Gå til innhold

MortenHS

Bruker
  • Innholdsteller

    163
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

MortenHS vant dagen sist 3. Juni 2010

MortenHS hadde mest likt innhold!

Omdømme

12

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    STABÆK
  1. å dette har jeg betalt for å se på.. Fy faen..
  2. For en bedriten generalprøve.. Det forsvaret vi trodde var så bra har ikke akkurat overbevist i dag.
  3. Er Ondo fortsatt småskadet, eller?
  4. word on the street er at Stian Sortevik skal trene med Stabæk til uka. Aner ikke hvor det står eller om det er noe hold i det, men hørte det fra en kamerat. Noen som kjenner til han?
  5. Tirsdager klokka 20.15. Episode 2 i morgen.. Den første ligger allerede på web-tv
  6. Noe skjer uansett alltid. Det er så innlysende at det knapt kan kalles en trøst. Millionærer kan være en ressurs for fotballklubber. Mange fotballklubber har kapret dem. Hvorfor ikke oss? Hvorfor ikke milliardærer. Noen av dem betaler ufattelige beløp for å få gjøre ufattelige ting. Eksempelvis; en tur i verdensrommet, kjøre B-747 i hagen, knulle og gifte seg med H&M piker, leke statsminister i mafialand, skyte elefant- og nesehornhoder til å ha på veggen. Felles for denne gruppen ekstrembemidlede er at de vil og søke spenning ved å "gjøre selv" og "klare selv". Hvorfor ikke da annonsere og avertere med "VÆR DIN EGEN TIPPELIGA MANAGER I 2011". Pris: 50 mill, hvorav 30 mill du kan bruke til egne spillerkjøp. Haha, det værste er at jeg tror det kunne funka.. Er bare å henge opp et ark med den teksten og telefonnummer til SF på nærbutikken i Dubai!
  7. Hvor kommer ryktene om Alexander Farnerud fra? Er det bare røreprat tatt ut av løse lufta? Uansett, er ikke A. Farnerud spiss?
  8. Kjenner jeg blir så provosert av dette at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg.. Hvis antagelsene blir bekreftet betyr jo dette at Jønsson har vært i forhandlinger med RBK lenge før 1. juli og at RBK durer frem og gjør akkurat som de vil, som de alltid har gjort. Kan dette noen gang ta slutt?? Det første man må håpe på er jo at det går skikkelig dritt i CL-kvalikken.. Når det er sagt, tror jeg vi fort kan komme styrket ut av dette. Selvom Jønsson har gjort en fantastisk jobb med Stabæk og jeg gjerne hadde sett han hos oss noen år til, tror jeg ikke han er en bedre trener enn Erik Hamren. Sånn sett kan jeg ikke se for meg at RBK kommer styrket ut på trenersiden i forhold til 2009. Jeg vet ikke hva jeg skal tro i forhold til våre mest attraktive spillere men håper i allefall at Jønsson vet at en overgang til RBK kommer til å bli såpass dårlig mottatt at han ikke går på og støvsuger oss for våre beste spillere for å gjøre seg selv ytterligere upopulær, men ser i litt andre retninger når de skal forsterke stallen sin. Som det har blitt skrevet både her og andre steder spekuleres det i Jørgen Lennartson som erstatter for Jønsson. Skal ikke skryte på meg å kjenne veldig godt til han, men en svensk trener (som vi har gode erfaringer med) med full oversikt over de største talentene i Sverige høres for meg veldig bra ut. Han burde klare å lure noen billige svensker over grensa hvor kronekursen er sterkest!
  9. Fantastisk at det ikke dukker opp noen grommere tilbud fra utlandet..
  10. Tja.. kanskje det er nettopp der problemet er. At spillerne spiste seg fra sans og samling før de gikk på banen.
  11. Har vært å besøkt Tommy og resten av Karanba på treningsfeltet i dag. Etter 5 måneder på farten i sør-amerika vil Karanba-besøket utvilsomt stå igjen som noe av det jeg husker best. Det å møte gutta og høre Tommy fortelle med stor innlevelse om prosjektet og bakgrunnen til gutta er rett og slett veldig rørende. Det var en sliten Tommy vi møtte med bekymringer for både norgesturen og kanskje aller mest for knallharde laguttak denne uka. Det er ikke plass til alle, og noen må få beskjeden om at det ikke er plass til en. Det dreier seg, som mange utenforstående desverre ikke vet, først og fremst om mennesker og håp om et bedre liv. Tommy legger ned enormt mye jobb for dette og står for alt selv. Alt fra planlegging av treninger til å bestille flybilletter. Han er så ufattelig mye mer enn en trener for disse gutta. Det er et utrolig bra prosjekt og er det noen som enda ikke har gitt et bidrag, er det bare å komme seg i nettbanken med en gang!
×
×
  • Opprett ny...