Jump to content

sahest

Bruker
 • Posts

  796
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Everything posted by sahest

 1. Bare ikke hør den på lydbok som jeg gjorde, det var en slitsom affære...
 2. TV2 som rettighetsinnehaver vil bety mandagskamper igjen, kanskje fredagskamper også. Og en fryktelig dyr pakke om du vil se på TV/nett... Nei, håper vi slipper TV2.
 3. Ser ikke problemet med straffa til Viking. Forsvarer er jo ikke interessert i ball i det hele tatt, idiotisk oppførsel i egen sekstenmeter.
 4. Trist bilde. Han burde vært i en toppklubb i en nivå 2-liga i Europa. Isteden er han i Trondheim...
 5. Ajax var vel i finalen i Europaligaen for et år siden, så altfor dårlig står det ikke til med Æresdivisjonen. Se på en spiller som Davinson Sanchez som spilte i Ajax i fjor, og har hatt en strålende debutsesong i Premier League i år. Ajax har produsert lassevis av fantastiske spillere, men som talentutvikler så vil kvaliteten på laget variere litt fra år til år. Det vet vi alt om.
 6. De er i en helt annen liga enn resten når det gjelder økonomi, og kan velge og vrake blandt alle spillerne i Eliteserien. Da synes jeg det ikke er så utrolig imponerende det de får til. De har jo null progresjon, like hjelpeløse i europa hvert år. Det er ikke mange år siden vi fort hadde tatt både cup og serie, hadde vi hatt litt mer flyt i høstsesongen. Isteden var det RBK som fikk den flyten.
 7. Lettere å trives når du er bedre enn alle du spiller med
 8. Høres ut som det må til et betydelig høyere beløp enn 10 mill på det de sier i den artikkelen.
 9. Er dere seriøse om Nannskog? Faen...
 10. Trist som faen. Glad for at han skal fortsette i klubben, iallfall!
 11. For sent...Ja nå et det for sent men slikt skal Toni skjønne og se å ta aksjon umiddelbart. Dette er MEGET svak coaching. Han fikk vel direkte rødt? Da har det jo ikke noe å si i denne situasjonen.
 12. Lillestrøm trenger ny klubb-frisør.
 13. Rosenborgs beste, men banens beste? Det er jo gutter mot menn der ute, selv om RBK leder.
 14. Men det blir kanskje et problem med lønn osv om de ikke er under kontrakt? De vil vel ikke jobbe gratis i januar og februar.
 15. My bad! Men Lewis bor og jobber i USA, eller har jeg tatt helt feil? Uansett - en slik eier kunne jeg gjerne tenkt meg i Stabæk.
 16. Håper heller vi blir mer som Tottenham. Amerikanske eiere, som bygger sten på sten, og bygger et fantastisk anlegg som klubben kan leve av i fremtiden.
 17. Isåfall - kudos til RBK som for en gangs skyld setter spillerens utvikling i forsetet.
 18. 6 av topp 10 (7 om vi regner Annan) fra Stabæk. Overlegent! Tjærnås er vel Hønefoss-supporter så vidt jeg husker, så han har ikke blaa briller heller. Hadde VG eller andre tabloider laget en lignende artikkel, så hadde vi vel kun hatt med Alan og Nannskog.
 19. Fordi han ikke vil risikere helsa til alle brukerne av banene våre ved å ukritisk kaste seg på en idé lokalpolitikerne plutselig slengte ut av seg? Miljøvennlighet er vel og bra, men det må være lov å ta gjennomtenkte beslutninger, uten at man blir kalt 'lite fremtidsrettet'.
 20. Cupoppsettet er så meningsløst. Først er det 3 runder på en måned, så følger 2 og en halv måned pause, før det er tre runder på litt over måned. Etter det er det over 2 måneder til finalen!
 21. Kan vel hende han hadde vært tatt ut mens han var hos oss, hvis Lagerbäck var trener. Han har tross alt tatt ut Ohi, det kan jeg ikke se for meg Høgmo hadde gjort.
 22. Sikkert ikke direkte ment til Trondsen, men han var den første jeg tenkte på når jeg leste denne paragrafen:
 23. Helt uenig. 1: Spillerne fra 2008 utgjorde en av de aller beste 11'erne som har spilt fotball her til lands. 2: De var samspilt gjennom flere sesonger. Punkt nr 1 kan spillerne våre nå selvfølgelig utvikle seg til å matche, men punkt nr 2 tror jeg dessverre de aldri får muligheten til. Ville også satt opp Farnerud istedenfor Annan
×
×
 • Create New...