde aldri skjedd hvis vi hadde hatt standard A4 arena uten tak.. Nå ser vi virkelig det positive med å ha en så flott innendørsarena.. Hvem vet, kanskje Barca kommer på treningskamp neste år hvis kuldebølgen slår over Spania neste år... ?
  9. Kilden er vel Thorsnes.. hun var hjemme hos meg på fest på Lørdag og hun fortalte da at hun var under kontrakt dette året her, men at hun veldig gjerne ville til Stabæk pga supportere og den fantastiske nye treneren. Og at det var mange fler som ønsket det. Jeg kontret med og si at kontrakter i kvinnefotball ikke er verdt særlig mye mer enn papiret det er skrevet på, men hun virket ikke helt overbevist på akkurat det... Om hun vet noe om en overgang så skjulte hun det for meg Skulle gjerne sett Thorsnes på Stabæk, så slipper jeg og se Røa spille i blant også
  10. Håper Thorsnes kommer også.. Enda hun sa hun var under kontrakt 1 år til.. Men hun vil til Stabæk pga den fantastiske trener som hun sa.. Og at hun kjente til mange fler spillere som ønsket seg til Stabæk nå kun pga våres fantastiske trener
  11. Når moren min som så kampen hjemme på TV reagerer på at han nr 15 er helt elendig så sier det seg selv at noe er galt.. Og min mor kan ikke engang offside regelen....
  12. 2-1 mot et ikke toppet AC Milan er fortsatt veldig veldig bra.. Et par av Ac Milan sine spillere utpå der tjener mer enn hele Stabæk tilsammen..
  13. Så utrolig hyggelig! Jeg fikk tårer i øynene. Da er vi 2! Deilig og støtte noen som virkelig viser takknemmelighet tilbake!
×
×
  • Opprett ny...