Gå til innhold

Dropkick_M

Bruker
  • Innholdsteller

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

0

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Doncaster
  1. Jeg er egentlig mest sjokkert over at du ikke klarer å quote ordentlig, selv på 20. forsøket. Og ja, klanen synger ihvertfall.. Heller dem enn dere. Mye heller. Ja, folk som ikke quoter skikkelig i diskusjonsforum sliter fælt i dagens samfunn. Klanen synger? Tja. 5-6 ganger per kamp, kanskje. Og slett ikke i motgang. Til å være ørten tusen medlemmer, er de ræva i mine øyne. Men det er ikke noe enestående ved det, ihvertfall ikke hjemme. Folk har en tendens til å sleppe seg mer løs på bortebane med et par pils i kroppen.
  2. Takker og bukker for den. Med andre ord, vi var best på tribunen Dere mener med andre ord at Klanen fortsatt er bra? Hjelpes.
  3. Jeg har da heller aldri påstått at jeg er vill, sprø og crazy juletre-supporter.
  4. Hva har hodeplagg med saken å gjøre egentlig? At det ser latterlig ut, kanskje?
  5. Tja, jeg trives bedre med det, ennå hoppe rundt med pannebånd og hoppe og sprette rundt som ei jente på tribunen.
  6. Se der. Èn med litt kultur jo! :-)
  7. vi sang mor og far er søsken, ikke det du sier. gi fler eksempler på sanger vi har tatt fra artige klanen Det var vel stort sett det, men mer enn nok i mine øyne. Altså, jeg er kanskje rart skrudd sammen, men hets i seg selv gjør meg ikke så mye. Men jeg får vondt i kroppen og blir trist av høre Klans-kultur spre seg. Det var egentlig agendaen. Pluss at jeg blir irritert over å bli stigmatisert som rasist. Godt planta på venstressiden som jeg er, finner jeg meg ikke i sånt.
  8. Men tydeligvis ikke over alderen der man oppfører seg som en drittunge når man taper. Finnes det aldersgrenser for sånt? Sint og fæl har jeg alltid vært når vi taper. Og verre blir det nok med alderen.
  9. Så langt i dag må jeg bare få gratulert deg med vel utført jobb. Kanskje du var blandt dem vi ropte til? Da fikk du kanskje med deg hvordan det hele startet, med tosken som holdt igjen ballen? Har ikke sett deg kommentere akkurat den ennå. Dere er forøvrig en svært stolt gjeng der oppe siden alle holder kjeft under kampen. Ha-ha-ha! Han ja! Herlig og sint type! Hva startet det forøvrig, mener du? At dere sendte bort han fine og skinna fyren? :-) Jada, vi eldre karene der oppe holder mye kjeft. Vi er nok over alderen da skjervifting og vals på tribuna var morsomt.
  10. Tja, "Alle på Hamar har samma bestefar", pluss et par andre "gode" slagere fra artige Klanen. Du sier det jo selv, dere synes er bedre å framstå som en liten Klans-gjeng med pannebånd, enn å holde kjeft. Jeg velger å holde kjeft enn å la stoltheten fare. Forøvrig hjelper det lite å kritisere meg for hva Banden gjør. Jeg er ikke medlem der. Jeg observerte dere fra orkesterplass fra sittetribunen. Sørgelig skue.
  11. og dere ikke en gang har råd til å kjøpe trommer.... Akkurat DET er jo kjempetrist. Trommer er kjempeflottings.
  12. Gi meg eksempler på melodier (hvis dere har noen i det hele tatt) som ikke brukes av noen andre. På forhånd takk. Alle kopierer melodier. Mer horete er det å stjele hele dritten. Hørtes faen meg ut som om dere hadde leid inn Klanen i går.
  13. Det er altså bedre å kopiere rått fra hovedfienden? OK.
  14. Anbefaler dere å støtte eget lag! Lykke til! Aaah. Fantastisk denne også. Dette kommer altså fra en gjeng som brukte halve kampen på hets, OG som benyttet seg av Klanssanger. Gratulerer med dagen.
×
×
  • Opprett ny...