Jump to content

sahest

Bruker
 • Posts

  796
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Posts posted by sahest

 1. Ajax var vel i finalen i Europaligaen for et år siden, så altfor dårlig står det ikke til med Æresdivisjonen. Se på en spiller som Davinson Sanchez som spilte i Ajax i fjor, og har hatt en strålende debutsesong i Premier League i år. Ajax har produsert lassevis av fantastiske spillere, men som talentutvikler så vil kvaliteten på laget variere litt fra år til år. Det vet vi alt om.

 2. Det er pussig hvordan RBK "alltid" kjøper dumt, men vinner serien med 10-15 poeng år etter år.

   

  De er i en helt annen liga enn resten når det gjelder økonomi, og kan velge og vrake blandt alle spillerne i Eliteserien. Da synes jeg det ikke er så utrolig imponerende det de får til. De har jo null progresjon, like hjelpeløse i europa hvert år.

   

  Det er ikke mange år siden vi fort hadde tatt både cup og serie, hadde vi hatt litt mer flyt i høstsesongen. Isteden var det RBK som fikk den flyten.

 3.  

   

  Hanche må byttes ut ellers ender vi med 10 mann siste 30 min

  For sent...
  Ja nå et det for sent men slikt skal Toni skjønne og se å ta aksjon umiddelbart. Dette er MEGET svak coaching.

   

   

  Han fikk vel direkte rødt? Da har det jo ikke noe å si i denne situasjonen.

 4.  

   

  ENIC er et britisk selskap, eiet av Joe Lewis og Daniel Levy som begge er briter - ingen amerikanske eiere der pt. Ellers enig - de driver klubben med en relativt sunn modell i en liga som har mistet all bakkekontakt når det gjelder spillerkjøp og lønninger. COYS :)

   

  My bad! Men Lewis bor og jobber i USA, eller har jeg tatt helt feil? Uansett - en slik eier kunne jeg gjerne tenkt meg i Stabæk.

 5. Kanskje litt marginale medier, men Jørgen Tjærnås (sønn av Lars) har lagd en liste over de 100 beste utlendingene som har spilt i Eliteserien. 14 av 100, inkl. alle de tre på pallen, har vært i Stabæk: https://www.nordicbet.com/no/blogg/fotball/eliteserien/100besteutlendinger-plass-5-1

   

  6 av topp 10 (7 om vi regner Annan) fra Stabæk. Overlegent! Tjærnås er vel Hønefoss-supporter så vidt jeg husker, så han har ikke blaa briller heller. Hadde VG eller andre tabloider laget en lignende artikkel, så hadde vi vel kun hatt med Alan og Nannskog.

 6. Fordi han ikke vil risikere helsa til alle brukerne av banene våre ved å ukritisk kaste seg på en idé lokalpolitikerne plutselig slengte ut av seg? Miljøvennlighet er vel og bra, men det må være lov å ta gjennomtenkte beslutninger, uten at man blir kalt 'lite fremtidsrettet'.

 7. Det at Birger ikke er tatt ut før nå blir for dumt. Var vesentlig bedre hos oss enn han har vært i Trondheim. Rosenborg-effekten.

  Kan vel hende han hadde vært tatt ut mens han var hos oss, hvis Lagerbäck var trener. Han har tross alt tatt ut Ohi, det kan jeg ikke se for meg Høgmo hadde gjort.

 8. Også en herlig sak om Ohi og Brochmann på nettavisen ;

  http://m.nettavisen.no/sport/fotball/vil-bli-legende-i-stabk-dette-er-hemmeligheten-bak-ohis-forvandling/3423341427.html

   

  God 17.mai til dere alle!

   

  Sikkert ikke direkte ment til Trondsen, men han var den første jeg tenkte på når jeg leste denne paragrafen:

   

   

  - Da skrev vi ned på et stykke papir hva vi forventet av ham. Hvilken Ohi vi trengte, og hvilke styrker vi mente han kunne bidra med. Og da gjorde han noe som ikke alt for mange spillere gjør.

  - Ja, vel?

  - Han sa: «Ok, jeg gjør det», mens mange andre spillere sier «du tar feil». Det er noe med verdiene hans. Om du sier at noe ikke er godt nok, så jobber han med det. Og det forandrer alt, mener treneren.

 9. 2008 - 2017

  Knudsen - Sayoba

  Pondus - Andreas

  Jon Inge - Bjørnar

  Morten - Morten

  Bjørnar - Jeppe

  Alan - Njie

  Somen - Jonathan

  Henning - Vetle

  Annan - Ba

  Keller -

  Veigar - Tonny

  Daniel - Ohi

   

  Synes faktisk ikke årets årgang står veldig mye tilbake for gullårgangen vår...

   

  Helt uenig.

   

  1: Spillerne fra 2008 utgjorde en av de aller beste 11'erne som har spilt fotball her til lands.

  2: De var samspilt gjennom flere sesonger.

   

  Punkt nr 1 kan spillerne våre nå selvfølgelig utvikle seg til å matche, men punkt nr 2 tror jeg dessverre de aldri får muligheten til.

  Ville også satt opp Farnerud istedenfor Annan :D

×
×
 • Create New...